dikkatli ol. yanlız gitme. internette ki haberler kulağına gitmiş olabilir. işlerine taş koyduğunu düşünür böyle şerefsizler. küstahlıkta üstlerine yoktur. buluşma isterlerse polisle git. kamera çek. ses kaydı al.
Printable View
Ben Meriç Özlem, Melih'in kardeşiyim. Sizi aydınlatmak isterim, Eksper bürosunda çalışıyorum ve sabahtan beri Dursun Demirci isimli şahsın telefon numarasına ulaşmaya çalışıyordum. Acentesini aradım ve acentesi ağzına lafı geveliyip durdu, Normalde ben müşterisinin telefonunu istediğimde ve eksper bürosunda çalıştığımı söylediğimde derhal verilirdi. Bu sefer öyle olmadı acente bu işin içinde olduğunu düşünüyorum, dün saat 17.00'da trafik poliçesi kesilmiş EURO sigortadan. Bende inada bindirdim ve EURO sigortayı aradım, sağolsun tanıdıkların vasıtasıyla Dursun Demirci isimli şahsın telefon numarasını aldım. Cemil abiye de verdim numarasını. Sonuç olarak Cemil abi de iş, Dursun Demirci onların adamıdır, yoksa günah keçisi midir orasını bilinmez kimsenin günahına girmek olmaz, ancak Cemil abinin aracının suanda Dursun Demirci de olduğu gerçeği kesinlikle doğrudur. Bu görüntü bana aittir. Saat ve tarih sağ alt köşe de gözükmektedir. Plakası hala değişmemiş, büyük bir ihtimalle de 3. satışı gerçekleşeceği için plakası değişmiştir. İnşallah 3. satış gerçekleşmeden araç bulunurda, herkes keyfine bakmaya devam eder. Eğer yanlış bir şey yazdıysam yada kusurlu bir şey yazdıysam affınıza sığınıyorum. İyi günler dilerim..
http://www.hizliresimyukle.com/image...5/24/d5D3a.jpg
çok geçmiş olsun kalabalık olun adamı salmayın derim zor durumda kaldıysan bazen zor kullanıcaksın
Aynen adamların karşısına tek çıkmayın/gitmeyin.
Meriç Özlem, elinden gerekeni yapmış bir an önce bulunur ve herkes rahat bir nefes alır inşallah..
Bugun arkadaşa olan yarın bizede olabilir çok çok dikkat etmek gerekiyor artık herkes çakallık peşin olmuş artık nakiti cebe koymadan satış işi olmaz.. Allah yardımcınız olsun..
ALLAH razı olsun kardeşim çok ilgilendin, biz gerekli bilgileri polise ve savcılığa verdik ama polisler tebligat gönderecek çağıracak falan derken zaman geçiyor bu adamı hemen gidip alalım diyen yok maalesef, o yüzden yapabileceğim en iyi şey aracı bulup bağlatmak olacak
polisle falan gidin hatta kalabalık gidin böyle insanlardan herşey beklenir floryada ataköyde e46 lara kitlendim ama bişey göremedim
kardeş büyük geçmiş olsun benimde basıma geldi eger aynı zamanda satış yapılırsa bır baskasının adına durum cıkmaza gırıo ınsallah verdıgın adamın adınadır suan arac ...
ah yer tespiti yapabilecek bir polis arkadaşımız olsa...
trafik den bir tanıdık olursa devriye atan arabalara telsiz anonsu geçebilir..
melih emniyetten yada trafikten hiç tanıdık yok mu?
Ya foruma üye Trafik Polisi İsmail Özkan'a kimse ulaşamaz mı? Kendisi Adana'da ancak illaki İstanbul'da bir tanıdığı vardır diye düşünüyorum. El birliği ile bulalım şu arabayı içim acıyor :(
Geçmiş olsun kardesim :( boyle adileri yakaladin zaman orman kanunlarini uygulayacaksin ....
adamlar harbıden gelıcekmı acaba? yoksa kafamı karıstırıyorlar?
bugün'ü de kazanıp saat 5 e kadar bi satış daha yapmasınlar sakın?
inş. hallolur ya,walla cok zor bi durum
ben bir arkadaş buldum isim veremiyorum çevik kuvvetten.
senin plakanı ve cep numaranı verdim. bir tespit olursa arayacaklar seni.
Çok çok geçmiş olsun . Umarım bir an önce sıkıntıyı atlatırsınız . Malesefki ülke de legal olarak hiçbirşey adam gibi yürümüyor ,en güzeli illegal yollar . Araba sağda solda denk geldiğinde içindekilerle beraber çöküp götürüceksin . Direk işkence ediceksin bu şerefsizler e . İnsanlar ne emeklerle çalışıp didinip alıyor , itin uğursuzun şerefsizin teki gelip resmen el koyuyor . Allah belalarını versin .