taytay Nickli Üyeden Alıntı sen buraya gel senin icin leon cupra yaptık, senin kalem ben seni geçmek istiyorum
Crm performance
sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı ben yakıt kullanmıyorum...dbs ..??? Fr da yakıt yok ama stage 2 bir fr da tollen kullanilsa ne kadar fark eder acaba?
ysf20 Nickli Üyeden Alıntı Fr da yakıt yok ama stage 2 bir fr da tollen kullanilsa ne kadar fark eder acaba? hangisinde yok ??
Fbc Nickli Üyeden Alıntı hangisinde yok ?? Benim fr de yok cihan....
EcuTech Remapping
Sadık kanımızı yerde koma hahaha Antalyalı arkadaşlar bu seferki gelişlerinde söz çay ısmarlıcaz.. Geçen seferkini telafı edelim
Alper_ Nickli Üyeden Alıntı ben seni geçmek istiyorum vah vah kanka vtec'e mi kaldırıon sen böyle deildin tamam hatrın icin leonu ben kullancam
sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı Benim fr de yok cihan.... rollking hadi bakalım hayırlısı .....
Şimdi Antalyaya fr la gelecekmisiniz yoksa denizliye direk serdar mi gelecek
Yurdum Yurt Yemekçilik hizmetleri A.ş www.yurdumantalya.com Best car part dealer! DR.ECU/OZ!
AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Şimdi Antalyaya fr la gelecekmisiniz yoksa denizliye direk serdar mi gelecek dbs denizliye geleçek fr pazar günü antalyada olaçak denemek istersen deneriz...
sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı dbs denizliye geleçek fr pazar günü antalyada olaçak denemek istersen deneriz... Akşam gibimi deneme olcak yoksa öglen fln mi
aealmas Nickli Üyeden Alıntı akşam gibimi deneme olcak yoksa öglen fln mi 05358443970 haberleşiriz......
sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı 05358443970 haberleşiriz...... tmm kayit ettim cumartesi gelme ihtimaliniz varmı yoksa pazar günü sabahtan mı geleceksiniz ?
AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı tmm kayit ettim cumartesi gelme ihtimaliniz varmı yoksa pazar günü sabahtan mı geleceksiniz ? evet pazar günü sabahtan cıkacagız denizliden...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları