ırtıbata gecılcek tek resmı kurumlar... genclık spor ıl mudurlugu ....ve tosfed :(
Printable View
[QUOTE=coolvtec;6804980]karaburun düzlüğümüz var, 8km. her iki taraında da çıkışlar. birinde karaburun çıkışı, birinde urla çıkışı. ring yapılabilir :)
bir de madem sinop a kadar gittiniz kuşadasında da havaalanı var. orası da incelebilir
+35007 :heyoo::heyoo::heyoo::heyoo:
Çorludaki havaalanı askeri olması lazım.
Çorlu da 1 havaüstü 1 sivil hava alanı var. havalanının 1 pisti askeri 1 i sivil.
Havaalnın tam karşsında uyguna kalına bilecek Silverside Hotel var. Girip bakila bilir web sitesinden
2000-3000 metre pist olur izinler alınırsa çok iyi olur ama bu iş baya uğraştırıcı olur izinler onaylar vs vs . eğer olmazsa ankarada olur diğer illerde ama ankaranın çevre yolu geniş ve musait olduğu için şöyle bişi yapabiliriz denicek arabalar 2 şer çıkar daha önceden belirlenicek güzergahda cam car bile olmuyacak şekilde sadece gopro ve telsizler olcak şekilde denemesi biten tekrar çevre yolunda belirlencek toplanma yerine döncek , arabalar arası eşleşmeler yapılır isteyen dbn ölçer isteyen rolling yapar sadece enkadaki düzlük için yazmıyorum orasının olma amacı seyirci içindi burdaki amaç arabaları görmek dikkat çekmemek ve sağlıklı düzgün yolda gazlamak mesela karataş viyadüğü çok güzel olur 0 eğim güzel asvalt...
Mert bey beni en yavaş olarak listenin en altına yazmısın cooook üzüldüm böyle toplandı olcanı zannetmem olursada Volkan abı bılır roll yapmak istersen Ankara'ya kadar gelcen 300 350 yapacak yol var bıze kımse vermez o yerlerı bosuna yorma kendını başkanım ama gelirsen yavası görürsün
bu org sorunsuz bi şekilde inş halledersiniz çok güzel olacağından eminim
Bu org. olmazsa şayet Gumball 3000 gibi bişey denense nasıl olur ?
200 beygirden 5araba birleşip geliriz biz anca :D hayy maşallah diyelim inş güzel düzenli bi etkinlik olur
Az önce Çorlu Havalimanı Müdür Yardımcısı ile görüşüldü.
Askeriye ile ortak alan olduğunu, ayın 15inden sonra tarifeli seferlerin başlayacağını söylediler.
Sonuç: pisti kullanamazsınız.
Kastamonu Havaalani pisti kullanilmiyor diye biliyorum.
En son ildeki meraklilar ufak tefek organizasyon yapiyorlardi
Edit : Izmir Selcuk Efes pisti de cok yogun olmayan bir pist.Sadece ozel ucuslar ve Turk Hava Kurumu ucus yapiyor
Samsun'da Karayollarının kiraya verebileceği bir yol var şeklinde bilgi geldi.
Haber bekliyoruz.
benim bildiğimde selçukdaki pisti kiraya veriyolar yanlış hatırlamıyosam
konya pisti 900-950 metre arası gibi bi uzunluğa sahipti. ancak 1000 hp civarlarında arkadan iter iki araç o pistte yan yana çok tehlikeli olur. pistin genişliği o kadar da fazla değil.
Samsunda yol var mı da kiraya vereceklermiş :D
konuyu okudum baştan sona işinize yararmı bilmiyorum ama bursa yunus eli hava alanı var kullanılmıyor biraz baktım uzunluğu 1200 metre diyor şuanda belediyenin elinde olması lazım hafta sonu bi aktivite var türk yıldızlarının belki böyle bi aktiviteyede izin vere bilirler.
