350 km de debrıyajı bıten sıfır araç gordum
debrıyaj kullanımı kullanıcı ıle fazlası ıle ılgısı vardır
gecmıs olsun.
350 km de debrıyajı bıten sıfır araç gordum
debrıyaj kullanımı kullanıcı ıle fazlası ıle ılgısı vardır
gecmıs olsun.
350KM de bence cok abartı garantiye kesinlikle girmesi lazım. Ortalama bi debriyajın ömrü nedir peki? 60bin?
Kanka araba cıvıc dı soforu bayandı
dık yokusta arabayı kalıdrmaya calısırken dırek balatayı yakmıstı
fotosu vardı ev de bı yerlerde gorsen ınanamazın
yanı ne malzeme nede arac ıle ılgılı bır sıkıntı degıl
dırek kullanıcı hatası
bence ıyı kullanımda debrıyajın omru standat bır araba ıcın konusuyorum 80 ıla 100 bın km arası olmalıdır
Bayanın elinden öperim tebrik etmek lazım![]()
nissan navarayı 30.000 km civarında denizde batmış kayığı çekerken baskı balata volan hepsini yok ettim ve 2008 gibiydi 2500TL civarı tuttu garantiden değiştirdiler.
dsg de çift kavrama yok mu ? yani masraf *2 diye biliyorum bu yüzden bahsedilen fiyat doğuş göz önünde bulundurulunca gayet normal.Ortalama düzgün kullanılan bir debriyaj 50-60 bin gider.
25.000de bitirdi bir arkadaşımız. Değiştirdik bizim dükkanın orda. Parçaları aldık işçilik vs tam hatırlamıyorum yalan olmasın 1.100-1200 civarı birşey tuttu. Bunun içinde fren balataları vsde vardı. İşçilik 250 tl alınmış baskı balata için.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
35.000 de bitti 25.000 de bitti birşey ifade etmez,0km dede bitebilir 60.000km dede bir yokuşta yanlış kullanımda 10 dakkada bitirirsin 0 balatayı.
doğuşun fiyatına pahalı diyenler 2008 a6 2.0 tdi debriyaj baskı balata +volanı dağıtmışız doğuş bize o zaman 2000 tl fiyat verdi bizde dışarda yaptıralım dedik maslak sanayide bir sürü ustalar tanıdıklar var dışarda yaptırdık 1800 tl ye patladı yani doğuşla sadece 200 tl oynadı arada..
keşke dedik doğuşda yaptırsaydık 200 tl için değmezdi..
hiç olmassa doğuş garantisinde olurdu araç bir daha debryajdan bir sıkıntı verse bedava yaparlardı..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kullanan benim babam ise ömürü değişiyor, 200.000km de biten devriyaj için "arabayı siz kullanmasanız daha 100.000 giderdi" demişti.
Senin konunla alakalı garantiye girmiyor dostum, tüketici mahkemesine gitmekle tehdit et istersen bu km de bitmemesi lazımdı diyerek, ama sert kullandıysan da çok kurcalama cebinden yaptır.
2012 şubat ayında aldığım sıfır jettanın 6.000km de baskı balata komple bitmişti..
volant baskı balata falan herşey.. maslak doğuş otoya götürdüm üçretli yapılacak kullanıcı hatası dediler.. sonra general otoya götürdüm dedim böyle böyle abi hallederiz dediler direkt garantiden komple değiştirdiler.. zaten 2.000 km sonra sattım aracı..
yani demek istediğim servisin elinde.. biri değiştirmiyor diğeri hallederiz dedi direkt değiştirdi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)