Mukemmel organizasyn 20 dk. Araclar icinde pilotlar icinde cok yeterli olacaktir.
S3 ile gelecegim benide ekliyebilirsiniz .
Mukemmel organizasyn 20 dk. Araclar icinde pilotlar icinde cok yeterli olacaktir.
S3 ile gelecegim benide ekliyebilirsiniz .
inst. kozgaraj
Çok güzel bir etkinlik sonunda böyle şeyleri görmek gerçekten mutlu etti. Orada olsaydım katılmayı isterdim.
20 dk çok az geliyor size ama aracınız için ve sizin için fazla ki ortalama 8-9 tur döndüğünüzde gereğinden fazla bile olduğunu anlarsınız.
Nurburgring ile kıyaslayamam çünkü yokuş aşağı pistin ortasına kadar 300 metre rakım farkı var ama, daha ortasına gelmeden ben çok yavaş gitmeme rağmen frenlerim kokmuştu clio 3 rs olmasına rağmen.
Araçlarınızın herşeyini kontrol edip öyle girin.
Teşekkür ederim kendi adıma pisti bu şekilde kullanmamıza izin veren herkese.
DR. Ozgun Bey para isi pazartesiyede kalmadi halloldu listede yerimizi alalim lutfenGelecek arkadaslar zaten bu islerden anlayan sevdalisi insanlar ama yinede ozellikle frenleri kontrol etmelerini tavsiye etmekteyim kendi adima en onemlisi o gibi gozukuyor.Hem izleyiciler hemde katilimcilar icin harika bir gun bizi bekliyor(o gunun hava durumuda ideal gozukuyor su an) bunu saglayan basta Bugra Bey olmak uzere pistgunleri ekibine sonsuz tesekkurler..
Ben heralde poloyla 20 dk gazlasam direk servise gecerim pistten![]()
Bole bi imkan verildigi icin gercekten cok mutluyum emeginize saglik
EDIT: Ozgun abi listeye benide ekle PoloylaFormu doldurdum simdi parayi yatiricam
Techturkey.com ve nicki yazmadim abi sknti olurmu ?
![]()
KEMALS katılacak eklemenizi rica ederim. Araç A4 TQ
Fakat kaydı geçen hafta yaptırdığı için formu doldururken Model Detayı Kısmına Techturkey.com ve Nickinizi yazmadı. Sorun olurmu?
seyirci olarak gidecekler bi yerden toplanıp öyle mi gitsek![]()
Selam Özgün Bey, sabah dükkanda bahsetmiştim. Hafta başında kayıt yaptırmıştım, dolayısıyla araç bilgileri kısmına Techturkey ve forum ismimi yazmadım. Beni de listeye eklersiniz.
Oğuzhan Kaytmaz - 34 ANF 30 - Megane 3 Coupe
Not: Araba çok güzel oldu, Kenan kardeşimle ellerinize & emeğinize sağlık.
güncelledimsss![]()
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Arkadaslar halk gunune katilabilmek icin aracinizin muayenesinin olmasi evraklarinin eksiksiz olarak yaninizda bulundurulmasi gerekmektedir.
Bilginiz olsun
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
inşallah bi aksilik olmazsa orda olucagız.![]()
Lafa gelince fenaa esersiniz, icraate gelince pamuk şekersiniz..
DR.ecu.Öz
sistem garage
ahmrs Ahmet megane rs i ile pistte yerini alacak,ekleyelim lutfen doktor demin yanina geldigim arkadas kendisibeynimi yiyor en yavas biz mi kalcaz diye psikologa goturuyorum su an kendisini
![]()
Su an medeniyetten uzagim p.tesi odemeyi ve kaydi yaparim
Orda olucam GTI ile listeye benide yazin
Guzel olacak guzel..
Çok güzel bir organizasyon, emeklerinize sağlık. Yurt dışında olmasam kesin katılırdım, Umarım devamı gelir, bizde turlayabiliriz. Yarışacak arkadaşlara keyifli sürüşler.
Real Cars, Real Roads.
Bekliyoruz gencler![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)