2 Haziran için Bekleyin arkadaşlar acele etmeyin ;)
Hem techturkeye özel bir indirim bekliyorum hemde araç sayısında değişiklik olucak bekleyin o nedenle ;)
Printable View
2 Haziran için Bekleyin arkadaşlar acele etmeyin ;)
Hem techturkeye özel bir indirim bekliyorum hemde araç sayısında değişiklik olucak bekleyin o nedenle ;)
19 Mayıs pazar günü ile ilgili anketimizi güzelce doldurduk tekrar teşekkür ederim çok güzel bir pazar günü geçirdik sayenizde.
2 haziran açık öğretim sınavları var bu çok kötü oldu
Edit. Gerek kalmadı :)
Seanslar 40 araclik olucak diye bir bilgi var intercity sitesinde.
40 arac ayni anda biraz fazla olmaz mi pistte ?
Intercity İstanbul Park Etkinlikler: 02 Haziran 2013: Intercity İstanbul Park Pist Günleri II
Halk günü için 40 saçma fazla bence. İlk kez piste çıkanlar birbirlerine girmezse iyidir. Büyük bir kaza olup pist tüm gün kapatılmaz inşallah.
40 araç çok fazla, hem tehlikeli hem de süre kasmak isteyen adamın hiç şansı olmaz
40 cok fazla :(
Bız daha henuz hazır degılız 40 araclık seansa...
Ama yonetım boyle uygun gordu.
2 haziran sınavlara denk geliyor kaçıracağım bu sefer :(
her seans 40 olmayacak sanırım.. çünkü en fazla 40 araçlık diyor. duruma göre hareket edecekler sanırsam.
bu arada seans başına transponder almak çok maliyetli oluyor. katılımcı için sabit bir ücret olsa, istediği kadar seans satın alsa ama tek transponder ücreti ödese daha iyi olur.
40 arac cikarsa gecis fazla olur ceza alan cok olur haliyle cogu araba kara listeye girer :)
pistte cikacak araba kalmaz 1-2 organizasyon sonra :)
40 arac ciddi sikinti bence
Çok sayfa olmuş, hepsini okuyamadım ama genel olarak keyif alınmış gibi :)
2 Haziran daha da güzel olacak, hepinizi bekliyoruz ;)
40 araç limittir sanırım tam bilgim yok, ufak tefek kaydırmalar mutlaka olur sıkıntı yaşamadan gazlarsınız emin olun.
Malesef 40 arac cıkılacak...
Sure kosmak ısteyener ıcın ayrı gruplar olucak oda fazla fıyat olucak.
25x120 ıken sımdı 40x120 :(
40 araç ciddi rakam. Muhtemelen 19Mayıs'taki seansların uzun sürmesinden dolayı böyle bir karar alınmıştır.
2 hazıranda katılıcaktım ama acık ogretım sınavı dolayısı ıle ımkansız bıdakıne kısmetse onun tarıhı bellımı
40 araç çıkılıyorsa ya farkı neyse verilir hızlı seansa çıkılır yada hiç çıkmam yaw :D e-5 trafiği gibi de donulmezki pistte kimin nasıl tecrubeli olduğu belli değil
açıkcası ben 2 araba onlu arkalı giderken bile güven duyup geçemedim tanımadığımdan dolayı
Murat sana telefonfa da açıkladığım gibi ilk aktivitede de biz 25 otomobil olacak dememiştik sadece forum vb. mecralarda soruşduğunda 25 otomobil çıkacağını belirttik. ingilterede 65 otomobil ile yapılmakta bu iş 40 otomobil uçuk bir rakam değil .
Şimdi 120 TL (Techturkey üyelerine kayıt olurken süprizimiz olucak bu fiyat ile ilgili :) ) verip halk günü için pisti kullanabilir yada 200+ 300+ guruplarına katılıp daha pahalı ama daha hızlı seanslar atıp 20 otomobil ile aynı anda piste çıkabilirsiniz .
Hepsini hazırlıyoruz ve bu gece yayınlayacağız.
Sonuç itibariyle istanbulpark Pisti kapılarını Vural Bey sayesinde bizlere sonuna kadar açtı piste çıkmak isteyen için fiyat halen aynı hatta techturkey üyeleri için daha avantajlı , 40 otomobil 25 otomobil sadece derece zorlayan dostlarımızı etkileyebilir belki onun içinde biz özel bir hazırlık yaptık İnşallah çok keyifli bir pazar günü daha yaşayacağız bu muhteşem pistte .
