Sana yazıcak güzel kelimelerim vardı ama boşver çocukla çocuk olamıyorum malasef
arkadaşlar topic kasıtlı bir hareket içersin yada içermesin sonuçta maksat burda birlik olmamız ve beraber hareket etmemiz...
Tabi ki bazen hoşumuza giden ya da gitmeyen şeyler olacak ama asıl ihtiyacımız olan hedeften sapmayalım... BİRLİKTE hareket etmezsek ve BERABER olamazsak daha çok konu açarız, daha çok satır yazarız...
Kimimiz daha anlayışlı olmalı kimimiz de daha sakin... Şimdi düşünelim, napcaz bu benzini![]()
site yonetimi bir org yapsın toplanalım birgun kornalarla protesto edelim...arabalarımızın camalrınada asarız stickerları..
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
7 gun garajda tutun araclarınızı toplu taşıma araclarını kullanın tüm tr yide buna uyucak sekilde orgutleyin bakın ozamn neler deişiyor ole 2 firmaya yuklenmekle hiç bişi olmaz ....
shellden 1 yıl deil 150 yıl benzin almasanız adamların trdeki benzinlikleri kapanmaz fiyatlarıda inmez ...
petrol piyasasını yoneten insanlar sokakta kullanılan arac benzinlerinden ote dunyadaki petrolun varil fiyatlarını takip ederler .
tabi maddi olanakları emin olun turkiyenn dış borcunu bile kapatır ...
edit:
hadi 2 firmadan almadık 2 firmada küçük sermaye dayanamadı kapadı istasyonları e o istasyonların 2 gun içinde ismi deişir firması deişir satışa devam ederler ...
basitmi bukadar yahu ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Neden bu iki firma. Bir liste yapılsa bu hafta bu firmadan başlıyoruz diye sırayla 1 hafta yada 1 ay boyunca bir firmadan alınmasa ortak karar ile anlarım ama sadece 2 firmayı seçmek o firmada çalışanları pompacıları ekmek yiyenleride düşünmeden çok mantıksız ve hak yiyen bir uygulama olur ki ben benzini hep opetten alırım:
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
amaç burda firma kaptmak değil. firmaları birbirine kırdırmak.
ne shell nede total Türkiye pazaarından çekilmeyi istemez. hiçbir firma kurduğu böylesi geniş hizmet ağını ve alt yapı sistemini kolay kolay terk edemez.
shell ve totalin global şirketler olduğnu ve kullanım oranlarının yüksek olduğunu biliyoruz. bana gelen bu yazı çok mantıklı ve bnm düşüncelerimle örtüştü.
kaç tane yazı okudum hem forumda hem gazetelerde ama çözüme yönelik bir adım görmedim, herkez yakınmaktan başka bişey yapmıyo.
bu bir girişim, ben uygulayacağım, diğer arkadaşlarımında uygulamasını isterim,
"bu şekilde olmaz işe yaramaz" diye negatif düşüncelerle hareket edersek ozaman hiçbişey yapmamış oluruz ve sonuca ulaşamayız. kimse aracını garajda yatırmak için almaz. bnm aracım haftanın 5günü garajda durur 2 gün kullanırım. toplu taşımadki rezaleti biliyoruz o nedenle kimse aracı varken buna kalkışmaz yapmaz üşenir.
schumi :
insanların ekmekleri ile oynamıyorz, firmaları kapansın demiyorz çıkış noktası rakipleri birbirine kırdırmk ve birim fiyatları düşürmek. bende kimsenin işsiz kalmasını istemem, amacımızda bu deil kardeşim.![]()
yapalım yapalım diyoruz ama halen bir hareket yok adminler bir organizasyon ayarlasa ankara izmir sitanbul antalya bölgelerinden aynısaatte başlasak çok iyi ses çıkarırız artık dikkate alalım sevgili adminler bugünün işini yarına bırakmayalım yoksa çok geç kalacağız
medya diyorsunuz da ülkemizde medyanın büyük çoğunluğu kimin elinde? aydın doğan.. akaryakıtta lider petrol ofisi kimin? aydın doğan.. bana kalırsa medya böyle bir protestoya kolay kolay yandaş olmaz..
Opet,petrol ofisi bu ikisini tercih ediyoruz.
Burda dikkatimi çeken özellikle Derince tarafında total ve shell istasyonlarının biraz durgunluğu...
Serdar TURGUT
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)