İntercity vermiyor mu oradan günlük kiralık ?
115bg arabayla 2 58 2 59.. hic fena gitmemisiz.. hothachler ortalama 250 lerde donuyor..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Tadi damagimizda kaldi tam pisti cozduk dedik,bitti.
Gerci frenler 2. Seansa izin vermezdi ama herkese asiri sekilde tavsiye ediyorum
Arabayi tanidim saniyordum bi kac tepkisini ilk defa gordum herkesin en az 1 kez yasamasi lazim..
Emegi gecenlere tesekkurler.
arka virajlar harbiden zorluymus. sonu gozukmuyo hala aklimda degil viraj acilari. arka tarafta 1-2defa yanima geldi ama olsun. ebc redlerde hakkini verdi![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
hayatımda katıldığım en güzel organizasyondu. gerçekten herkesin ellerine sağlk.
bende 2:51 yaptım. fena gitmemişim
210 araç kayıt yaptırdı. tamamen sıkıntısız herkese sırad geldi. rahat rahatta bastık
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
36 derece sıcakta kavrulduk ama zevkliydi arabaları zorluyor ama özellikle minileri sonbahardada devam eder inş bu seri
Team PAŞAOĞLU
Cok guzel oldu gercekten... Frenler son turda bitti resmen..cok sicakti lastiklerden 1 mm yemisim
Kategorileri neye gore ayirmislar tam cozemedim..
çok iyi organizasyondu, ilk defa yapılmasına ve bu yoğunluğa göre başarılıydı hiç birşey aksamadı, 25 araba aynı anda turladık bilinçli yavaşlayanların dışında kolaykolay önündeki aracı yakalayamıyoırsun ve kaçış yapıcak hatanı affettirecek kadar rahat ve geniş virajlar var. start finish düzlüğünde geçeriz anca diyordum önümüzdeki aracı ama yalan oldu minimum 100hp. fazlan olması lazım heralde soluna çıkıp uzamak için. yada öncesindeki 2 viraja en iyi çizgiden girip ivmeyi azaltmadan devam etmek şart, anca öyle belki.
yeni kasa hatchback beyaz sti lı arkadaşada teşekkür ençok onunla geçirdiğim zamandan keyif aldımbirde tabi cem uzman kankaam herzamanki gibi
![]()
TeamPASAOGLU
zamanlarınızıda yazarmısınız arkadaşlar. bu arada bs tayyar çok başarılı ivmeleniyordu
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)