Aracı bir yerde görürsek ne yapmamız gerekiyor ? Size nasıl ulaşabilecekler?
Aracı bir yerde görürsek ne yapmamız gerekiyor ? Size nasıl ulaşabilecekler?
Bağcılar çevresinde ki polislerede ben söyleyeceğim birazda etrafı araştırıcam inş bulunur çok geçmiş olsun.
İlgi ve alakasını eksik etmeyen tüm arkadaşlara sonsuz kez teşekkür ediyorum inanın bu ilginizi gördükçe gözlerim doluyo hepinizden ALLAH razı olsun
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
konu sosyal ortamlarda paylaşılmaya başladığından beri ziyaretçi sayısı 200 altına düşmedi. muhtemelen büyük etkisi olmuştur fakat bu şekilde dolandırıcılık yapan bir şebekenin paranı iade etmeye geliyoruz demeleri nekadar inandırıcı olduğu bilinmez. zaten sizin gerekli yerlere başvurduğunuzu ilgili işlemleri başlattığınızı da bilidkleri için kağıt üzerinde haklı gözüktüklerinden yanınıza gelip kendilerini riske atacaklarını hiç sanmıyorum. inşallah dedikleri gibi para iadesinden başka bir şey için gelip canınızın daha fazla sıkılmasına sebep vermezler. kesinlikle yalnız gitmeyin ve ortamı gerecek, hukuki işlemler başladığında sizi zor durumda bırakacak bir şey yapmayın. (yazması kolay uygulaması zor)
Çok zor ve fazlasıyla can sıkıcı bir olay gelmiş başınıza. Allah sabır versin. Kısa sürede olay çözümlenir açığa kavuşur paranızı alırsınız inşallah..
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
sürekli sayfaya bakıyorum iyi haber geldi mi diye valla....
inşallah aracı ya da parasını alabilirsin bugun
Bu iş legal yolla çözülmez. Adamı bulup mahkemeye çıkartsanızda çözülmez, sonuçta elinizde satış var (sizi dolandıran kişidede var) ve bu satışdaki paramı aldım gibi ibare olduğunuda biliyorsunuz... E peki adam demiyecekmi mahkemede ben verdim parayı ! Bakın satış kağıdında aldığına dair imzası var..
Allah yardımcın olsun..
az önce e-devletten aracın plakasını sorgulattım ve kayıtlarda hala avcılarda olduğu gözüküyo çok zor durum bi kere bizimde başımıza gelmişti ama kaba kuvvet zoruyla paramızı alabilmiştik. çok büyük geçmiş olsun böyle insanlara neler yapmak gerektiğini herkes argo şekilde çok iyi biliyo..
Aracın resimlerini başka resim sitesinden yükleme imkanın varmı bu site yasaklı bazı arkadaşlarda görmüş olurlar
IMPOSSIBLE IS NOTHING
abi bu durumda zaten dallanıp budaklanacağı kesin. herkes bir tanıdığını devreye sokup aracı budurtmaya çalışacaktır. bunu zaten biliyorlar ve göze alıp bu işi yapıyorlar. inşallah dediğin gibi bir durum olur da hepimiz rahatlarız. bu güne kadar çok çalıntı konusu açıldı ama ne yalan söyleyeyim ilk defa bu kadar üzüldüm. normal bir hırsızlık değil çünkü adamlar malına çöküyor ve elin kolun bağlı.
öncelikle polisten habersiz ferdi olarak hiçbirşey yapmayın. her durumda polisi haberdar etmekten çekinmeyin. ''ne yapalım, sen parayı aldım, satışı yaptım alacağım yoktur diye atmışsın imzayı'' demez, diyemez. sonuçta karar mercii polis değildir. bir şikayet vardır ve bunu değerlendirmek ve takip etmek zorundadır.
Araç satış işlemlerinde; 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanununun 20. maddesine göre, hukuki satış işlemi noter satışıyla gerçekleşmektedir. Vekaletle noterden satış yapıldıktan sonra, satışın geri dönüşü mümkün değildir.
sonuçta mantığın ve gerçeğin işlemediği kitaplarda yazılan kanunlar ve prosedürler ne ise
o uygulanır.
yapacak bişey kalmamış gibi görünüyor. Diyelim ki araç görüldü haber verildi. hangi sebeple araç bağlanacak yada el konulacak. Sonradan alan 3. şahıs ister şebeke üyesi, isterse sade vatandaş olsun, işte noter satış sözleşmesi, paramı verdim aldım
diyecektir. bu durumda da yapacak bişey yok gibi görünüyor.
olayın Tek tek tek dayanılacak tarafı savcının düşüncesi ve kararı olacaktır.
Demir tava geldi; kömür tükendi, akıl başa geldi; ömür tükendi....
Büyük geçmiş olsun, inşallah ya parayı ya da aracı geri alırsınız...
şuan yapmak istedikleri tamamen zaman kazanmak araç bir el daha değiştirebilir noterlerin ortak kullandığı bildirimlerin yapıldığı bir sistem yokmu en azından bu kişi üzerinden satışı engellense
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)