Kanka, geçmiş olsun; ne yaptın çözüldü mü mevzu.
Printable View
Kanka, geçmiş olsun; ne yaptın çözüldü mü mevzu.
Emre bulduk bulduk herifi ama paldır küldür gidip bişey yapmayalım dedik babamla.Polis tanıdıklar vardı biriyle görüştük yarın öbür gün ilk cevirmede uygulamada alacaklar direk karakola sorgusuz sualsiz.
34 EEK plakalı siyah honda civic,siyah cam filmli.. bağdat caddesinden kent plus'a kadar kız arkadaşımı takip etmiş.garaj kapısının önünde beklemiş vs. tanıyan eden var mıdır?
ülkedeki yargı olayları her nekadar hızlı ve (bence) adil yürümesede kaba kuvvetle olay bir yere kadar çözülüyor..anlık sinir diyelim
başımdan geçen küçük bir olayı anlatayım size
6-7 sene önce pendikte biri amcamın kızına laf atmış.şansa amcamın oğlu ve onun dayısının oğluda olay yerine çok yakın bir yerdelermiş..tabi hemen olay yerine damlayıp joplarla adamı temiz bir dövmüşler arabasını vurup kırmışlar sonra adam dava açtı vs vs derken bizimkiler biranda pendikte kral oldular :) hani yapan kişi her nekadar suçluda olsa 2 kişi ellerinde jopla bir kişiyi temiz dövdüler
olayın üzerinden 3-5 gün geçmedi pendikte ark dükkanında oturuyorum bunlar uçtu geldi atla atla atla ne oluyoruz demeden 250-300 mt gittik bunlar yine jopları çıkarttı baktım bir kişiye dalıyorlar..yapmayın etmeyin demeye kalmadan karşı tarafın arkadaşları bir geldi 7-8 kişi :) şansa dürümcünün önünde oluyor olay..odunlar yeni kırılmış odunu kapan üzerimize geliyor :) yermisin yemezmisin sırtımda kaç odun kırıldı bilmiyorum 2-3 kişiyi indirdim ama bizimkilerde ne kafa kaldı yarılmadık nede başka bişi
bunu neden anlattım.baran arkadaş sonuna kadar haklı ama şu var bu memlekette sütü bozuk çok..hepsini sen düzeltemezsin.çoğunu görmezden gelmek gerek.bende çoğu zaman kendimi tutamıyorum ama yanlış yaptığımın farkındayım
olayı polis yolu ile sonlandırmanız iyi olmuş.
geçmiş olsun tekrar
Öfkeyle kalkan zararla oturur. ..oka taş atarsan üzerine sıçrar.
Bizim milletimiz dayak yeyip sineye çekecek bir profilde değil. Sözüm; asarım-keserim modundaki arkadaşlara. Kendi "mood" unuzda birine denk gelme olasılığınız çok yüksek. Cezayı kendimiz vermeyi düşünsek te sakinleşip karar vermek lazım.
polis yoluyla çözmek mantıklı olabilir ancak sinirinizi ne kadar hafifletebilirki.
Bu şekil her laf atanı bulmak zor. Kimin ne olduğunuda bilmiyoruz ? aman diyorum dikkat edin
Geçmiş olsun baran bey, ****** çocugunun bulunmasına çok sevindim de. 6 serisine binen adamın işi değil denmiş yakışmamış. 6 serisine barzo binmez mi ? 6 serisi şoförü abaza olmaz mı kanı bozuk olamaz mı ? Apaçilik şahinciye mahsus hareket midir... Gerçekten bu kafa yapısı hiç hoş değil. Esas barzonun hayvanın kralları kanı suyu sütü ruhu ırzı bozukların %90ı bahsettiğiniz araca biniyor.
Hey maşallah. Forum mobeselerden iyi çalışıyor.
Antalya'da "Zengin Ahmet" diye birini anlatırlar.Gönüllü olarak trafiğe sadece başkalarını rahatsız edenleri,sıkıştıranı,apaçilik yapıp insanları tehlikeye atanları,bacıları taciz edenleri görünce peşine düşüp arabadan indirip bi güzel pataklıyormuş.Bi nevi Superman.
Cezayı Zengin Ahmet gibi kendin kesince belaya yapışıyorsun.hangi biriyle uğraşacaksın da düzelteceksin.
Onun yerine
Belayı def'edin verin polise
Belayı üstünüze yapıştırmayın ki huzurunuz daha da fazla bozulmasın.