Kardeşin 1 serisi diyor ama araç gemi gibi 6 serisi çıkıyor. Arabadan emin gibi ama plakanın yanlış olma ihtimali çok büyük. Yanlış adama çatarsın başın boşuna belaya girer..
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07700601/detay belki işinize yarar öyle bi gezerken gördüm konu aklıma geldi
bu siteden korkulur yemin ederim cia b.k yemiş :)
Arkadaş site çok pis tehlikeli :) bravo yasin
Çocukluk alışkanlığı bi Plakayı bi yerde gördün mü daha önce görmüştüm ama nerde nerde nerde :D Farukk eczanesii :) :)
plaka ve araç çelişkisi sebebiyle kabağın başkasının başında patlama ihtimali yüksek. haklıyken haksız yere düşmemek için dikkat edin.
Yok artik biri plaka sorar sahibinden linkine kadar bulunur valla korkulur bu forumdan :)
Gecmis olsun. Egerki arac bu ise hemen adli islemlere baslayin cezasini siz vermeye calismayin .
araç eğer ilanda ki araçsa galeride çalışan bebelerden biridir aracı teşis te ederse adamı bulduk demektir ne forum arkadaş vallahi
Bence uğraşmaya değmez kafamizi cevirdigimiz her tarafta bu şerefsizlerden mevcut
Bu forum gercekten olmuş başka birşey demiyorum.Özelden mesaj yazan yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.Arac kesin belirlendi beyaz 6 serisi.Yasin kardeşimiz çözdü olayın yarısını onada teşekkürler.
Aracın sahibine ulaştık gerekli ceza kesilecek.Herkese sonsuz teşekkürler.
ilandaki 6 mi araç ?
Tech farkı :D
tebrikler beyler, arka sokaklar ekibi gibiyiz :)
Abi yuh diyorum , helal olsun kardeşim sana . O oç da hak ettiği cezayı alır inşallah .
oha oha :D
Dikkatiniz için tebrikler, umarım o arkadaş da gereken cezayı alır ki alacağına eminim. Kız olan kuzenimin aracına zindan sayılabilecek koyulukta film yaptırdık her türlü cezayı göze alarak, sırf böyle olayları yaşama ihtimalini minimize edeceğini düşündüğümüzden.
Muhtemeler galeride calisan hirtin tekidir , ama guzel bir ders vermek lazimki anlasin bir daha salca olmasin onun bunun cocugu
Yani soyleyecek laf bulamıyorum buyuksun tech...
sızede cok gecmıs olsun ınsallah kımsenın basına bole seyler gelmez yoksa gercekten cok can sıkıcı ...
Bulana helal olsun vallahi :)
Ona öyle bi antrenman yaptırın ki, torunlarına anlatsın.
Geçmiş olsun tekrardan, bulunmasına sevindim.
Head Shot :D
Vallahi helal olsun, bu barzolar dövsen bitmez sövsen hiç bitmez hukuki yol en mantıklısı :icon_tup:
oha masallah ne cabuk cozuldu olay :D Dikkat et Baran he aman diyim bi sikinti olmasin, kolay gele :)
Araba bulunup kiz kardesin de teshis etmese plakayi ters okumus olabilir diyecektim cunku Polo ve 1 serisi cook benziyor arkadan, neredeyse ikizler. Tek-kapi olayinda celiski oluyor o zaman da.
6'dan eminseniz sorun yok tabi
Baran girme boyle islere sadece ufak bi tavsiye..ufacik bir is buyur huzurun kacar kardesm allha havale et
Gecmis olsun
Yaşam tarzın bu tarz olaylarla bağdaşmıyorsa,yani demek istediğimi anladın düzenli bir hayatın varsa yapacağın tek şey olayı yargıya intikal ettirmek.Aksi halde olaylar büyüyüp çok can sıkıcı hal alabilir..
Ayrıca 645 sahibi birinin bu tarz barzoluklar yapacağını düşünmüyorum.Denildiği gibi galeride çalışanlardan biri altındakinin gazına gelmiştir muhtemelen..Geçmiş olsun
Olay heryere gelebilir,bu devirde ekmegin ve namusun icin yasiyosun.Bulan arkadasimiza helal olsun
Burada bize düşen görev doğru olan yolu göstermektir hocam,o da yargı dır.Böyle bir durumda iyice galyana getirmenin yararı olmaz.Ki ben hiç tanımadığım bir bayan için metrobüste kafa göz kavga etmiş bir insanım.Aynı tarzda bir hareket benim yarım için yapılsa neler yapılabileceğini siz düşünün.Ama dediğim gibi burada bize düşen doğru yolu göstermektir.
hatılarsanız 1.5 sene önce arabasıyla kızlara laf atan ****** çocukları diye bir konu açmıştım.
nişanlımı araçla takip edip laf atıp, yüz vermeyince küfür etmişti oç nin biri.
kişinin adresini tespit etmeme rağmen sizlerin tavsiyesi üzerine dövmeyip dava açmıştık. 1.5 senedir 3 defadır mahkemeye gidip geliyoruz.
