User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kaza Olayı

PuT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fazladan sağı solu boyattırıp değiştirtmek hem insan vicdanına hemde kul hakkına sığmaz.O yuzden gerekli parçaların değiştirin yeter. Bir yerden çıkar bunun acısı ben buna inanırım ve basımada gelmiştir.
    Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.

Hz.Ali

CGTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kickbuttowski Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Parça fiyatının farkını vereceğim yalnız boyatmakla alakası ne?
    Kimseden hakkım olmayan bişeyi almam demiyo musun sen

O zaman hasar alan parçaların parasını adamdan alacaksın, komple boyanmasını istiyosan farkını cebinden vericeksin alakası bu
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet olası sokak yarışçıları...
    dekagrup.sahibinden.com

instagram.com/cagataycora

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önce boyanması gereken yerleri boyatarak çıkan fiyata bakarsınız, sonra komple boyattığınızda çıkan fiyata bakarsınız. Aracı komple boyatıp sonra kazadan dolayı boyanması gereken fiyattan düşersiniz, aradaki fiyat farkını da cebinizden verirsiniz. Daha uygun fiyata aracınızın tertemiz boyası olur. Benim gözümde hem dini yönden hem insani yönden en mantıklısı bu.
    Geçmiş olsun bu arada.

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Komple boyatmak haksızlık olur bence öyle birşeye hiç kalkışmayın. Adı üstünde kaza.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kimseden hak etmediğimiz bir şeyi almak gibi bir derdimiz yok çok şükür. Öyle olsaydı tutar arabayı mercedes servisine çeker yaptırır, üstüne arabam orda durduğu sürece bir araba kiralar mahkemede de hem arabanın masrafını, hem avukatın masrafını, hem kiraladığım arabanın masrafını hem de 2. el değeri düştü diye fiyat farkını alırım.
    Kimseden hakkımız olmayanı almaya çalışmıyoruz benim tek derdim araba boyanınca renk farkının olaması araba yeni değil sonuçta. Ayrıca zaten ben hazır kaportacıdayken değişecek parçaların üstünü tamamlayıp amg almak istiyorum.
    aslında olaya doğru açıdan bakarsan burada saydıklarının hepsi tamamen senin hakkın biliyorsun dimi? bana göre sadece kanunen değil diğer tüm açılardan senin hakkın... sigortan yok, ehliyetin yok, tamamen hatalısın,
    trafiğe dahi çıkmaman lazımken gelip benim aracımı hurdaya çeviriyorsun, araç maddi olarak karşılanabilir ancak bunun sonucunda çıkan ekstra her masraf her türlü senin hakkın ve hiçbirşekilde haram zıkkım değil arkadaşım emin ol... adam sizi araçsız bırakmış, aracınızın değerini düşürmüş, eee buda o şahıs tarafından verilen bir zarar ziyan değilmi sonuçta, ne diye durduk yere araçsız kalalım yada aracımızın değeri düşnsün???

powerfuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blumenberg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fazlasını talep etmek haksızlık diyorsunuz evet haklısınız da bir de aracın değer kaybı var aslında ?
    kaza bu hocam kasıtlı yapılmıs bır sey degıl benımde aracımı pert ettıler daha 1 hafta gecmedı ustunden kendını karsıdakının yerıne koymak gereklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında olaya doğru açıdan bakarsan burada saydıklarının hepsi tamamen senin hakkın biliyorsun dimi? bana göre sadece kanunen değil diğer tüm açılardan senin hakkın... sigortan yok, ehliyetin yok, tamamen hatalısın,
    trafiğe dahi çıkmaman lazımken gelip benim aracımı hurdaya çeviriyorsun, araç maddi olarak karşılanabilir ancak bunun sonucunda çıkan ekstra her masraf her türlü senin hakkın ve hiçbirşekilde haram zıkkım değil arkadaşım emin ol... adam sizi araçsız bırakmış, aracınızın değerini düşürmüş, eee buda o şahıs tarafından verilen bir zarar ziyan değilmi sonuçta, ne diye durduk yere araçsız kalalım yada aracımızın değeri düşnsün???
    bu adama soylıyecek soz bulamadım

HellRot06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar Cuma günü babam tali yoldan gelen bir arabaya çarptı. Araçta kaput, çamurluk, tampon ve farlar hasarlı durumu çok kötü değil. Karşı taraf tamamen hatalı. Kaza raporu tutuldu ve arabayı kaportacımıza bıraktık. Öğrendiğimize göre karşı tarafın ne ehliyet ne ruhsat ne de arabasının sigortası var. Anlaşalım dediler yarın kaportacıya beraber gidip konuşacağız. Sadece parçaların orijinalinin fiyatı 2000-2300 lira civarı tutuyor. Benim sormak istediğim bu durumda arabanın tamamını boyatmak için diretmeli miyiz? Yoksa normali sadece hasarlı parçaların boyanması mıdır? Ya da bu konuda karşı tarafın cayması ya da bir sıkıntı çıkarmaması için dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir ?
    Hiç kimsede demiyorki bu sürücünün ehliyeti aracın ruhsatı ve sigortası yoksa bu kaza raporu hangi bilgilerle dolduruldu ? Polismi çağırdınız ne yaptınız,olmayan bilgileri nasıl tutanağa yazdınız merak ettim doğrusu.
    Golf MK3 Sport - SATILDI.
    Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
    Golf MK2 GTD...
    -Ne Mutlu Türküm Diyene...
    K.Atatürk.

