Hedef 2:30 gibi sanki hothatchler için yada daha aşağımı :D kurmayın şimdi bizi bu rakama :)
Printable View
Hedef 2:30 gibi sanki hothatchler için yada daha aşağımı :D kurmayın şimdi bizi bu rakama :)
Cem motor modifiyesi yok diye düşünsende bir yarış otomobili ile bir Yarışta çıkacak zamanla halk gününde çıkacak zaman alakasız olur pist 5 km sen 25 araçla bir arada pistte gazlıyorsun onlar yarışıyor :D
şase yürüyen süspansyon kilo şanzuman her yarış için mekanik ekibin pist için yapacagı ayarlamalar bunlar pistte zaman kazandırır aracın gücünün + yada - 10 hp olması değil ...
TPS de yarışan en yavaş aracın o pisti dönmesiyle aynı marka model bir yol versyonunun dönmesi arasında aynı sürücü bile olsa en az 20-30 saniye farkeder ;)
neyse 20 mayısta Pistin Transponderi ile o yarış araçlarının ölçüldüğü sistemden çıkan zamaanları yazarız demek istediğimi anlarsınız :D
Olm üzülme diye sölüyorum :D hahahahha
Şaka biyana Yarışmak ayrı bir durum sıfır set lastikler mekanik ekibin ayarları lastik havasına kadar hesap edilen saniyeler ve ayrıca devamlı hızlı akan bir pist ...
Şöyle söliyim yarış aracını örnek alma üzülme kendi aracını ve benzerlerinin bundan sonraki zamanlarını örnek al ki doğru bir değerlendirme olsun ...
Birde kişisel ölçülen zamana 0 güven okadar söliyim bukadar senedir organizasyon yaparım resmi zamanla birebir tutturan bir kronometre yada video görmedim henüz :D
Piste zaman cikarmak bambaska birsey.
Piste hazir olmak cok maddi manevi emek ister.
19 mayis bu baglamda egitici olucak.
Nice halk gunlerine...
Her zaman ki gibi çok zevkli olacak :)
Viva Pist amca :D
Formu doldurdum, ücreti bugün yatırıyorum.
Kubilay - Bravo JTD
saat programı yayınlandı mı? hangi saat arası ne olacak?
aynı zamanda avrupa yakasından gidecekler kimler? sabah beraber gidelim.
EFT yaptım bende.
Formu doldurdum, ordayiz!
70'i geçemicez pistte bu gidişle trafik olucak:D maşallah çok kalabalık olucak süper
Buğra abi . Abi sorumu tahmin ediyorsundur :)
Ehliyetsiz gelsek tribünde oturmaktan öteye geçebilirmiyiz ?
yazın abi benide
crazydog-205gti :D
Sanırım böyle bir görüntü bizleri bekliyor olacak
http://www.ralliajansi.org/wp-conten...UP-480x319.jpg
Öyle bir görüntü olmıcak padokdan 10 sn ara ile çıkılıcak. Öyle start finisb düzlüğünden start verilirse patlatan patlayana..
Öyle birşey olmucak, padokdan 10 sn ara ile çıkılıcak kimse kolay kolay pistte birbirini yakalayamaz en fazla 3lü 4 lü gruplaşmalar olur belli bölgelerde, kendi aralarında çekişirler, hem dünya araba oldu araçlar sınuflandırılır dizel ile corvet i aynı seans da cıkarmak olmaz..
sigortacım patlarsan arama beni dedi :D sakin olmakta fayda var. :)
Raif Anıl Ayvaz - 306 gti benide ekleyebilirsiniz ödemeyi şimdi gerçekleştiriyorum
İnşallah kazasız ve keyifli bir gün geçiririz ve öyle bir görüntüylede karşılaşmayız ben sadece o şekilde olur diye düşündüm ama Göki'ninde dediği gibi 10 ar saniye arayla çıkılırsa pekde birşey olmaz
ödemede yapılmıştır bir aksilik çıkmazsa oradayız
hadi pazar olsun artık ya :D
Vay vay vay aslan kardesim ilk pist deneyimini gerceklestiricek hemde istanbulparkta agiz tadiyla yarisirsin(z) insallah
konuyla alakasız ama drag tarihi bellimi acaba
kategorileri nasıl olacak ben onu merak ediyorum
Evet öyle olmuş ama bana yazılmış gibide olmuş