User Tag List

Sayfa 15/65 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
1218 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Dolandırıldım Lütfen Yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı bir yerde görürsek ne yapmamız gerekiyor ? Size nasıl ulaşabilecekler?

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağcılar çevresinde ki polislerede ben söyleyeceğim birazda etrafı araştırıcam inş bulunur çok geçmiş olsun.

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cookies Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı bir yerde görürsek ne yapmamız gerekiyor ? Size nasıl ulaşabilecekler?
    beni ararsanız tanıdık bi polis abimizle gidip aracı bağlatma imkanımız var

Cemil ÇELİK : 0544 593 06 81
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İlgi ve alakasını eksik etmeyen tüm arkadaşlara sonsuz kez teşekkür ediyorum inanın bu ilginizi gördükçe gözlerim doluyo hepinizden ALLAH razı olsun
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu sosyal ortamlarda paylaşılmaya başladığından beri ziyaretçi sayısı 200 altına düşmedi. muhtemelen büyük etkisi olmuştur fakat bu şekilde dolandırıcılık yapan bir şebekenin paranı iade etmeye geliyoruz demeleri nekadar inandırıcı olduğu bilinmez. zaten sizin gerekli yerlere başvurduğunuzu ilgili işlemleri başlattığınızı da bilidkleri için kağıt üzerinde haklı gözüktüklerinden yanınıza gelip kendilerini riske atacaklarını hiç sanmıyorum. inşallah dedikleri gibi para iadesinden başka bir şey için gelip canınızın daha fazla sıkılmasına sebep vermezler. kesinlikle yalnız gitmeyin ve ortamı gerecek, hukuki işlemler başladığında sizi zor durumda bırakacak bir şey yapmayın. (yazması kolay uygulaması zor)

Harun S. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok zor ve fazlasıyla can sıkıcı bir olay gelmiş başınıza. Allah sabır versin. Kısa sürede olay çözümlenir açığa kavuşur paranızı alırsınız inşallah..
    Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.

instagram: harunsarikamis

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konu sosyal ortamlarda paylaşılmaya başladığından beri ziyaretçi sayısı 200 altına düşmedi. muhtemelen büyük etkisi olmuştur fakat bu şekilde dolandırıcılık yapan bir şebekenin paranı iade etmeye geliyoruz demeleri nekadar inandırıcı olduğu bilinmez. zaten sizin gerekli yerlere başvurduğunuzu ilgili işlemleri başlattığınızı da bilidkleri için kağıt üzerinde haklı gözüktüklerinden yanınıza gelip kendilerini riske atacaklarını hiç sanmıyorum. inşallah dedikleri gibi para iadesinden başka bir şey için gelip canınızın daha fazla sıkılmasına sebep vermezler. kesinlikle yalnız gitmeyin ve ortamı gerecek, hukuki işlemler başladığında sizi zor durumda bırakacak bir şey yapmayın. (yazması kolay uygulaması zor)
    Al arabanı şikayetinden vazgeçte diyebilirler... Yada şikayetinden vazgeç al arabanı.
    Çünkü harbiden dallandı budaklandı sanal ortamda mutlaka onların kulağına kar suyu kaçmıştır.
    TT bir ilke daha imza atar gibime geliyor

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sürekli sayfaya bakıyorum iyi haber geldi mi diye valla....

inşallah aracı ya da parasını alabilirsin bugun
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaklaşık 1 saat önce tekrar arayıp 2 3 saate kadar parayı getiriyoruz 3 4 bin tl eksiğimiz kaldı dedi, bu tamamen zaman kazanma taktiği gibi geliyor bana geleceklerini düşünmüyorum
    3 saat bile bitti.

Alican - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu iş legal yolla çözülmez. Adamı bulup mahkemeye çıkartsanızda çözülmez, sonuçta elinizde satış var (sizi dolandıran kişidede var) ve bu satışdaki paramı aldım gibi ibare olduğunuda biliyorsunuz... E peki adam demiyecekmi mahkemede ben verdim parayı ! Bakın satış kağıdında aldığına dair imzası var..

Allah yardımcın olsun..

OnurSinanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce e-devletten aracın plakasını sorgulattım ve kayıtlarda hala avcılarda olduğu gözüküyo çok zor durum bi kere bizimde başımıza gelmişti ama kaba kuvvet zoruyla paramızı alabilmiştik. çok büyük geçmiş olsun böyle insanlara neler yapmak gerektiğini herkes argo şekilde çok iyi biliyo..

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracın resimlerini başka resim sitesinden yükleme imkanın varmı bu site yasaklı bazı arkadaşlarda görmüş olurlar
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

freelife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu haberin girmediği ev kalmaz yarına ..inşallah olumlu sonuçlanır .

