3'lü megane rs grubu ortalama 2.45 döndü,
BS type-r 2.40 gibi ölçtüm,
3'lü s2000 grubu genelde 3.00 civariydi,
997 GT3-RS (yaris degil cadde arabasi) 2.20 civari donuyor..
Hala devam ediyor, guzel gidiyor :)
Printable View
3'lü megane rs grubu ortalama 2.45 döndü,
BS type-r 2.40 gibi ölçtüm,
3'lü s2000 grubu genelde 3.00 civariydi,
997 GT3-RS (yaris degil cadde arabasi) 2.20 civari donuyor..
Hala devam ediyor, guzel gidiyor :)
arabaya çip yaptırıp meganelara zulum edeyim :) bs tayyar bize bi 11 sn daha iyi. ona yetişemeyiz :)
Herşey mükemmeldi cok keyif aldık. Birdahaki ilk organizasyonda tekrar orda olmak istiyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.
bende stok fabia rs ile 3 civarinda döndüm ..
cok guzel bir organizasyon du amac eglenmwk ve keyif almakti
balatalar kavruldu disklerim yandi :) 2 haziranda yazilim ve fren destegi ile daha iyi olacagimi düşünüyorum , bir dahakine klima kapali tur atacagim :)
Devran abi astra turbo en cok alkisi alandi
Gri 16 plaka evo kesici sesi mukemmeldi
Mavi e39 m5 cok iyi yanliyodu
Bs typer'in sesi muazzamdi
Bide eski kasa gri porshenin sesi insan disiydi :)
M6'nin seside mukemmeldi
En cok bnde iz birakan seslerdi :)
Bide porshe vardi paso spin atan oda unutulmaz :)
Okul festivalinde sabahlamanın ardından sabah 6da piste gelmek üzere yola çıkmıştım ama uykuya yenik düşüp eve gitmek zorunda kaldım. :) Fotoğraf ve videolarla idare etmeye çalışıyoruz. :)
Emeği geçen herkese teşekkürler..
ilk çıkışımdı acayip keyif aldım başlarda biraz tereddütlü gittim sonrasında açıldım ve süre doldu :) emeği geçen herkezin eline sağlık :)
kardeşim video için teşekkür ederim arac ıcı vıdeoda var onuda eklerım birazdan nasıl cebellestıgımı gorursunuz :) bu yaptıklarımı yıllardır dışarıdan canlı ızleyememenın uzuntusunu yasıyorum cok güzel bı organızasyon uzun zamandır bukadar keyıf almamıştım
buarada arac ön ceker :))))))
Harika gidiyor.Videolar çok iyi özellikle.Bilinçli bir organizasyon olduğu için herkesi alkışlıyorum diyebilirim.Kaza,gerginlik,sıkıntı olmaması çok güzel.Ben de bir şey sorayım.En güçsüz gruptaki araçlar nelerdi?Mesela 1.3 60 hp arabayla piste çıksak dengimiz var mı?
Bugün atımla koşturdum çook keyifliydi yalniz balatalar iptal son turda dumab dumana pit alanina girdim :))
Catherem 2.30 ile döndü onuda unutmayalım. ferrariler falan pek sıkıştırmıyordu 2:30 ve üzeri ölçtük genelde. bi tane GT3 sadece 2:20 civarı dönüyordu ama o sıkıştıra sıkıştıra gidiyordu zaten.
benim için günün favorileri gösteri açısından Devran, gidiş açısından BS Type-R, pist performansı açısından Catherem.
Haftaya drag var mı ona göre uçak bileti alıcaz...
bu arada frenler pistte yanmadi cunku normal çalışıyordu yavas bir tur ile sogutabilsek yada son turu yavas donsek diskler sogur ve balatalar kavrulmazdi :(