meteoroloji mühendisiyim ve tanrı bütün politikacıların ... bu kadar gerizekalı aptal ve cocuk kandırır cinsten açıklamalar yapılabilir tüketyimi azaltacaklarına ooo suyunuzu korkmadan kullanın g.tünüz b.klu kalmas diyen zihniyete ... :@
meteoroloji mühendisiyim ve tanrı bütün politikacıların ... bu kadar gerizekalı aptal ve cocuk kandırır cinsten açıklamalar yapılabilir tüketyimi azaltacaklarına ooo suyunuzu korkmadan kullanın g.tünüz b.klu kalmas diyen zihniyete ... :@
Tek su kaynağımız manavgat çayı değil. Su seviyesi elbetteki azalıcak ama Antalya henüz tehlike bölgesinde değil. Antalyanın toprak yapısı yeraltı suları uzun süre antalya bölgesini kaldırıcak kapasiteyede sahip. Ankarada sık sık kesilen sulara cok sasırdığım günleri hatırlarım ankarada yaşarken. Yani bölge bölge ayırma durumuna girmedim sadece Antalya ya buyurun gelin dedim![]()
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Walla dün Melih Gökçek şöyle bir konuşma yaptı ; "Kızılırmağı bizim sulara karıştırdık, 15 gündür hiç kimseye hiç bir şey olmadı!"
Yuh diyorum ya pişkin pişkin bi de hiç bişey olmadı diyor yaaa...![]()
19051919-23041920-30081922-01111922-29101923
bence melihe karşı davalar başlar...
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
Melih Gökceğin nasıl bir adam olduğunu herkes biliyor zaten. Orda öğrencilik yapanda otureanda. Taşıma adamla oy alınabildiğini kanıtlayan yegane insandır kendisi. Sonrasında Niğdede aynı işlem başarıyla götürülmüştür. Darısı diğer illerin başına
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
bu da bu kadar şikayet eden olmasına rağmen nası oluyor da bu adamın nerdeyse 10 senedir belediyenin başında olduğunu açıklıyor sanırım![]()
halk cahil 3 kopru, 2 asfalt bide yardim cuvalina tanri ilan ediyorlar adami...
bide piskin piskin diyor kizilirmak suyu ictiler, bisey olmadi.. kobaymiyiz biz!!!
konuya donersek.. hem belediyelr hemde halkin onlem almasi gerek..
en basitinden artik ayda 2 defa yikatiyorum arabayi...
dikkat etmek lazım gerçekten .
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)