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bu durumda zaten dallanıp budaklanacağı kesin. herkes bir tanıdığını devreye sokup aracı budurtmaya çalışacaktır. bunu zaten biliyorlar ve göze alıp bu işi yapıyorlar. inşallah dediğin gibi bir durum olur da hepimiz rahatlarız. bu güne kadar çok çalıntı konusu açıldı ama ne yalan söyleyeyim ilk defa bu kadar üzüldüm. normal bir hırsızlık değil çünkü adamlar malına çöküyor ve elin kolun bağlı.

Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Al arabanı şikayetinden vazgeçte diyebilirler... Yada şikayetinden vazgeç al arabanı.
    Çünkü harbiden dallandı budaklandı sanal ortamda mutlaka onların kulağına kar suyu kaçmıştır.
    TT bir ilke daha imza atar gibime geliyor

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bu durumda zaten dallanıp budaklanacağı kesin. herkes bir tanıdığını devreye sokup aracı budurtmaya çalışacaktır. bunu zaten biliyorlar ve göze alıp bu işi yapıyorlar. inşallah dediğin gibi bir durum olur da hepimiz rahatlarız. bu güne kadar çok çalıntı konusu açıldı ama ne yalan söyleyeyim ilk defa bu kadar üzüldüm. normal bir hırsızlık değil çünkü adamlar malına çöküyor ve elin kolun bağlı.
    Helal mal gelir geri.....................

mk1gti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öncelikle polisten habersiz ferdi olarak hiçbirşey yapmayın. her durumda polisi haberdar etmekten çekinmeyin. ''ne yapalım, sen parayı aldım, satışı yaptım alacağım yoktur diye atmışsın imzayı'' demez, diyemez. sonuçta karar mercii polis değildir. bir şikayet vardır ve bunu değerlendirmek ve takip etmek zorundadır.

Araç satış işlemlerinde; 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 20. maddesine göre, hukuki satış işlemi noter satışıyla gerçekleşmektedir. Vekaletle noterden satış yapıldıktan sonra, satışın geri dönüşü mümkün değildir.

sonuçta mantığın ve gerçeğin işlemediği kitaplarda yazılan kanunlar ve prosedürler ne ise
    o uygulanır.
    yapacak bişey kalmamış gibi görünüyor. Diyelim ki araç görüldü haber verildi. hangi sebeple araç bağlanacak yada el konulacak. Sonradan alan 3. şahıs ister şebeke üyesi, isterse sade vatandaş olsun, işte noter satış sözleşmesi, paramı verdim aldım
    diyecektir. bu durumda da yapacak bişey yok gibi görünüyor.

olayın Tek tek tek dayanılacak tarafı savcının düşüncesi ve kararı olacaktır.
    Demir tava geldi; kömür tükendi, akıl başa geldi; ömür tükendi....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Büyük geçmiş olsun, inşallah ya parayı ya da aracı geri alırsınız...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan yapmak istedikleri tamamen zaman kazanmak araç bir el daha değiştirebilir noterlerin ortak kullandığı bildirimlerin yapıldığı bir sistem yokmu en azından bu kişi üzerinden satışı engellense

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mk1gti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle polisten habersiz ferdi olarak hiçbirşey yapmayın. her durumda polisi haberdar etmekten çekinmeyin. ''ne yapalım, sen parayı aldım, satışı yaptım alacağım yoktur diye atmışsın imzayı'' demez, diyemez. sonuçta karar mercii polis değildir. bir şikayet vardır ve bunu değerlendirmek ve takip etmek zorundadır.

Araç satış işlemlerinde; 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 20. maddesine göre, hukuki satış işlemi noter satışıyla gerçekleşmektedir. Vekaletle noterden satış yapıldıktan sonra, satışın geri dönüşü mümkün değildir.

sonuçta mantığın ve gerçeğin işlemediği kitaplarda yazılan kanunlar ve prosedürler ne ise
    o uygulanır.
    yapacak bişey kalmamış gibi görünüyor. Diyelim ki araç görüldü haber verildi. hangi sebeple araç bağlanacak yada el konulacak. Sonradan alan 3. şahıs ister şebeke üyesi, isterse sade vatandaş olsun, işte noter satış sözleşmesi, paramı verdim aldım
    diyecektir. bu durumda da yapacak bişey yok gibi görünüyor.

olayın Tek tek tek dayanılacak tarafı savcının düşüncesi ve kararı olacaktır.
    banka dekontunu görmeden savcı dolandıran kişinin ödeme yaptım demesini dinlemez....

kanunen 8000 tl üzeri işlemlerin banka aracılığı ile yapılması mecburidir.
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)