egzos komple titanyum, iskender abi yapti sagolsun cok guzel oldu. Tesekkurler Egehan
Organizasyonda tek eksi diyebilecegim damali bayrak sallandi ve hemen pite aldilar, arabayi sogutmak icin tur atamadik. Sonraki organizasyonlarda bu dikkate alinirsa arabalar acisindan daha saglikli olucaktir. Veya pisttekilere daha uzun bir alan birakirlarsa bizlerde frenleri, araci daha iyi sogutmus oluruz.
Bu kadar buyuk bir organizasyonu bu kadar basarili ve sorunsuz sekilde guzelcene gecirmemizi saglayan butun ekibe ve Bugra abiye cok tesekkurler.
Bu arada 8, virajda viraj cikisi gordugu hizi hatirlayan varmi
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
inanılmaz eğlenceliydi bide zamanında gelip katılabilseydim tam süper olucaktıinşallah 2 haziranda Rs le koşucaz
![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Emegi gecen herkese tesekkurler bu kadar büyük çaplı bir organizasyonu bu kadar katılımcıyla sorunsuz tamamlamak özveri ister. Ben cok eglendim bir sonraki organizasyonuiple cekiyor olacağım.
Tesekkurler Egehan, ses disarda cok fazla ama titanyumun ozelliginden icerde ses cok az, drone nerdeyse hic yok. Hafifligi de cabasi oldu.
9k5q0.jpg (800 x 600 pixels)
Soyle bir ornek resim olsun,(egzos cikislarinin bir tarafi bu resim) malzeme cok sert oldugundan kivirmak mumkun degil, kes-kaynak kes-kaynat yaparak kivrimlari yapiyorlar titanyumda. Iscilik cok fazla ancak malzemenin ozellikleri cok guzel. Cok hafif, arabanin icine ses cok az geliyor vb..
Çok keyifli bir gün oldu. Kendi adıma yeni lastiklerimi denemek için çok güzel fırsat oldu. Beklediğimden çok daha iyiydi kumho ku36lar, kamikaze modunda girdiğim virajlarda bile oldukça dengeli tepkiler verdi, gruptaki diğer arkadaşların çok zorlamadığı virajlarda ben biraz daha dengesiz& riskli girmiş olabilirim,buna rağmen yarı yolda bırakmadılar beni, öneririm. O kadar keyifliymiş ki İstanbul Park, gaz kesmeden, motoru, frenleri dinlendirmeden pit çıkışı okunu görene kadar sıkmaya devam ettim, neyse ki şu anda arabada bir sorun yok gibi. Balatalar bitik diye düşünüyordum, değilmiş, ama iyi soğutamadığım için şu anda bitmiş olabilirlerGruplar dengeli olmuştu. Tek hayalkırıklığım kameramdaki bir sorun sebebiyle içerden kayıt yapamadığımı turların sonunda fark etmem oldu... Bir dahaki pist günlerine kaldı on board çekim
Tüm araçların herhangi bir kaza ya da ciddi teknik sorun yaşamadan günün tamamlamasına çok sevindim. Emeği geçen herkesin eline sağlık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)