Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı
Bana niye sektiriyorsun ki abicim ben mi yaptım coiloverlarını o şekilde? Benim suçum ne :)
Jazz'a Namda coil yaptırdım, hem dürtüldüm hemde R9 Takozu koydular her tarafından ses geliyordu arabanın.
Fiesta ile Clioya Cantürkte yaptırdım, Fiestayı sattım sattığım çocuk amortisör ile ilgili hiçbir geri dönüş yapmadı bana patladı catladı şöyle böyle oldu diye.
Clioyu sattım aynı şekilde onda da hiçbir sorun yok.
Fiestaya coil yapalı 3.5 sene oldu, Clioya da 2 sene oldu. Bu süre zarfından ufak tefek takoz parçamalar dışında birşey olmadı. Ben şimdi bunları yaşamışken Cantürkü nasıl kötüleyeyim sana? Yok yapamazlar edemezler diyeyim? Ben kendi araçlarım dışında da 8-10 araba yaptırdım onlarda da sorun yok. Ben sorun yaşamıyorsam nasıl sorun yaşamış gibi gösterebilirim ki?
Ben genelleme yapmak istemiyorum ama sorunların yüzde 80i buradan okduğum kadarıyla kargo ile yapılan işler. Yapmayın abi, bir iş yapıyorsanız gidin başında durun, bakın ne yapılıyor ne ediliyor. He gidip yaptırıpta sorun yaşayan da oldu. Geçmiş olsun demekten başka ne diyebilirim anlamıyorum. Benim hiçbir işimde sorun çıkmadı. Bu net olarak söyleyebilirim.