Bizim insanımız köstek olmayı sever, ne zaman birileri bişeyler yapmak istese,
en az destek olan kişi sayısı kadar köstek olanda çıkar,
anladığım kadarıyla Mert abi sürekli bu işi yapabilcekleri bir yer arıyor geleneksel hale gelmesi için, büyük inşaat şirketleriyle görüşülüp bişeyler yapılamaz mı?
mesela bi ara İstanbula pist yapılıyor diye bir konu vardı,
hem bu tarz organizasyonların reklam gelirleri hatırı sayılır rakamlar oluyor,
Mert abi sen daha iyi bilirsin :)
İnşallah ülkemizdede bu tarz organizasyonlar olur, Allah yardımcınız olsun :)
Bu arada Rusyaya gidin denilmişte, geçen yıldı sanırım konuyu açtın abi,
kaç kişi tamam dedi?
İZMİR SELÇUK havaalını;
1800metre
gayet geniş,
kiralanabiliyor,
kuşadası çok yakın ve kalmaya müsait bir çok yer var.
daha önce yarış yapıldı, tecrebeleri olan yorum yapabilir pist hakkında,
tırlara atar gelirsiniz araçları :)
türkiyedeki pist uzunlukları;
http://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BC...%C4%B1_listesi
konuyu okumak bile cok keyifli
tüm katılanları tebrik ediyorum kazasız belasız bi gün gecmesi dileğiyle şimdiden başarılar
Selçukta, minyatür uçaklar ve akrobasi uçakları için pist vardı galiba ordan bahsediyorsunuz...
Harika olur orası...
etrafında kalıcak yer fazlaca mevcut, oteller ve ilçe çok yakın.
deniz, kum güneş isteyen olursa da hemen yanyana ...
Selçuk gayet makul olur...
Isparta Süleyman Demirel Havalimanı 3000 m ve çok işlek bir yer değil görüşün derim
Kamera ekipman vs. İmkan Sunulursa günün çekimini yapıp videosunu hazırlayabilirim.hatta forumdaki kurgucu arkadaşlardan 1 2 kişi katılırsa bol atraksiyonlu görseller söz konusu olabilir
bir mert bey resitali daha
Kuru sıkı tabanca varsa kuru sıkı tabancayla başlatın derim yarışı. :) Silahı önce hazır mı diye birine,daha sonra birine uzatarak en son havaya. :) Konuyu kirletmemek için yazmıyorum genelde.Anlık olarak takipteyim. ;)
istanbul park ın düzlüğü konusunda bilgim yok ama elverişli değilmi ..
teknik açıdan da harika olur
viraj başlangıcından 2 araç döner sonra 100 kmlerde oturur gaza
çokta planlı ilerler denemeden önce denemek isteyenler anlaşıp sakin bi tur atılır lastikler ısıtılır düzlüğe gelmedenki son viraj a beraber girilip düzlüğün başında
testler başlar
hem izleyiceler içinde harika olur.. farklı ülkelerde örnekleri var sanırım yoksa bile çok iyi örnek olunur belki onlarda TR ye gelirler böle bi prof organizasyon için ..
İlker E30 2JZ (king of Ankara)
Barış M3 T
Anıl E30 2JZ
Volkan Tanju Maserati
Cüneyt (ICE) Supra
Cenk Supra
Sertan Supra
İsmail Supra
Adem Civic T
Emre Levent 997 TT
Salih 997 TT
Eröz Z06 TT
Armağan Camaro T
Mert M3 TT
Patron, listenin en altına seni ekleyen kişinin baş harfi Ö. Son harfi N. :)
Ben yazmadım en alta. Bak şimdi en tepedesin, M3 profesörü.
Mert bey beni ortalara bir yere yaz, birde Maserati olarak duzelt lutfen:)
Urfa' biraz daha yakın olsaydı konu şimdiye çoktan hallolmuştu.
Pist 4000m + bir adet daha havaalanı var oda keza ciddi uzun + otoyollar bile pistlerden daha elverişli :)
Konu zihinsel proje aşamasında olsa da çok keyif veriyor. Keşke kişisel anlamda yapabilecegim birşeyler olsa.