User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
35 sonuçtan 20 ile 35 arası

Konu: hoparlörlü motorculara çözüm, ceza?

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim burdada çok pizzacı,sucu,kebapçı türleri..Ne kask ne bişe,deli gibi dolanıyolar

Ertug_T. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorlu apaçi türü =) kabus oluyo gürültüleri resmen evde bile huzur vermiyolar..

TechTurkey Ranthor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    100 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Abim buyuk bir zincir de calisiyor. Motorcular hic laf dinlemiyormus ve cok can kaybi oluyormus
    Built to fall....

adilhcl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu gıdısle takıcam bırıne ama bakalım hadı hayırlısı arabaya kıyabılsem alayının ustune kırıcam ama arabama kıyamıyorum gecenın 22 sınde 23 unde bangır bangır gıdıyorlar...

erturul çiçek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abim buyuk bir zincir de calisiyor. Motorcular hic laf dinlemiyormus ve cok can kaybi oluyormus
    Bir laf var öyle g.. böyle y...ak diye çok var etrafta dolaşıyor nasıl kasılıyorlar bir de kocaman soba borusu bağlıyorlar motor gitmiyor zaten ama sesi maşallah, üstlerine sürün sıkıştırın gerekiyorsa korkmaya gerek yok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu motor olunca neden bu kadar yargıladınız ki anlamadım , hiçbirinizin arabasında müzik sistemi yada egzos yok heralde?, motor kadar olmayabilir ama o da birçok insanı rahatsız eden bir durum sonuçta

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük işletme kuryelerinde bir problem yok gibi görüyorum,ekipman kullanıyorlar ama kurallara uyma konusunda fikrim yok,

daha çok su taşımacılığı yapan tayfa, egzoz işine meraklı,

özel düzeneksiz veya düzenekli motorla su taşınması çok tehlikeli bir durum değil mi ?
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu motor olunca neden bu kadar yargıladınız ki anlamadım , hiçbirinizin arabasında müzik sistemi yada egzos yok heralde?, motor kadar olmayabilir ama o da birçok insanı rahatsız eden bir durum sonuçta
    Ben izah edeyim; son ses gezen arabalara catir catir ceza taziliyor. Cekiniyorlar ki artik eskisi kadar yok. Ama motorda o durum yok, en azindan suan icin. Ayrica cogu ehliyetsiz geziyor ve hoparlorler disarida oldugu icin daha cok rahatsiz ediyor. Projesiz 30 liraya takilan sepetler diger araclar icin de tehlike arz ediyor.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cihan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motorlarının arkasına pizzacı bagajı takıp hoparlör monte eden, üstüne sesi sonuna kadar açıp gürültülü egzozlarıyla milleti rahatsız eden insan müsveddelerine uygulanacak kanuni bir yaptırım yok mudur?

polis otomobillere ceza yağdırıp duruyor bu aralar. bunlara niye kimse bakmıyor? vatandaşın indirip dövmek dışında uygulayabileceği yaptırımlar/şikayet edip sonuç alabileceği merciler nereler?
    sahil yolunda egzoslu yardıran s2000 ler typR lar vitekler vs bunlar varken kaytırık hoparlorlu sukutır a dikkat edemedim.Sahil'e tasındımda gece serenatlar dinliyorum özellikle haftasonları...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Thexerox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakın arkadaşım kullanıyor ehliyetsiz plakasız görüyoryolda sağlı sollu gidiyor napıyorsun diye sorunca '' Motoru esnetiyorum daha cabuk hızlanıyor'' diyo 2 kere gazlarken önüme atladı dikkatli olmasam çoktan nalları dikmişti. Bir önlem alınması lazım mahallede artık egsozlu şahinlerden çok egsozlu motorlar var.

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sağ sol sağ sol derken ölüp gidiyorlar yazık.sonrada neymiş motor tehlikeliymiş e bi düz gitmeyi denede sonra bakalım tehlike işine
    ne kadar kibar yazmışsın kardeş.
    arabada yanımda böyle anlatmıosun ama.sag sol yapana
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar bi bitmedi. 6 tane ayna falan takıyorlar değişik değişik ledler falan. Tövbe estafurullah çin keranesi gibi oluyo küçücük motor. Bi de marjinal bisikletçiler çıktı başımıza. Toplanıyolar grup halinde cins cins kasklar daracık tayt şortlar falan şehrin ortasında. Şimdi dicek bazı arkadaşlar ne var bunda, bisikletlilere dikkat etmek lazım vs. diye. Ya adam giden arabaya geldi arkadan vurdu böyle bişey görmedim ben. Motor musun sen araba mısın sen ne geliyosun peşimden o kadar hızlı. Benim önüme iki tane gerizekalı kadın atladı. Asıldım frene abs falan zar zor ben durdum, bu dallama geldi çarptı bana ağzının üstüne düştü yere. İşim de var durdum baktım arkadaşları kaldırıyor bunu Allah'a şükür birşeyi de yok devam ettim. Koca koca adamlarsınız ya tek şerit yolda ne işiniz var.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    kuryelere gerçekten bir çözüm bulunması lazım hiçmi kendi canlarını düşünmüyolar anlamadım ki 3 gündür dükkanımın önünde 3 tane büyük kurye kazasına şahit oluyodum az daha 3 gün üst üste motor düşkünüyüm ama ben bile korkuyorum gidişlerinden ne kaskları var ne montları ölümüne gazlıyolar hiç bir yere bakmadan daha geçen yaa adam ara yoldan ana caddeye sağ soluna bakmadan trafige kapalı yaya dolu sokağı daldı tam gaz sokağa girerkende sağ soluna bakmadığı için bir motorcu az daha çarpıyodu dikkati ve tecübesiyle kurtardı. o motorsikleten bozma şeylere mobiletmi ne karın ağrısıysa gitmediği gibi deli gibi ses çıkartıyo insanı ciddi derecede rahatsız ediyo gitmekte bilmediği için kafa ütülüyo evimin yolundan hiç sekmeden gece 12 de tura başlıyodu bitanesi 1 kadar geziyodu birinin canına tak etti sanırım gazetede okudum hiç kazaya şahit olmadığım bi yerde motora vurup kaçmışlar tabi şansmıdır tesadüfmüdür bilemem günahını almim kimsenin
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İki tanesi çarptı bana ikisininde motorları parçalandı çok şükür kendilerinde yara yoktu taaki ikiside yerde atar tutar yapana kadar Hiç acımam böle tiplere. Hem suçlular hemde atarlılar. Ayrıca ehliyet ruhsatta yok. Allah korusun bu tipleri bizlerden yoksa gerçekten katil olur insan bi gün çarpmaktan değil de yere düştükten sonra atar tutar yapmalarından..

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne kadar kibar yazmışsın kardeş.
    arabada yanımda böyle anlatmıosun ama.sag sol yapana
    fatiii was banned
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

ronay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kamera gördükleri zaman zırt pırt "motorları fark edin" diolar ben daha bitanesini düzgün giderken görmedim .egsozları söküp gezen apaçilerden bahsetmek bile istemiyorum Allah uzak etsin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)