gecmıs olsun aynı hatayı bız mal devrederken yaptık 31 mılyarımız gıttı adamlar hala yok pıyasada
gecmıs olsun aynı hatayı bız mal devrederken yaptık 31 mılyarımız gıttı adamlar hala yok pıyasada
www.honda-tech.com
inanıyorum buna. Mutlaka onların kulaklarına gitmiştir bu durum.
herkes bir el atsın bunları bir yakalatalım, daha once bu sekilde cok araba bulundu:
facebooktan linki yollayın, gün icinde bulunur dısarı cıktıgı an:
rt:
https://twitter.com/rezilkisi/status/337890115294744576
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce ya parayı getirirler, yada araç tekrar sana geçer.
Custom Electronic Projects
aracın motor ve şase numarasını hemen maıl / msj atarmısın ?
tramer dökümü alalım.
Eğer satış yapıyolarsa trafik poliçeside yapıyorlardır mutlaka.
Dolayısıyla tramerden bir nebze olsun bilgi edinebiliriz.
İzlenecek yol ise belli.
Tramerden eğer trafik poliçe kaydı var ise.. Poliçenin basıldığı acente ile çok rahat bir şekilde kontak kurulabilir ... Belki poliçe basılan acentenin kamera kaydı olur. Bişeyler elde edilebilir. Bir yerlere varılabilir.
velasıl ipin ucunu çekeriz ne gelirse ucunda bakarız.
msjını beklıyorum.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
JG ise küçükçekmece civarında olabilir bizim burda veriyorlar J li plakaları. Gözümüz kulağımız açık olsun.
Allah belalarını versin şerefsizlerin.Millet artık helali haramı unutmuş cebime nasıl para koyarımın peşine düşmüş hiçmi Allah korkusu yok içinizde şerefsizler.Allah yardımcın olsun kardeş inşallah bulunur işin çözülür.
-61 TT 106 - 206 HDİ
-34 BB 973 - 1.6 Clio
-55 DM 461 - 1.6 Megane
ASM Teknoloji Cep Telefonu Tamir Merkezi
Bu aralar bu olaylar çok olmaya başladı. Yakın bi tanıdığım alım satım işi yapan bir adam ve bu işleri yapmak içinde uyanık olunması gerekir bilirsiniz. Neyse bu her ay araba alıp satıyor galerici gibi olmuştu artık ama birgün bi telefon geldi arabam gitti diye...6 ay oldu, adamlar rektörü, işadamlarını felan dolandırmış.Ne mercedesler ne audiler almışlar.Kırşehire ufak ofis tarzında bir dükkan tutmuş ve parayı hesaba geçicez deyip tası tarağı toplayıp kaybolmuşlar.Savcıda birşey yapamıyor, adamlar sabıkalı bile olsa birşey yapamıyor. Arabayı 1 günde 5-6 kaç kere satış yapmışlar.Tüm emeği biriktirdiği tüm para bir anda uçuverdi. Hala uğraşıyor ama arabayı son alan adam ben para verip aldım derse hiçbirşekilde birşey alamayacağını biliyor. Çünkü kendini kurban eden adamların üstüne ne araba ne mal mülk var. Canını alacak halleri yok.Bu şebekeler herşeyin işlenişini biliyor, avukattan savcıdan daha bilgililer alım satım işlerinde.Kanun açığını hemen değerlendiriyorlar.
Yasada boşluk var, düzgün bir sistemin gelmesi lazım artık. Şu noterlere adam gibi sistem gelmeli ya da e devlet üzerinden sanal bir hesap oluşturulmalı, para oraya yatmalı direk tc nize ve sizde noter eşliğinde bu paraya bakıp satışı verebilmelisiniz.Noter bu ibareyi görmeden devir yapmamalı.
acente numarasından acentaya ulasılıp bır sekılde o kısıler ımza vs ıcın gerı cagırılamaz mı ? O anda polıse teslım etmek adına ?
Geçmiş olsun konuyu facebook'ta görüp geldim bende. Yararı olsun diyede kendi forumumuzda paylaştım konunu az değil üye sayımız fazla ( 45.000 ) gören duyan olursa sizinle irtibata geçer umarım. Tekrardan geçmiş olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)