User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Burak Yıldırım Cinayetinin Mobese Görüntüleri

burkaykalyon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    He işte şimdi iyilik meleği yapalım öldüreni. Vay be...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne demek haklı ya adam bıçak sallamıyor direkt saplıyor. Karşı taraftada suç var ama kimsenin can alma hakkı yoktur.
    Ölen kişi senin kardeşin, arkadaşın, abin, yeğenin vs. olsaydı "haketmiş gidip bulaşmış" diyebileceksen haketmiş diye yaz yoksa sakın yazma.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burkaykalyon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olayda haklı veya haksız aramak kadar saçma bir şey yok bence. Ne nefsi müdaafası ne müdahalesi? Sonuçta 1 can gitmiş diğeri de hapse girmiş hayatları bitmiş. Adalet sistemimizde nefsi müdaafanın yeri var evet ama bu olayın renginin değişmesinin sebebi tamamen gündemi değiştirme çabalarıdır. Yok öldürenin Facebook hesabında PKK sempatizanı zımbırtılar varmış ta yok TC düşmanıymış ta yok Burağın atkısında şu bu yazıyormuşta. Mış mış ta mış mış...

Hiç uğruna 2 hayat karardı. Ne için? Volkan Sabri'ye saldırdı, Sabri küfür etti. Hasan Şaş tribüne el kol yaptı, Meireles orasını burasını gösterdi. Peh peh... Hepsi kurmaca.
    imzamı atarım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarda katille ayni kafayi yaşayanlar hor gormemek lazim adam öldü normal yani.

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    napacaktı ya?saldıranlar onumu öldürseydi?

ben şu videoyu izleyene kadar olayn boyutunu farklı tasarlamıstım kafamda hatta vıdeoda o gruptakılerın tek kalan cocugu bıcaklıdıgını falan sandım sonradan noluyo lan dedim

ölene Allah rahmet eğlesin ama bıçaklayan çocugun başka şansı kalmamış benim anam ağlıyacagına onun anası ağlasın benımkı en azından nerde yattıgımı bilir..kimsede kusura bakmasın
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlarda katille ayni kafayi yaşayanlar hor gormemek lazim adam öldü normal yani.
    yumurta göte dayansında bide sizi görelim arkadaslar..he inşallah öyle bi duruma düşmessiniz ama hayat bu nerde ne olacağı belli olmaz

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Bir insan cebinde neden bıçak taşır onu düşünmek lazım önce..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler haklılık tartısılırda can havli diye bi olay var. Sabriye trilyon verin volkanın enseden bıdaha oyle tut dıyın emınım yapamaz. Bu adamda can havlı saldrms gıbı aksı takdrde kendısı gidicekdi...
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he bide ölünün arkasından konuşmak pek hoş değil ama çakallığın kralını yapmışlar arkadaşlarıyla beraber

bu arada ne fb ne gs liyim tarafsız yorum yapıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kalbine degil bacagina dogru sallasa ne olurdu ? Hala savunuyosun sana kahkaha atmamak elde degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    napacaktı ya?saldıranlar onumu öldürseydi?

ben şu videoyu izleyene kadar olayn boyutunu farklı tasarlamıstım kafamda hatta vıdeoda o gruptakılerın tek kalan cocugu bıcaklıdıgını falan sandım sonradan noluyo lan dedim

ölene Allah rahmet eğlesin ama bıçaklayan çocugun başka şansı kalmamış benim anam ağlıyacagına onun anası ağlasın benımkı en azından nerde yattıgımı bilir..kimsede kusura bakmasın
    Çok iyi kafa bu kafa. Bende videoyu izleyene kadar olayın boyutunu farklı zannediyordum ama şimdi ne değişti. He GS'li haklı öldürdü. 6 ay yatsın çıksın şimdi. Sebep? Can almış can! Daha ötesi mi var?

10 kişi saldırdıysa sebepsiz saldırmaz. He illaki bir sebep mi lazım? Çok mu delikanlısın da 10 kişiyle ilk önce bir yerde tartışmışsın ki onlar da seni kovalamış. Kimse kimseye *** yere saldırmaz kusura bakmasınlar.

Varsayımla konuşacaksak eğer aha ben şimdi burada bilgisayar başında sana yazı yazıyorum. 3 dakika sonram belli değil. Belki priz kopacak elektrik çarpıcak ölecem. Napalım yani?

