He işte şimdi iyilik meleği yapalım öldüreni. Vay be...
Ne demek haklı ya adam bıçak sallamıyor direkt saplıyor. Karşı taraftada suç var ama kimsenin can alma hakkı yoktur.
Ölen kişi senin kardeşin, arkadaşın, abin, yeğenin vs. olsaydı "haketmiş gidip bulaşmış" diyebileceksen haketmiş diye yaz yoksa sakın yazma.
napacaktı ya?saldıranlar onumu öldürseydi?
ben şu videoyu izleyene kadar olayn boyutunu farklı tasarlamıstım kafamda hatta vıdeoda o gruptakılerın tek kalan cocugu bıcaklıdıgını falan sandım sonradan noluyo lan dedim
ölene Allah rahmet eğlesin ama bıçaklayan çocugun başka şansı kalmamış benim anam ağlıyacagına onun anası ağlasın benımkı en azından nerde yattıgımı bilir..kimsede kusura bakmasın
remaps.tr & Turbo Zone Garage
beyler haklılık tartısılırda can havli diye bi olay var. Sabriye trilyon verin volkanın enseden bıdaha oyle tut dıyın emınım yapamaz. Bu adamda can havlı saldrms gıbı aksı takdrde kendısı gidicekdi...
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
he bide ölünün arkasından konuşmak pek hoş değil ama çakallığın kralını yapmışlar arkadaşlarıyla beraber
bu arada ne fb ne gs liyim tarafsız yorum yapıyorum
Kalbine degil bacagina dogru sallasa ne olurdu ? Hala savunuyosun sana kahkaha atmamak elde degil
Çok iyi kafa bu kafa. Bende videoyu izleyene kadar olayın boyutunu farklı zannediyordum ama şimdi ne değişti. He GS'li haklı öldürdü. 6 ay yatsın çıksın şimdi. Sebep? Can almış can! Daha ötesi mi var?
10 kişi saldırdıysa sebepsiz saldırmaz. He illaki bir sebep mi lazım? Çok mu delikanlısın da 10 kişiyle ilk önce bir yerde tartışmışsın ki onlar da seni kovalamış. Kimse kimseye *** yere saldırmaz kusura bakmasınlar.
Varsayımla konuşacaksak eğer aha ben şimdi burada bilgisayar başında sana yazı yazıyorum. 3 dakika sonram belli değil. Belki priz kopacak elektrik çarpıcak ölecem. Napalım yani?
Anlatabildim mi?
heee o kadar adam üstüne bi koşsunda sen ayarlayıp sallarsın bacagına sence o istemişmidir direk kalbine vurmayı biraz mantıklı düşünün..
moda sahilinde benimde üzerime 5 kişi çullanmıştı. Yanımda bıcak olsaydı saplarmıydım herhangi birisine diye düşündüm şimdi
aynısı sana olursa sen kendini savunma o zaman bırak seni öldürsünler senin anan ağlasın kardeşim.burda bi rahmetli var evet ama bu bildiğin kendini savunmuş yapacak bişey yok.
sence 10 kişiyle tartışan adam orda o kadar rahat öpüşüp koklaşıp yoluna gitmeye çalışırmı?
Karagümrükte cebinde bıçak olmayan vatandaş varmı acaba çok merak ediyorum? Karagümrük - Fatih'te çok fazla tanıdığım arkadaşımın çoğunda bu tarz şeyler var, fenerlilerin yaptığıda yanlış çocuğun yaptığıda ama (olan oldu artık geri döndüremezsin) tabi bunlara neden gerek var sen neden saldırıyosun maç bitmiş gitmiş yenmişsin kutlamanı yap eğlen neden gslilara salça oluyosun, bu taraftarlık değil takım sevgisi falan hiç değil artık öle bir noktaya gelmişiz ki renklerin kurbanı olmuşuz...
CUP Edition
Finansinvest
bariz galatasaray forması var diye iş olmuşlar çocuğa karşılık vermiş hayırdır diye aslında orda hiçbirşey demeyip gitse belki bişey olmicaktı.Burak yılmaz hızla çocuğun üzerine gelmiş haliyle o kadar kişiyi görünce çekmiş bıçağı sokmuş.Ama tabiki kalp tarafına sokması nefsi müdafanın etkisini azaltır.Keşke öldürmeseydi yaralasaydı işler bu boyuta gelmezdi acı bir olay yani Allah rahmet eylesin..
Eğer 10 kişiye diklenecek kadar delikanlıysam cebimdeki bıçağa güvenmem. 10 kişiye de dalaşmam.
He diyelim ki dalaşma yok. Durduk yere saldırdılar. Senin cebinde o bıçağın ne işi var???
Ağlayan sadece Burağın anası değil. Burağın anası kadar onu öldürenin de anası ağlıyordur. Bundan emin ol.
Kendini savundu diye kimsenin kimseyi öldürme hakkı yoktur bence.
bu kafayla sallamazdın çünkü çok geçmiş üstünden ama o an eline verselerdi bi bıçak kendini savunmak için eminimki sallardın çünkü bu içgüdü kendini koruyosun yapacak bişey yok biyerden sonra hayatta kalma içgüdüsü seni dürttümmü kralını tanımassın.
o an sana düşünmek için 2 dakka verseler gene sallamassın ama işte zaten hayatta çoğu şey anlık oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)