Bence sebepten ziyade önemli olan bu üzücü olayın yaşanması , allah c.c. kimseye yaşatmasın mekanik spor ve arabaları yüklüyoruz herşey olabilir.
Printable View
Z4 ilk çalıştığında zaten tekliyordu 2 turda sola yanaşmış sondurucu sıkmışlardı yawaşladım bakdık ciddi bişey gözükmüyordu ama .geçmiş olsun
Benim seansimda bitane gri 156 vardi sanirim sizdiniz o. Umarim lafiniz bana degildir surekli viraj girislerinde iceriden geliodunuz cunki beni cok tedirgin etiniz her duzlukte sag kola dayanmama ragmen gecmediniz anlam veremedim hatta seans bittikten sonra sizi aradim yanlis bsi olduysa ozur dilemek icin bulamadim 2 seansiniz vardi sanirsam. Tekrar bi kusur varsa ozur dilerim :icon_tup:
Lafım sana değil :)
Özür gerektirecek bir durumda yok zaten.
Genel olarak gelecek etkinlikler için konuştum açıkçası.
Bende seni tehlikeye atmamak için viraj içinde geçmek istemediğim için sana yol verdim.
Neyse ikimizde aslında birbirimizi kollamışız , bu güzel ve örnek olacak bir şey.
Tanımadığın birisini düşünüp kollamak.
Ben o virajlarda geçmemek için ciddi uğraş gösterdim çünkü viraj limitlerim gerçekten de oldukça yüksekti ama önümdeki araçların virajlarda daha yavaş kalmasından dolayı limitlerimi daha düşük tutup üzerine çıkamadım.
Ama sonuçta burada yarışmıyoruz , zevk almak için çıktığımız bir güzergahta kurallar çerçevesi içinde birbirimizi ve araçlarımızı kollayarak güzel bir etkinlik gerçekleştirdik.
Daha nicelerin de görüşmek umuduyla.
çok keyifli bir gündü emegi geçen herkese teşekkürler.
astra gsı güzel eglendirdi , astra opc nin söförüde çok iyi kullanıyordu aracı o seanstaki bir çok aracı geçti sanırım ikisinide tebrik ederim
Gerçekten çok keyifli harika bir gündü. Sıramız gelene kadar çok uzun süre beklememize rağmen izlemekte büyük zevk verdi. belkide en yeni TT üyesi olarak girdiğim ilk pist deneyimimdi ve izlemeye gelen öz güven eksikliği olan insanların dalga geçer bakışlardan sonra pistte stock focus tdci 109 hp aracım la 3:05 lik süremin yeterince iyi olduğunu düşünüyorum ama transponder almadığıma çok pişman oldum.(neyse ki video kanıtım var ) :) Umarım sonraki pist gunlerinde daha iyi süreler yapabiliriz. Emeği geçen herkesin ellerine sağlık sorunsuz bilinçli katılımcıların olduğu harika bir organizasyondu..
Trackday'in bu kadar iyi olmasının sebebi de hrh Techturkey ailesidir. Neredeyse herkes birbirini buradan tanıyordu. O yüzden sıkıntısız bi o kadar zevkli-eğlenceli bir gün geçirdi herkes.
Umarız 2Haziran'daki Trackday'de de bu güzel paylaşımlar ortaya çıkar. Ama öyle gözüküyor ki ilk sefer piste çıkıp tecrübe kazanan arkadaşlar 2.kez piste çıktıklarında zaman kasacaklardır.
Zaman kasmak zor, 2 haziranda hava daha da sicak olacaktir. Bu durumda arabayi zorlamadan insan gibi vites atarak vs bence cok daha eglenceli ve sorunsuz bir gun yasanir. Diger turlu o sicakta istanbul park gibi bir pistte bunun icin hazirlanmamis araclarin problem yasama ihtimali cok yuksek olur.
Bende zaman kasacaktim, sonra Mehzent i gordum beraber eglendik.. Allahtan oyle yapmisiz ve arabayi sogutmaya durmusuz cunki motor yag kapagi yerinden firlamis, yoksa kesin basima birsey gelirdi..
Bir de çok derin sudan geçerseniz aynı şeyi yaşarsınız basarsınız basarsnız en sonunda tutar. Mümkün olduğunca frene basmadan biraz giderseniz soğuyacaktır denildiği gibi ve normale döner, ben nurburgringin daha ortalarına gelmeden freni şişirmiştim sürekli g*t korkusuyla basa basa :D ama eğitimde söylemişlerdi hemen düzeliyor.
Hava sıcaklığı belirli sıcaklığın üzerine çıktıkça zaten tutunma azalıyor,ilk 2 turdan sonra lastiklerin tutunması azaldı benim kim bilir kaç dereceye çıktı:)
Yazmak kısmet olmadı bir turlu :)
Bence super bır gundu ılk org oldugu ıcın eksıksız olması elbette mumkun değildi fakat 11 de başlamasına rağmen cok guzel ılerledı :)
Tabı en buyuk sebeplerınden bırı paddock alanınında sadece suruculerının gırebılmesıydı Körfezde de bu sağlansa emınım aynı akıcılık olur..Transponder takmayı bıraz daha kolaylaştırılırsa cok guzel anlar yaşarız (maddi acıdan ucuzlatılırsa eğer) ve surelerımızı gorebıleceğimiz bir ekranın paddock alanın kurulursa tadından yenılmez :)
Aracımda fren sıkıntısı ve debrıyaj sıkıntısı ollduğu için ıstediğim gibi rahat gazlayamadım pek ama Onurcan la beraber cok eğlendık :)
Ikı megane rs cıler cok stabıl gıdıyorlardı tebrık ederım :) ve bır seansta porshe ıle baya gazladık eğlencelıydı :)
2 Hazıranda ınsallah cok daha eğlenıcez :)
Ellerinize sağlık Buğra bey ve tabıkı OZ :)
Intercity İstanbul Park Pist Dereceleri
Hadibakalim zamanlar aciklandi ;)
Bence 2. organizasyona ilgi çok daha fazla olacak gibi :)