Tur zamanlarini gps ten olcen app ler mevcut kullanabilirsin.ne kadar dogru olcuo bilmiorum ama yinede fikir verir
pbox ta öyle bi özellik var diye biiliyorum. tecrübeli birileri yazarsa öğrenmiş oluruz.
TeamPASAOGLU
Transponder kiralanabilmekte arkadaşlar kişisel ölçümleriniz kendi bilginiz için güzel olur tabi ama pistin resmi sayfasında transponderla attığınız zamanı görebilirsiniz.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
istanbul parkta bir dünya yarış olmuş hiçbirinin derecesini bulamıyorum. bu yarışta envai çeşit araç var. kim ne yapmış bilen var mı ?
TTCC 2012 Round 2 istanbul park race - YouTube
Bir tek Ali dinç in c2 ile derecesini öğrenebildim. 2,45 gibi dönmüş aracın top speed i 158 km miş
yarış otomobillerinin zamanını referans almayın palio olsa bile aklınızda olsun![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
şimdi ukalalık gibi algılanmasın diye açıklama yapim. bizim pistlerde yarışan 106 lar yada saxolar çok yüklü araçlar değillermiş. motor modifiyesi olarak sadece piston olduğunu söylüyorlar. slick + hafifletme gibi avantajları var tabi. onları geçmesekte derecelerine yaklaşmayı hayal etmek fazla gelmez herhalde
Cem motor modifiyesi yok diye düşünsende bir yarış otomobili ile bir Yarışta çıkacak zamanla halk gününde çıkacak zaman alakasız olur pist 5 km sen 25 araçla bir arada pistte gazlıyorsun onlar yarışıyor![]()
şase yürüyen süspansyon kilo şanzuman her yarış için mekanik ekibin pist için yapacagı ayarlamalar bunlar pistte zaman kazandırır aracın gücünün + yada - 10 hp olması değil ...
TPS de yarışan en yavaş aracın o pisti dönmesiyle aynı marka model bir yol versyonunun dönmesi arasında aynı sürücü bile olsa en az 20-30 saniye farkeder
neyse 20 mayısta Pistin Transponderi ile o yarış araçlarının ölçüldüğü sistemden çıkan zamaanları yazarız demek istediğimi anlarsınız![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Olm üzülme diye sölüyorumhahahahha
Şaka biyana Yarışmak ayrı bir durum sıfır set lastikler mekanik ekibin ayarları lastik havasına kadar hesap edilen saniyeler ve ayrıca devamlı hızlı akan bir pist ...
Şöyle söliyim yarış aracını örnek alma üzülme kendi aracını ve benzerlerinin bundan sonraki zamanlarını örnek al ki doğru bir değerlendirme olsun ...
Birde kişisel ölçülen zamana 0 güven okadar söliyim bukadar senedir organizasyon yaparım resmi zamanla birebir tutturan bir kronometre yada video görmedim henüz![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)