biraz yandık ama güzel gündü.
araç ve plaka falan paylaşmayalım araç sahipleri sıkıntı çekmesin lütfen edit.
IN BOOST WE TRUST
Polo'nun jettanın çıktığı grup vardı ölüm grubu gibiydiler valla ne yardırdılar ben tırstım bişi olacak diye
Pist kurallarına pek uyulmadı gibi herkes kafasına göre takıldı yanlayanlar viraj içinde birbirini geçenler fln çoktu.Bir de yarışmacılardan 10TL otopark parası söylenseydi daha iyi olurdu.
Ama çok eğlendim tekrar teşekkür ederim güzel bir gün oldu bol bol amele yanığı olduk
Pistte mümkün olduğunca beni geçenlere kolaylık sağlamaya çalıştım bir kusurum olduysa affola.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
“Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”
Hersey mukemmeldi emegi gecen herkese sonsuz tesekkurler.. Biraz amele yanigi olmusum..)
Asıl sancı uyandığında..
İlk başta numara konusunda biraz sıkıntı oldu ama ilk organizasyon ve bu kadar kalabalık varken normaldir. Arabam sanayideydi arkadasın fd6 Civic ile sağ koltukta çıktım çok eylendik. Siyah Megane 3 ile olan arkalı önlü bir onun bir bizim geçtiğimiz turlar çok zevkliydi. Bir dahaki çıkısımızda 16-17 dk olduktan sonra soğutma turuna başlıcaz, bianda bayrak gelip pite girince diskler yamuldu heralde şimdi her her frende arabanın içinde zangır zangır sallanıyoruz
Organizasyonda emeği geçen herkese teşşekürler![]()
Çok teşekkür ederim sizin aracınızında maşallahı var Allah kaza bela göstermesin inşallah.Rıdvanda çok baskı yaptı bas bas diyede çok zorlamak istemedim virajlar bana daha çok keyif alıyorum driften alışkanlık bakalım ilerleyen zamanlarda pistte biraz daha zorlayabilirim belki![]()
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Çoook teşekkürler herkese...
pist hatalarınızı telafi edebileceğiniz kadar geniş... çok büyük bir aksaklık dalgınlık veya arıza olmadıkça kolay kolay aracınıza zarar veremezsiniz...
Arabayı çok zorlayıcı da bir pist aynı zamanda tabi...
ben çok zevk aldım...
girişteki numara konusunda masa biraz ufak kaldı, o kısım 2-3 masa olarak planlansaydı, seans tespiti, numara alımı, son kontrol gibi çok güzel bir hareket olurdu, ilk organizasyonun günahı olmaz tabieminim bir sonrakinde telafi edeceklerdir...
onun dışında herşey iyi derece idi, ilk organizasyon olarak bakarsak gerçekten başarılı...
benim turlarım da ortalama 2:47 ile 2:50 arasında çıkmış hep...
bizim grupta güzeldi,
ulan devo senin show un yüzünden bizim arabaların videosunu çeken olmamış arkadaş,
hep tribüne oynuyorsun, hep tribüne![]()
Loading...
Nürburgring te,transporter la piste çıkan adamın videosunu youtube'da izleyip vay bee adamlarda imkan var ne güzel diye iç geçirirler,kendi ülkelerinde dünya standartlarında pist halka açılıp normal bir araç çıkınca dalga mı geçerler?Kafanızı takmayın bence,aldığınız keyif size yeter..
Organizasyon sahiplerine sonsuz teşekkürler.Herşey aksamadan tıkır tıkır işledi.Güzel bir gündü.
Cok cok guzel organizasyondu araclarin hepsi bir birinden guzeldi herkezin emegine saglik