Pistin kendi sitesinden görmek ve takip etmek isteyenlerde olabilir.
Printable View
13 H. Kuriş BMW M3 (E36) 02:35.401 Kuru 28 °C
specleri ne m3 ün biliyor musunuz?
Ben dahil herkez organizasyona teşekkür etti , bence piste çıkıp kendini ve o an pistteki diğer arabaları düşünerek gaz basan , kollayan arkadaşlara da teşekkür etmek gerekiyor. O piste çıkıpta içindeki apaçiyi bastırmak bile başlı başına bir başarı.
Bir ara 5 araba start- fnish düzlüğüne çıkan viraja hep beraber girdik , herkez o kadar düşünceli ve dikkatliydi ki hep beraber dönebildik , ben biraz çimenlere taştım gerçi.
Pistte 3 tane MeganeRs olması ayrı bir güzellik kattı.
Piste çıkan tüm arkadaşlara hassasiyetlerinden ve çok çok güzel bir gün geçirmemizi sağladıklarından dolayı teşekkür ederim.
Özellikle , süre denediğim son 2 turda gaz kesip bana yol veren ; S3 lütfü, gc8 batu , sus s2000 e ayrıca teşekkür ederim.
Bende sana tesekkur ederım abı, subaru ıcın gercekten zorlayıcı bır pısttı ve bende arabamı cok sevdıgım ıcın duzluk harıcı hıc zorlamadım, arada sırada gecmeye calısan arkadaslara , bu adam gezmeye cıkmıs demesın dıye gaza dokundugum oldu :) ancak genelde rolantıde bır gun gecırdım havanın daha ıyı oldugu bır gunde bende arabamın neler yapacagını merak edıyorum..
Gurubumuz gercekten cok guzeldi bende hepinize tesekkur ederim. Cok keyifliydi gercekten, o kadar ayni viraja yan yana girmemize ragmen kendimi hic tehlikede hissetmedim, sizinde benim kadar dikkat ettiginizi gormemek imkansizdi.
Bir ara duzlukte videomuz var icerde bir kamera olsaydi konusmalarima cok gulerdiniz :D Virajdan hizli ciktim geliyordum gaza basip uzadin :D
Transponderlar benim arabada kalmış kontrol ettik 2:00 dönmüşüm piste çıkmadan. :D
o anı hatırlar gıbıyım sankı :) bırde arka tarafta gecmeye calıstıgın bır yer vardı ordada yanımda kuzen abı gecıyor dedı.. napıyım dedım saka yapsana dedı :)
yınede arabanın masallahı var saka bır yana bılınclı ınsanlarla pıstte olmak gercekten keyıf ve guven verıyor ınsana
Emeği geçen herkese çok teşekkürler
Bence çok başarılıydı ufak tefek aksaklıkları daha 1. dakikada unuttuk çünkü herşey harikaydı
2.seans resmen muazzamdı o ara padokta kafamı piste çıkarmış zevkten dört köşe haldeydim :)
Aklımda kalanlar;
Kırmızı sedan honda muzzam bi sesi vardı bayıldık resmen
Lacivert Leon Cupra harika gidiyodu inanılmaz denilebilir
Siyah kanatlı S2000 piste kafamı uzattığımda soldan yardırmış geliyodu içine düşüecektim o kadar harikaydı
Daha çoook var çoook hepsine ayrı ayrı maşallah..
ilk olmasına rağmen çıtayı çok yükseltti bu organizasyon. 2 hazirana kadar Mercedes i satıp gazlanacak bir araba almam lazım :)
2 Haziranda buralarda olsam yanıma ilker seni alacam ama yokum maalesef. O zaman başka araba bakmazsın söyliim.
Edit....
Yeni videolar upload edildi.
Eyvallah Caner, tecrübe ettikçe gelişir daha heralde. ilk turumuz ist.parkta :)
bs videoları çok güzel valla kamera açısı falan keyif verdi