Buna katılmamak elde değil sevgili dostum . Bukadar yıldır organizasyon düzenlemekteyim bana biri deseydiki 120 tl ye istanbulpark a çıkacak insanlar çıkartıp 150 tl verip üstünü istemezdim :D
Şimdi önemli olan bunun kıymetini bilip desteklemek katılmak ki bu heves bu istek kırılmasın Her ay en az 1 tane pist günü ile istanbulparkta hepbirlikte pistin tadını çıkartalım ;)
İstanbulpark gereken ilgiyi artık görecek gibi gözüküyor,bundan sonra çok daha bilinçli ,gücün performansın ,sürüş dinamiklerinin ne demek olduğunu herkes daha iyi anlayacak..
valla 2 hazirana niyetim var yine sınavı falan attım bi kenara :D
Arkadaşlar bu arada sanırım görmeyen arkadaşlarımız var . o nedenle birkez daha paylaşıyorum 26 Mayıs otodrag ile ilgili erteleme haberini ....
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post6837552
2 hazirana aracım yetişmeyecek, sonraki tarihler bellimi peki ?
Pist konusunda benim kadar ugrasan yada yanip tutusan cok yoktur.
Ama 40 arac icin erken,TC de henuz bu kultur olusmadi ama zamanla olusacak. Sonucda ama hersey tecrube ;)
Ama fiyatlari bukadar erken ziplatmanin zamani degildi :(
Ben yine ekibi topluyorum...
Drift organizyasyonları da olabilir mi ? bir kaç viraj üst üste uygun olabilir.
Drıf bu pıstte hem lastık hem mekanık hemde asfalta buyuk zarar verır...
Buğra abi beni hatırladıysan sorumuda hatırlamışsındır.Zamanında körfez için konuşmuştuk.Bu organizasyonda var mı o şans ? :D
Anladım tabi boşver asfaltı sana bir şey olmasın abi :D
Abi Nurburgring'de denk gelemedik ya ben ona yanıyorum 2 tech üyesi, nurburgring.. Olmadı..
Konu dışında bir şey sormak istiyorum, dip fren yapan arkadaşların absleri devreye girdi mi yoksa tutunmaktan öyle bir şey olmadı mı?
ABS net devreye gırer ;)
Eylulde yıne Official track day var...
Cabrio araçlar için üstü açık piste çıkmak,virajlarda birbirini geçme,yanlamak falan yasaktı ama 19 mayısda bu kurallara uyulmadı.2 haziranda bu kurallar üstüne duracak mısınız?
Bence gecmek gecilmek olmali, insanlar baya saygili ve bu sekil bence inanilmaz zevkli. Sonuc olarak 1.lige oynamiyoruz yavaslayip sogutuyoruz vs. Bizim gurupta herkes muthis eglendi ;)
19 mayısta istanbulpark taydık..Seyirci olarak..tek kelimeyle mukemmel bir gün gecirdik..
Nasipse 2 haziran da da istanbulpark ta olacağız..
Şahsım adına,bu org ları duzenleyen,ön ayak olan,yardımlarını esirgemeyen herkese teşekkür ederim..
Böyle giderse,bizlerin ve zamanla bizim çocuklarımız,günlük yaşamlarının bir parçası olacak istanbulpark..
Nereden nereye..
Merak ettiğim bir soru var benim..İstanbulpark illa ki gözbebeğimiz fakat,körfez de ilk göz ağrımız..Körfez pisti için,bu sezon herhangi br aksiyon olacakmı?Time trial,drag vs..yoksa İstanbulpark a mı yoğunlaşılacak?
Buğra başkan İngiltere örneği vermişsin ama arada baya bir pist kültür farkı var, o fark elbet kapanır ama henüz değil bence.
Onurcan'a katiliyorum, bizim grupta da herkes birbirini kolladi, kimse kimseyi sikistirmamaya ozen gosterdi ve pistteki ortam bu yuzden cok guzeldi. Pist genisligi cok fazla, o yuzden yavas aracin yol verdigi takdirde virajda da arac gecmekte yanlis, riskli bir durum olusmuyor.
Ama 40 araba da durum farkli olabilir :) Biraz daha piste, pistte kalabaliga alisip 40 araca cikartilsaydi daha saglikli olurdu gorusundeyim.