Sagol. keyfini cikartmaya calisiyoruz:D
duzlukte 458 aventadorun yanyana cikmasida cok iyiydi, kopmadi pesinden 458:D
Printable View
ya bende sonradan transponder takmadığıma çok pişman oldum arabanın canını aldığımla kaldım euheuheu
jantlar sırf balata tozu olmuş
http://img850.imageshack.us/img850/6...7664706360.jpg
Bu arada Kask teslim alıp unutan kimse varmı arkadaşlar ?
Bugra,ben Race controlden zamanlari aldim,buraya yukledi Murat sagolsun.
Sanada mesajlAr yazdim ama gerilerde kaldi ;)
2 Haziranda yeni lastiklerimle ordayim...
P.S:duzluk sonunda gectim zaten ;)
yorumları okudumdada herkes pistçi olmuş terimler muhabbetler falan çok iyi :D
ezik hissettim kendimi :D :D
Muratçım zamanlar zaten yayınlanacak internette resmi olarak acelen neydi yahu :D
2 Haziranda yeni lastik şart sana birazcık daha geç frenaj ve çizginde pist yüzeyinin tamamını kullanarak sanırım daha iyi zaman çıkartıcaksın 2 Haziranda . İzledim limitaltında gidiyosun bence .
Biraz piste alışın sonrasında pistte eğitimde yaparız arkadaşlar Otomobil işi kültür işidir bence .
Caddede gazlamak kolay olan . Zor olan o transponderi takıp zamanını takip etmek hataları düzeltip zamanını geliştirebilmek . Otomobilin ne olduğu kaç hp olduğu 2. aşama önce sürücünün hp si yükselmeli :D
supersports kategorisinde cikmama ragmen 3 tur atip birakmak durumunda kaldim. 1. tur piste ve virajlara baktim, 2. tur su hortumu kelepcesi olmadigindan(!) yerinden cikti, 3. turu da pit alanini kacirip mecbur attim ve gunu bitirdim. :(
3.03 gorunmus fotografta gunu tamamlayabilseydim cok guzel olacakti.
emeği geçenlerin eline sağlık güzel gündü.
Harika gercekten, gorulmesi gereken goruntuler bunlar.
Tebrikler Bugra abi ve ekibi.
Porsche 911 Carrera S 2012@istanbul park - YouTube
videoda 1.39da 911 in 135le girdigi an bahsettiim yer..zorlamamis gerci//
2.57
2.49
2.47
2.41
2.41
2.40
2.42
10 geçiş
şeklinde kayıt almışım bende, transponder ölçümü değil amatör videodan tespit. bende transponder almayıp pişman olanlardanım.
Mecbur Bugra. Gecen pist gunu 2:14:860 dondugum pisti 2:17 donmek zorunda kaldim.
***** frenlemeyi on lastik yapiyor ve bitik lastik yuzunde frenleri acemice bitiricegime erken fren yaptim.
Bugun sadece 6 tur hizli atabildim ve sebebide 3. Turdan itibaren lastik over/stop verdi ekranda...
Pist cizgisini bazi yerlerde on lastigime uydurdum,***** ferrari gibi araclarin mechanik yol tutusu cok fazla,bu yuzden kafa kayma cok oldugunda,cizgiyi terse/disa tasimak gerek. Ayrica on lastikler arkadan %30 fazla isiniyor. Bu bilesenler yuzunden optimum seviyeyi yakalamak icin gaz/fren noktalarini,ideal cizgi ve giris/cikis noklarini her seferinde degerlendirmek gerek ;)
2 haziranda 2:14 alti gelicek zaten ;)