****** çocuğu şu şekilde savunuyor sürekli. ben telefonda başkasıyla konuşuyordum cam açıktı canım cicim bebeğimli konuşuyordum, bu tanımadığım kızda üstüne alınıp bana küfretmeye başladı bende kaçtım diyor. avukatıyla geliyor sürekli bu ifadeyi tekrarlıyor yalan söylüyor.
yani olay mahkemede olduğu içinde dalamıyorum o çocuğuna. inş mahkeme bittikten sonra bende gerekeni yapacağım.
birdahada kimsenin dava aç tavsiyesini dinlemeyeceğim.
bu ülkenin mahkemeleri hiç bir şeyi çözmüyor. ben artık adalete inanmıyorum. böyle bir olay oldumu sıcağı sıcağına gidip kafa göz dağıtılmalı. isterse karşındaki millet vekili olsun. biz sustukca tepemize çıkıyor a. kodumun çocukları.
Yani ağzımdan aldınız lafı,sizde umarım içinizi rahatlatacak sonuca ulaşırsınız..
Yargı yolunu önerenler bu Ülkede hak-hukuk düzgün işliyor mu birdaha düşünsün bence :) Yaşananları ıspat edemeyeceğimiz için uzarda uzar sonunda olan gene bize olur..Açık konuşmak gerekirsede bu tarz davaları pek iplemiyor hukuğumuz...
O nedenle ya ilahi adalete havale edeceksiniz yada kendi adaletiniz ile halledeceksiniz..
belki alakası yok ama yargıda hiç bi şey çözülmüyo alıcaklı olduğumuz adamı avukata verdik tutuklama emri bile çıktı ama yok ne yakalandı o.ç ne parayı ödedi.ben de ilk buldum yerde dövücektim lavuk bunu öğrenince şehir dışına kaçtı.aradım bulamadım hiçbiyerde .sonuçmu? 10 k tl gitti... Sizede geçmiş olsun aman dikkat edin böyle piç lerle uğraşmaya değmez.
Baran cocuk degil nerdeyse 30 yasinda adam az cok ne yapmasi gerekeni bilir ;)
Ben bu tip durumlarda pek medeni olamiyorum
Yillar once kuzenimi biri rahatsiz ediyordu odunla bayilana kadar dovdum elimden zor aldilarki oldurucektim serefsizi.Bu isi mahkeme hak hukuk cozmez bu isi kotek cozer ki bir daha kimseyi rahatsiz etmesin bir musibet bin nasihattan iyidir diye bosa dememis atalarimiz ;)
+ olarak birşey dicem genelleme gibi olcak belkim emme ,eskidendi o
kaliteli araba=kaliteli insan ikilemi..
artık ciddi manada kimde iman ve para olduğu belli olmadığı için abuk arabalarda abuk insanlar olabiliyo..
Gecenlerde ablamla m.köydeyken denk geldi,tiptip baktıgını farkettım ablama.Gozumu ayırmadan baktım çevirdi gözünü sonra bidaha yeltendi.İyice yanına gidip kafamı cevırmedım hiç (zaten trafik kilit ) önüm açıldı ilerlemedim.Kafasını bile çeviremedi.
Empati yapmayı unutmuş tüm vatandaşlar genel olarak,herkes yolda yürüyeni,araba içindekileri motorize zannediyo.Sonra neymıiş efendim cam filmli arabayla dolaşmak yasak.Oldu o zaman ok.kib.bye.
Şiddete karşı olunmasının sebebi sonu olmaması. Zaten böyle boş işlerle uğraşıp aptal saptal hareketler yapan adamın ne kendinden ne hayattan bir beklentisi olur. Siz gider ağzını burnunu kırarsınız, annesi belirsizse ve götü yemiyorsa o gelir arabanızı çizer boydan boya.
Şimdi o sizin arabanızı siktikten sonra onu öldürseniz ne boka yarar araba gitti.
Ben bu mantıkta fiziksel müdahale ve maddi zarar olmadığı sürece sabırla ilerlemeye çalışıyorum.
Kız ya da erkek herhangi bir arkadaşıma veya akrabama böyle açıkça pislikler yapılsaydı veya ileride yapılırsa sinirime hakim olabileceğimi iddaa etmiyorum da mantıklı olan bu.
Camları "zindan spec" yaptıktan sonra olay hakkında tutulan tutanağın fotokopisini ruhsat arasına koyarsanız, mantıklı bir polisin ceza yazacağını zannetmiyorum. Ya da legal olduğu iddaa edilen renkli, karartılmış cam işine bakılmalı.
Baran caddede turluo yengec numArani bulamadim,konuyuda okumadim gelisme warmi bilmiorumda onunde gidio