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powerfuL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu adama soylıyecek soz bulamadım
    Tamam o zaman senin arabana ehliyetsiz belgesiz sigortasız biri çarpsın gerçekten çarpsın o zaman söyleyecek sözü bulursun Gerçi sen "tabanway" mışsın böyle düşünmen normal
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza bu hocam kasıtlı yapılmıs bır sey degıl benımde aracımı pert ettıler daha 1 hafta gecmedı ustunden kendını karsıdakının yerıne koymak gereklı
    Kasıtlı veya değil konu o değil, konu şu, bana adam çarptı polis gelene kadar herşeyi tam haksızım dedi, polis geldikten sonra inkar etti, raporu imzalamadı hemşerim oldugu halde, beni birsürü uğraştırdı, sonunda ona yüzde 100 hata verdiler, ve ben bu davranışa karşılık değer kaybından bana düşen hakkımı alıcam, ne var bunda?
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

cerkez_kral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam ben vermiyorum git nereye şikayet ediyosan et derse hiçbişey alamazsın mahkemeyle v.s alınacak şeyler degil bence suyuna gitmeye çalış
    Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sayın abicim kaza kasıtlı değil eyvllh ta trafiğe sigortasız ehliyetsiz çıkmakdamı kasıtlı değil? kazadır eyvllh dersinde bu olay göz göre göre yapılıyor bilmem farkındamısın???çünkü o şahsın o an orada olmaması lazım kanunen, ehliyetim sigortam yok diyerek trafiğe çıkmasa bu olaylar hiç olmayacak ve çıkmaması lazım bukadar basit...

mj105
    Misafir
    Kaza : kasıtlı olmayan durumlara denir zaten. Kasıt varsa durum değişir. Bende bir kere trafik sigortasız polise yakalandım. Üstelik 1 gün geçmişti. Ne dediysem yok polis eşliğinde otoparka götürdüm aracı. Sigortamızı yaptırdık aldık aracı. Buda bana ders oldu. Artık günü gelmeden yaptırıyorum.

Ruhsat yok, ehliyet yok. Sigorta yok. Çalıntı olma ihtimali de olabilir aracın...

Ayrıca belli bir yaştan sonra değer kaybı davası kazanılamıyor. Mahkeme orjinal parça takılmışsa değer kaybı yerine değer kazandı olarak değerlendiriyor. Google de araştırırsanız mahkeme ve yargıtay kararları mevcut. Yanlış hatırlamıyorsam 5yaş ve üzerinde kazanmak zor.

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşı taraf kıvırmaya başladı yine arabayı kendi cebimizden yaptırıp mahkemenin yolunu tutacağız. Cevaplar için teşekkürler durduk yere gerginlik çıkardık ama kusura bakmayın.

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karşı taraf kıvırmaya başladı yine arabayı kendi cebimizden yaptırıp mahkemenin yolunu tutacağız. Cevaplar için teşekkürler durduk yere gerginlik çıkardık ama kusura bakmayın.
    Tüm arabayı boyatmak konusunda yanlış anlaşılmıssınız o zaman.Bencede doğru denildiği gibi arabayı mercedes servisine çekmek ve gidip bir passat kiralamadığınız sürece tüm herşey hakkınız.Aslında isteseniz bunlarıda yaparsınız ama ne siz fazla birşey kazanırsınız bunada ek olarak karşı taraf çok daha fazla kaybeder.Mercedes servisine götürmemek kaydıyla, civic segmentinde bir araç kiralayarak ve tüm diğerlerini gönül rahatlıyla alabilirsiniz bencede.Allah kolaylık versin.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acıma yetime döner koyar dötüne misali olmuş sizin olay ben olsam sonuna kadar 1 kuruş dahi taviz vermeden hakkımı arardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DetailEF Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tamam o zaman senin arabana ehliyetsiz belgesiz sigortasız biri çarpsın gerçekten çarpsın o zaman söyleyecek sözü bulursun Gerçi sen "tabanway" mışsın böyle düşünmen normal
    carpan zaten ehlıyetsızdi

kickbuttowski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar son durumu yazayım konu yarım kalmasın.. Karşı taraf anlaşmaya karar verdiği halde her aradığımızda bir şekilde 15 gündür oyalıyor. Sanırım otoparktan kendi arabalarını çekmeye çalışıyorlar arabanın üzerine henüz tedbir koyduramadığımız için.
    Olayı daha önce tam açıklamamıştım onu da yazayım.
    Araç bir öğretmen arkadaşın, öğretmen arabayı galeriye verip parasını alıyor ama satışı hala üzerinde. Galeri sahibi de arabayı kaza yapan tarafa ödünç veriyor. Kaza yapanlar Mersin'e gelip ehliyetsiz sürücü ve ruhsatsız, sigortasız arabayla söz konusu kazaya %100 suçlu olarak sebep oluyorlar.

Bugün artık sürekli telefonla oyaladıkları için hakkımızı yasa yoluyla aramaya başladık. Bilir kişi istendi 600 lira masrafı çıktı.
    Bilir kişi bizim ustadan hasarlı parçaların listesini alıp fiyat çıkarılmasını istedi. Muhtemelen bizim ustaya 2000 lira motor ustasına da 500 lira masraf yazılacak. Parça fiyatlarını da parçacıdan alacağız. Liste ufak tefek şeyler dolu da olsa biraz uzunca..
    Anlaşma için gelseler ustayla da pazarlık yapılıp bizim de üzerine biraz koymamızla -arabayı tamamen boyatmak istediğim için- bir orta yol bulunabilirdi lakin kısmet böyleymiş.

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiçbiri olmuyorsa arayın evi boyasın totoş
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)