Anlatabildim mi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heee o kadar adam üstüne bi koşsunda sen ayarlayıp sallarsın bacagına sence o istemişmidir direk kalbine vurmayı biraz mantıklı düşünün..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moda sahilinde benimde üzerime 5 kişi çullanmıştı. Yanımda bıcak olsaydı saplarmıydım herhangi birisine diye düşündüm şimdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyi kafa bu kafa. Bende videoyu izleyene kadar olayın boyutunu farklı zannediyordum ama şimdi ne değişti. He GS'li haklı öldürdü. 6 ay yatsın çıksın şimdi. Sebep? Can almış can! Daha ötesi mi var?

10 kişi saldırdıysa sebepsiz saldırmaz. He illaki bir sebep mi lazım? Çok mu delikanlısın da 10 kişiyle ilk önce bir yerde tartışmışsın ki onlar da seni kovalamış. Kimse kimseye *** yere saldırmaz kusura bakmasınlar.

Varsayımla konuşacaksak eğer aha ben şimdi burada bilgisayar başında sana yazı yazıyorum. 3 dakika sonram belli değil. Belki priz kopacak elektrik çarpıcak ölecem. Napalım yani?

Anlatabildim mi?
    aynısı sana olursa sen kendini savunma o zaman bırak seni öldürsünler senin anan ağlasın kardeşim.burda bi rahmetli var evet ama bu bildiğin kendini savunmuş yapacak bişey yok.

sence 10 kişiyle tartışan adam orda o kadar rahat öpüşüp koklaşıp yoluna gitmeye çalışırmı?

cem_subasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Karagümrükte cebinde bıçak olmayan vatandaş varmı acaba çok merak ediyorum? Karagümrük - Fatih'te çok fazla tanıdığım arkadaşımın çoğunda bu tarz şeyler var, fenerlilerin yaptığıda yanlış çocuğun yaptığıda ama (olan oldu artık geri döndüremezsin) tabi bunlara neden gerek var sen neden saldırıyosun maç bitmiş gitmiş yenmişsin kutlamanı yap eğlen neden gslilara salça oluyosun, bu taraftarlık değil takım sevgisi falan hiç değil artık öle bir noktaya gelmişiz ki renklerin kurbanı olmuşuz...
    CUP Edition

Finansinvest

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir insan cebinde neden bıçak taşır onu düşünmek lazım önce..
    Aha işte anlatmak istediğim olay buydu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bariz galatasaray forması var diye iş olmuşlar çocuğa karşılık vermiş hayırdır diye aslında orda hiçbirşey demeyip gitse belki bişey olmicaktı.Burak yılmaz hızla çocuğun üzerine gelmiş haliyle o kadar kişiyi görünce çekmiş bıçağı sokmuş.Ama tabiki kalp tarafına sokması nefsi müdafanın etkisini azaltır.Keşke öldürmeseydi yaralasaydı işler bu boyuta gelmezdi acı bir olay yani Allah rahmet eylesin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatiii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı sana olursa sen kendini savunma o zaman bırak seni öldürsünler senin anan ağlasın kardeşim.burda bi rahmetli var evet ama bu bildiğin kendini savunmuş yapacak bişey yok.

sence 10 kişiyle tartışan adam orda o kadar rahat öpüşüp koklaşıp yoluna gitmeye çalışırmı?
    Eğer 10 kişiye diklenecek kadar delikanlıysam cebimdeki bıçağa güvenmem. 10 kişiye de dalaşmam.

He diyelim ki dalaşma yok. Durduk yere saldırdılar. Senin cebinde o bıçağın ne işi var???

Ağlayan sadece Burağın anası değil. Burağın anası kadar onu öldürenin de anası ağlıyordur. Bundan emin ol.

Kendini savundu diye kimsenin kimseyi öldürme hakkı yoktur bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    moda sahilinde benimde üzerime 5 kişi çullanmıştı. Yanımda bıcak olsaydı saplarmıydım herhangi birisine diye düşündüm şimdi
    bu kafayla sallamazdın çünkü çok geçmiş üstünden ama o an eline verselerdi bi bıçak kendini savunmak için eminimki sallardın çünkü bu içgüdü kendini koruyosun yapacak bişey yok biyerden sonra hayatta kalma içgüdüsü seni dürttümmü kralını tanımassın.

o an sana düşünmek için 2 dakka verseler gene sallamassın ama işte zaten hayatta çoğu şey anlık oluyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)