Özgün gelecek kişilerden dayno cıktısı alalım 800+ olması lazım arada kacaklar olmasın otobana kuralım daynoyu
Printable View
Hazerfen havaalanını ayarlayabiliriz. Kapalı alan olmasında fayda var.
Yolda deneme yapmak tehlikeli.
Yarın Hazerfen ile irtibata geçeceğim inşallah.
Düşündüğümü yazmışsınız,seyircinin min. veya hiç olmayacağı trafiğe kapalı alan olması herkes için iyi olacaktır.
İstanbulpark'ın halka açılım haberi vardı sitede,konuyla ilgili gerekli izinler alındı mı veya istenilen düzlük için yeterli mi bilmiyorum ama pist içinde büyük bir reklam olur bence bu tip araçlarla bir açılış yapmak.
Her ne olursa olsun kazasız gürültüsüz denemeler şimdiden herkese.
hız konusundaki anlaşmazlıklar olmaması için ilk etapta dünyada geçerli olan
60-130 Mph -- 100-200 Km/h hızları baz alınarak denemeler gerçekleşmelidir bence..
extra denemek isteyenler istenilen hızlarda keyfi olarak denemelidir.
Rica ederim, FWD araba ile VHTsiz zeminde 4,5 saniye harika bir süre.
A dan Z ye çok iyi bir set up yapmışsın ki böyle güzel bir süre elde etmişsin. Tebrikler.
Allah sana daha iyilerini nasip etsin, inşallah FWD dünya 100-200 km/h hazırlanmamış zemin (yol) rekoru ülkemizden çıkar.
Hazerfani ayarlayabilirsen iyi olur mert...
eğer hazerfan olursa güzel bir çekim olsun lütfen :) trafiğe kapalı alan olduğundan güzel bir kurgu video vs çıkar diye düşünüyorum :D
800+ whp ve 680 metre toplam düzlük?bence siz ogün frenleri yarıştırırsınız :)
bide 100 200-60 130 denenecekse araçları yanyana getirmenin bi mantığı bence yok..senin 100 200 ün hızlıdır öbürürnün 200 300 ü..burda önemli olan belirlenen hız aralığında yada mesafede kimin önde olacağı.
king of the street belirlenecekse bu bildiğimiz caddedeki rollinglerden olmalıdır bence
Bu arada bu King of the Street değil, Battle of Supras olacak.
4 tane supra + 2 tane supra motorlu E30 :)
Çok güzel olacak inşallah.
Mert abi Akhisar'ın inşaat sonrası güncel uzunluğu 900metre civarı, yanlış yazmayım diye net bişi söylemiyorum, biraz daha uzun olabilir hatta.
uzun lafın kısası, Drag'lara da bekleriz efendim:p:p
yakisir bir organizasyon tertibi Allah utandirmasin
Pistlerin uzunlugu bize yetmez. + Dbn filan alinacaksa denemenin anlami ne ?
900-1100 metre arası pist işimizi görür.
Texas mile 150-200 metre sıfırdan yavaş kalkıp 60 mile ulaşma alanı.
60 mil ile gaza oturup çıkabildikleri hızlara çıkmaları için 450 metreleri var
son 450 metre de fren için
Özet, 1000 metre işimizi görür.
dbn almak isteyen alsın, amaç muhabbet, sohbet ve test.