Yazınca kızıyorlar dandirik fk/raceland coilover bile bunlardan iyi.
Printable View
Yazınca kızıyorlar dandirik fk/raceland coilover bile bunlardan iyi.
Daha sert süspansiyon daha sert yay yada daha basık araba her zaman yol tutuşta + sağlamaz.Ben aşırı sert ayar yaptım seke seke gidiyorum yol tutuşu ve viraj kabiliyeti okadar iyi değil.Aracın yaylanmayada ihtiyacı var.
Kestirin gitsin ya ne coil i ne yayı :D
Şaka bir tarafa. Ben bu araba piyasasında fazla eski değilim. Anladığım kadarıyla önceden on numara işçilik varmış Cantürk'te şimdi sıkıntılar yaşanıyor. Ticaret hukukuna yakışmayan durumlar yaşanıyor. Yazık olmuş.
Geçtiğimiz günlerde ANK Engin Abi'de benim külüstürün amortisörlerini sertleştirdik. Hem işçiliğiyle hem de kişiliğiyle 10 numara insan valla. Ben ANK öneririm.
Bizde diyoruz ki, sen kendi riskini sadece kendini etkileyecek durumlar için alıyorsan al, zerre önemsemeyiz ancak, süspansiyon ve aktarma sistemlerinde aldığın risk sadece seninle sınırlı kalmaz. Trafikteki diğer insanları'da (bizleri) neye güvenerek riske atıyorsun ?
Süspansiyon sistemlerinde uydurma işlere kaçmak kadar yanlış bi iş var mı merak ediyorum..
Genel tartışma konusunda da en kaba tabirle cadde tipi ve argesi ürünler kullanmak çoğu zaman iyidir.. Bide günlük araca pist kasacakmışçasına alçaltan yaylar, çok sertleştiren amortisörler vs vs kullanmak var ki başlı başına hata.. Ne tam ne yok orta ayar en güzeli..
lastige janta ve amortisöre verilen paraya acımıcan kardeş.
yıkık vtegimiz vardı koni coiloverlı orjinal jantlı toyo T1r lastik vardı vallahi yoldan cıkartamıyodum :) coil alamıyosan gidicen efendi gibi kaliteli yay alıcan.
canturk migdemi bulandirdi bir kere onlarin yapicagi isi .... paramla rezil oldum bu kacinci vakka usta amortusorleri yaptinmi yaptim 10 numara halbuki takoz koymus ses yapmasin diye resimlerinide ekledim hersey ortada hakkimi helal etmiyorum kisaca canturku destekliyenler kolluyanlar munkunse yazmasin buraya yazik gunah bu kadar insana biz esnaf dedik arkadaslarimizin lafina guvendik ama sonuc ortada keske gitmez olaydim ....
Allah korumuş sizleri
Belki tepki göreceğim ama araca yapılan en ufak bir değişikliğin tüvden onaylanması bana çok mantıklı geliyor. Almanya'da parçalar takıldıktan sonra tüv e girilmesi gerekli. İyi kötü üretim sırasında bir standarda uyulur
Araba basmak yavaş yavaş dolaşmak bir kültür haline geldi. Bu olaya sempatizanlarıda paraları kadar yapmak zorunda oldukları için. Pres , kesmek , customcoilover gibi yollara gidiyorlar. Ve zaten araçları yavaş kullanıyorlar.
Arabamın yol tutuşunu konfordan ödün vererek arttırayım. Pist arabası yapayım , viraj kasayım diyen insanlar zaten bunlara para harcar kalitelisini alırlar. Yoksa kendini kandırırlar.
Duyarlı olmak cok güzel bir şey size katılıyorum. Yanlış değil. Fakat customcoilover olayı çıktığında ohh yay kesmekten pressten daha iyi dedik. Şimdi air olayı var oo en güzeli der gibi olduk yine tartışmalar oldu. Bu konular uzaar gider.
Yolu buldumu hepsi en azından geneli hiç acımadan basıyor.. low&slow falan hikaye kalıyor. :) Yavaştan kasıt nedir bilmiyorum ama çoğumuza hız değil gibi gelse de 50 60 az sürat değil, yolda büyük tehlike oluşturabilir.. Argesi yapılmamış sanayi malı hiç bir ürün iyi değil.. Air kesilmiş yay yağ basılmış amortisör hepsi aynı..
nam candır :)
Geçmiş olsunnn
ucuz etin yahnisi yavan olur derler..benimde başımdan bir red eagle olayı geçti..tavsiye etmem yay aşırı yumuşak ve konforu bozuyor..
Benim gözümde custom amortisör kullanmakla mermiye kafa atmak arasında hiç bi fark yok..
Konu amacından sapmış herkes üreteni değil kullananı kötülüyo :D
verilmişti.
bayılıyorum böyle bilgiç yorumlara :D