Bu konuda Özgün'den görüş alalım. Onun yorumu önemli.
Printable View
bu listede sako turbo kesinlikle olmali
sadece hp degil kilo/hp oranina gore hizlilarda var oda degerlendirilmeli
5 saniye cikaran makina kistas icin yeterli bence
Abi s1000rr kabul ederseniz gelirim aldim gibi bisey almasamda mustafa kesin gelir 4 sn altinda 100-200 u
Benım Ex 997TT yı 3,4 sec teslım ettım suankı sahıbıne,eger gelırse onu cagırın.
Cok fazla katılım keyıflı olucagı anlamına gelmez,nıcelıklı bır org degılde,nıtelıklı bır organızasyon olsun.
Sınırı guzel belırlemıssın zaten.
Ve katılım lıstesı bellı olunca,sadece katılımcıların bılecegı tarıhı kararlastırın.
Roll'un baslıyacagı ve bıtecegı kuralları mutlaka kesınlestırın yoksa anlasmazlık kesın cıkacaktır.
Insallah olur bu etkınlık...
aracımda bir problem olmassa bende orada olmak isterim....
bence kurallarda katı olun birilerini kırmamak için organzasyonu hiç etmeyin.
tr de o güçteki arabalar belli zaten hepsi 5 sec altı koşan arabalar.
800whp veya 100-200 4-5 sec arası olan araçlar diyede açılım yapılabilir.
mesela bi honda 5 sec veya 4.xx çıkarması için 800whp olmasına gerek yok .
@TurboM3 , sen sanki e36 M3 TT ile gidecekmişsin gibi bir his var içimde. yanılıyor muyum? Ayrıca döşeme için teşekkürler perfecto oldu. referans olman güzel oldu ;)
Ayarlanması gereken en önemli bir konuda videodur. HD profesyonel çekimler yapılmalı orada olacak araç sahipleri arasında üç beş bişeyler toplansa yapılabilir bişey bu. Drag times gibi olmasada bişeyler bekliyoruz :)
şimdi söyle konuşalım :) bu böyle unlimited 500 ü geçer Mert abi senin kolun bacagın uzun yada baskasının Hazerken 1 km mi ? kaç km ? bi bakalım eger uygunsa ordada yapılır bu iş bende ona göre organizasyon u düzenlerim 100-200 100-300 bi bakın olursa TR unlimited 500 de biz yapalım yahu neolcak :D bana bilgilrini verin hazerfan ın yeterli
01- hezarfen Havaalanı 500 dönüm arazi üzerine kurulu olup 1100 m. tel örgüyle çevrilidir.
02- Pist uzunluğu 680m. eni 28m.'dir.,
http://images2.jetphotos.net/img/1/4...1231319894.jpg
şimdi olay su :) çıkabilirmisiniz?:D ç ıkarsanız durabilirmisiniZ? bunlarla gelin bize:D hueuheueuhehu
yanlış anlaşılmak istemem ama, ordan göle uçarsınız bnce o hızlarda :D
herşeyden önemlisi kazasız belasız olmasının dilerim böyle hızlı araçların denemesinin
havalanı iyiymiş en azından sonu sulu :D
Doktor;
680 metre mesafe ne rola yeter ne de draga.
300 metre kalkış yapılır ise o zaman 380 metre fren mesafesi için kullanılır.
300 metreyi birçoğumuz istemeyeceğiz, gerçek potansiyel ortaya çıkmaz.
konya pisti kaç metre?
Texas mile'da 200 metre ilk kalkış ve 60 mile oturuş.
450 metre mesafe boyunca 60 milden çıkabildikleri hızlara çıkıyorlar
son 450 metrede fren yapıyorlar.
toplam 1100 metre.
Konya 1100 metre var mı?
Konya 900 yada küsür dü.
En güzeli Trakya'da az kullanılan, asfaltı iyi olan bir yolu karayolları / belediye ile görüşüp kullanmak.
Moscow Unlimited gibi....
Pist bulamazsak en doğrusu bu olur.
kastamonudaki hava limanı olurdu aslında. ama zemin pek iyi degildi en son gittigimde. uzunluk olarak baya uygun.
Yaw abi hacmi büyük turboyu küçük yazmışsın Maseratinin :)
Hacim 427ci(7.0L) turbolar 74mm :)
Belediye izin verse bile orda güvenliği sağlamak imkansız olur.
Yer belli olunca seyirci kaynayacaktır onları pistten uzak tutmak ise imkansız olacaktır yada Allah korusun kaza anında direk içlerine dalarız
Bence en iyisi geçen pazar olduğu gibi edirne tarafı otoban ama her katılımcı arabada telsiz olması şartıyla.
Böylece her deneyecek araç öne geçer arkadakiler trafiği keser böylece 2li 2li şekilde yarışlar olur
Bursa otobanında trafiğe kapalı bir alan vardı yanlış mı hatırlıyorum ? Motorcuların videolarında görmüştüm sanki.
Kastamonudaki havaalanı müsait olabilir diye düşünüyorum ama uçuşa hazırlanıyordu pist..araştırıp bakmak lazım
samsun eskı havalımanı yazmıstıma ma yerıne baska bırsey aypılmıs sanırım odnan editledim
gerçekten kısaymış havaalanının uzunluğu :S
Bu organizasyon için uygun olmayabilir ama Tr'de büyük çaplı veya daha temelli bir organizasyon yapılacaksa Şanlıurfa otoyolu müthiş uygun. Araçlar çekiciye yüklenip, uçakla 1.5 saatle ulaşılabilir. Trafik neredeyse(hiç yok). Günün her saati uygun denebilir. Tr 'de bu otoyol kadar trafik olarak sakin, uygun ve asfalt kalitesi bu kadar iyi aynı zamanda eğimi olmayan,düzlük bir yola henüz rastlamadım. Hatta otoyol içerisinde şuan henüz trafige açık olmayan yollar bile var aynen bu şekilde (diyarbakır, adıyaman,mardin baglantıları vs...)
http://www.kgm.gov.tr/SiteCollection...gaziantep5.jpg
http://www.tmb.org.tr/firmalar_img_2008/57/05.jpg
antep hava alanı çıkısında ki yol buysa eğer hakkaten bom boş :) ama karanlıkta biraz zor olur diye düşünüyorum. Ya gun agarırken yada gundüz denenebilir. 15 dakkada 1 kamyon belki geçiyordu en son :)