Geçmiş olsun...
Allah razı olsun arkaaslar. dun ılk pansumana gıttım. ayak tomografısı cekıldı sag ayak kırık cıktı. anlıcanız ne motor ne araba 1 ay gaza basamıcaz. hayırlısı olsun
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
yapma yawallah acil şifalar versin kardeşim,biran evvel kavuşursun saglıgına inş.
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
ahmet çok geçmiş olsun kardeşim şimdi gördüm
abi tekrardan gecmiş olsn allah beterinden saklsın ilk resminde bişi yok gibi gözüküyodu ama baya yaralanmısın allah yasatmasın bir daha![]()
Geçmiş olsun Ahmetcim.
Bakıyorum da herkes şeytan aracı, onun şakası yok, çok tehlikeli gibi cümleler söylemiş. Tehlikeli olan motosiklet mi yoksa Türkiye trafiğindeki otomobil, minibüs, otobüs vs. kullanıcıları mı? Soruyorum sizlere hanginiz yolda koruma ekipmanlarını giymiş, kaskı kafasında olan bir motosikletliye yol verdiniz ya da trafikde saygı gösterdiniz? Ben otomobilimi satıp motosiklet aldığımdan beri bu iki tekerli aletin nimetlerinden yararlanmaya başladım. Ahmet kardeşimde gördüğünüz gibi kendi hatasıyla değil, bir teyzemizin sıkıştırması sonucu kaza yapmış.
Depomu 97 oktan ile 48 YTL'ye full hale getirip 350 km gidiyorum, yıllık motorlu taşıtlar vergim 60 ytl, trafik sigortam 30 ytl, otopark parası nedir unuttum, feribotlarda önceliğim var ve sıranın sonundan en öne alıyorlar, trafik nedir bilmiyorum... Saat 18:00'da maslak sanayiden çıkıp 18:20'de Beşiktaş'da olabiliyorum. Benimle aynı zamanda otomobili ile yola çıkan arkadaşım 2 saat 25 dakikada geliyor.
Yakın zamanda emin olun benzin zamlarıyla birlikte bir çok kişi motosiklete yönelmeye başlayacak. Motosiklet bilinci tüm dünyaya yayılacak. Ya da petrol savaşları başlayacak. Sahibi olduğum bir motosiklet sitesinin günlük hiti 6000'den 10.000'li rakamlara çıktı. Geçtiğimiz aylarda şarjlı motosikletler bile çıktı. 160 km hız yapabiliyorlar. Çevreye zararı 0. Otomobillerinizi satın demiyorum, ama B sınıfı ehliyetinizin yanına bir de +A2 yazmasını bir an önce sağlayın. 20soruluk motor sınavından giriyorsunuz. Sorular buji ne işe yarar, siyah duman ne anlama gelir tarzında geliyor... Maliyeti 350 ytl. Yakın zamanda yöneleceğinizi bildiğim için şimdiden bu şeytan işine girmenizi öneriyorum. İtalya, İngiltere, İspanya motosikletlerle kaynıyor. İnsanlar elektrikli motosikletlerini sokaklarda parkmatik gibi tasarlanan elektrik prizlerine takıp şarj ediyorlar. Bu yakında da böyle olacak. Ne zaman mı? Benzinin litresi 5 milyona dayandığında... Ahmet tekrar geçmiş olsun kardeşim en yakın zamanda sağlığına ve motosikletine kavuşman dileklerimleYapabileceğim bir şey olursa telefonumu biliyorsun.
![]()
tesekkur ederım kardesım Allah razı olsun. daha once de konusmustuk abı bılıosun kı TR de pızzacılar ve kuryler yuzunden bugun motorsıkletlılere saygı yok. yurtdısında ıse bırakın araclara ınsana verılen saygı cok ustun. galıba bızım ulkemızde ınsanlara vrılen saygı bıraz az. ama ben ulkemızın ılerledıgını ve gelsıtıgını dusunuyorum. dedıgın gıbı yakında herkes motorsıklete bınecek. ya da yazın trafık yuzunden motor alıcak sadece ıse gdıp gelmek ıcın.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çok iyi deginmişsin onur konuya yakın zamanda bende a2 ehliyet+ honda today almayı düşünüyorum,hıım izmirin trafiginden yada arabanın benzininden deil sadece zevk den heleki bi ara today im vardı max:50 km. hızı var benim işimi rahatça görücek gibiama bizlerin yinede dikkate ihtiyacı var kalın saglıcakla
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
benim bildiğim ahmet 1 ay a kalmaz başlar s13 le drift e kaldığı yerden geçmiş olsun dostum onur arkadaşın motorla ilgili söledikleri çok doğru tabii ki kullandığın yer türkiye değilse.....numaramı biliosun sıkılırsan ara GT5 oynarız sevabına 1 kere geçmezsin benide sıkılmam bende tamam mı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)