Cemil iyi bir avukat bul kendine fikir isterse avukatın benim avukat izmirde onunla konuşturur yol göstersin nasıl koydurduğuna yarın git nöbetçi savcıdan dene
Printable View
Allah yardımcınız olsun. Kanı bozuk halsiyetsizler umarım bu sıkıntılı süreci en az hasarla atlatırsınız.
olaya bak yaa, adamlar belli,adres belli,araba belli, ama elin kolun bağlı olmak ne kadar kötü bisey :(
Bak kardeşim önce şunu belirteyim senin katiple, polisle, jandarmayla işin yok ilk savcılık onun talimatıyla polis devreye girecek gerisini bana bırak ama tedbiri koydurman lazım araç bir daha satılmasın ben çektim sen çekme 2009 da ev aldım arabamı satılığa çıkardım dolandırıldım arabayı satamadığım için her ay yaklaşım 3000 tl içeri girdim 1 sene sonra mahkeme bitti arabayı sattım kurtarmadı aldığım evi 1. Senesinde sattım ben böylelerinden çektim işin kolay değil
Adresi yeri belliyse polis vs kişilerdende somut bişey çıkmıyosa benim canım yandıysa bende canını yakardım her kimse
ah işte o noterde altına imza atılan madde var ya... parayı tam olarak aldım muhabbeti... çok üzüldüm. geçmiş olsun. inşallah bir çıkış yolu bulursunuz.
sabahtan beridir konuyu takip ediyorum..bende aynı araca sahibim benim bile içim yanıyor ..inşallah çıkar ortaya herşey eskiye döner..keşke yolda filan denk gelse
Profilim de sabah paylaştım arkadaşlarda paylaştı Antalyadayiz ama yanılır şaşılır yolu buraya düşerse elimizden gelen yardımı yapariz inşallah olay cözümlenir
Abi ne günlere kaldık ya... Geçmiş olsun kardeşim umarım hak yerini bulur... :( bunu yapanların eminim dosyası kabarıktır, hiç bir yasal prosedürle hakkını arayamamak ne acı... Adaletine Soktumun prosedürü....!!!!
Bursada gözüm yollarda olacak çok geçmiş olsun.
Benimde basima boyle birsey geliyordud beylikduzunde oturuorum 3 kisi geldiler altlarinda arkadan az vuruk bir touaregmi vardi var ise adreslerini sana verebilirim dukkanlarina kadar gittim cunku yanlarinda gecten bir cocuk var boylr saci inek yalamis gibi yapistirior arkaya satisida esenyurtun ordami almaya calistilar bana muhasebeci yemekte satisi yapalim parayi verelim.hemen dediler
dayım servis şöförlüğü yapıyor bağcılar - parsellerde oturuyo.. bir sürü minübüsçü tanıdığıda var. ona da ilettim sağolsun minübüsçülere dağıttı plakayı. o civarlardaysa inşallah haber alırız..
* bundan 4-5 ay önce arabamın ***** sitede ilanı varken biri aramıştı pis soğuk yağmurlu bi gecede saat 23:30 civarı haftaiçi.. "kardeş selamın aleyküm biz arabaya bakmaya geliyoruz 2 arkadaş motoru önemli diil kasa düzgün olsa yeter" dedi gecenin o saatinde ne kasasına bakıcaksınız abi.. her yer karanlık.. gidişine bakıcaz kasa önemli diil desen neyse dedim.. baya bi ısrar ettiler paranın bi kısmını kapora verip yarında satışı alırız, yanlız akşam alırız arabayı dedi ya utanmadan.. sonra ben tamam o zaman kadıköy ilçe emniyetin önünde bakabilirsiniz diyince tamam biraz sonra arıyorum dedi ses yok sonra... 2 tane olay geldi böyle başıma biriside yine gece bakalım diye aramıştı saat 23 gibi..
bu kadar olaylardan sonra gel de insanlara güvenip alışveriş yap işte.. sayelerinde kimsenin kimseye güveni kalmadı... hayırlı haberleri bekliyoruz tt ailesi olarak..
Şimdi yeniden baktım, bu iyi haber midir değil midir tabi ki de bilemem ancak aracın hala 3. satışı gerçekleşmemiş gibi duruyor. Plakasındanda baktım TT olarak, JM olarakda baktım. JM olarak arattığımda böyle bir kayıt yoktur ibaresi çıkmaktadır. Ne olur ne olmaz yeni kayıt plaka olur diye şasesinden de arattım aracın halen plakası 34 TT 8300 'dır. Dursun Demirci isimli şahsın numarasını vermiştim Cemil abi sana ondan bir sonuç çıkmadı mı ? ( Meriç Özlem )
http://m1305.hizliresim.com/19/t/nfm3r.jpg
Konuyu takipteyim inşallah en kısa sürede bulunur bu araç
Pazartesi günü Antalya Trafik Tescilden,Noterden Sigortadan elimden geleni yaptıracağım
Cemil kardeş birsey olursa irtibata geçerim
Dolandrclar BMW marka arac ite byle ald | son.tv
konu haber olarak sosyal ortamlarda yayınlanmaya başladı, inşAllah sizede bi faydası olur ..
Bahcelievler E5 Makas OPEL VS BMW 3.20 coupe - YouTube
Böyle bi video buldum.