User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Avrupada aracla gezi?

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sezgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    multi mi değil mi onu bılmıyorum. ilk kez schengen aldım. Sanırım ılk sefere multi vermezler ama bır bakayım akşama tesekkur ederım

Mutli olup olmaması ilk defayla alakalı değil yahu. Ben de ilk defa aldım vizemi oradan biliyorum. Vize görüşmesine gittiğinizde dolduruğunuz formda işaretliyorsunuz. Vizenizi açıp bakınız, Numero di biglietti yazan yere bakınız.
    Instagram: mutusgarage

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdii son planlara gore is degisti, once ben Hollanda'ya gidip baslayacagim geziye sonra Italya'da arkadaslarla bulusup araba kiralayacagiz da;

Hollanda vizesi icin iData'ya basvuruyormusuz, konsoloslugu aradim 17 hazirandan onceye gun veremiyormus, benim 6'sinda gitmem lazim Sitesinde yazan evraklara ek seyler istiyorlarmis, eksi'de baya soven insan var, gerekli gereksiz donanip gidecegiz galiba

Bu konuda bir yardim gerekiyor; otel/hostel rezervasyonu gostermek kolay da, ucaklara bedavaya rezervasyon yaptiramiyorum internetten. Aramizda Anadolu Yakasi'nda veya Taksim-Maslak arasi guzergahta acentede calisan var mi? Veya bu konuda yardimci olabilecek birisi
    Birkac arkadasimla konustum bugun, acentelerden ilgili ucuslarla alakali "Rezervasyonu yapilmistir." ibaresi bulunan imzali/kaseli kagit almislar onlarla gitmisler, o sekilde sansimi denemeyi dusunuyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)