Formu doldurdum hayırlı olsun arkadaşlar. yarında eft yi geçicem . bende varım![]()
ilk defa piste çıkacağım kendim ve aracım için nelere dikkat etmeliyim nelere hazırlıklı olmalıyım gerek pist öncesi gerek pistteyken,deneyimli arkadaşlardan yardım alabilirmiyim?
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Formları bu adresten doldurun arkadaşlar Süpersportla Halk günü birbirinden ayrı kayıt sistemlerine sahip kaydınız yanlış yere gitmesin .
Ayrıca aşağıdaki kural kaideleride lütfen dikkatle okuyunuz .
Intercity İstanbul Park Etkinlikler: 19 Mayıs 2013: Intercity İstanbul Park Pist Günleri
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Gt5 en iyi antrenman.Ayrıca youtube dan onboard videolar izlenirse bir nebze faydası görülür ama çıkana kadar herşey teorik olduğu için yeterli değil.Lastiklere ve frenlere kaldırabileceğinden fazla yük bindirmemek ve ayrıca araç gidiş anlamında şişmeye başladığında yavaşlayıp fazla devir çevirmeden dinlendirmek dikkat edilmesi gereken hususlar.
teşekkür ediyorum ilk defa süreceğim için oldukça nazik davranacağım zaten araca. youtube videoları buldum indiriyorum icap ederse hergün izleyip bi nebze bişeyler kapmaya çalışacağım bakalım.
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
Özgün, beni de eklersen eğer sevinirim. E36 M3 SC ile katılacağım. Hakan abi'de orada olacakmış sanırım. Formu dolduruyorum.
M. The most powerful letter in the world.
Etkinlik Kuralları ve Muvafakatname örneğinin dikkatlice okunması gerektiğini tavsiye ederim katılacak veya düşünen arkadaşlara.
TeamPASAOGLU
haha sana olan fantazimi sanırım gerçekleştiremiicem kankasıkıştırmak arkadan tacizde bulunmak diskalifiye sebebi, ama start-finish düzlüğünde yanından akarım
![]()
TeamPASAOGLU
2:40 altında önden çekişli 300 hp civarında hothatch araç çıkarsa gerçekten şaşırırım.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)