Çok çok geçmiş olsun abi. En başından beri takip ediyorum ilk aklıma gelen şu sabah haberleri var
onlardan birine bildirebilseniz, üstünde de dururlarsa baya hızlanabilir süreç diye düşünüyorum.
Printable View
Çok çok geçmiş olsun abi. En başından beri takip ediyorum ilk aklıma gelen şu sabah haberleri var
onlardan birine bildirebilseniz, üstünde de dururlarsa baya hızlanabilir süreç diye düşünüyorum.
Sabırla takip ediyorum, bir haber birşey çıkmaması canımı çok sıkıyor. Meriçde elinden geldiği şekilde trafik falan kovalıyor ama birşey çıkmıyor. Nasıl iştir yemin ediyorum kafayı yiyecem bende.
TV falan etkili olabilir sesinizi duyurmanızda ....vardı sanırım tvde çalışan bir kaç üye ...
Sürekli koşturduğum için burada sizlerle yazışamıyorum.kendi çabamızla ulaştığımız bazı kanallar var şimdilik gizli tutuyoruz girişimde bulunduğumuzda sizlerle paylaşacağım.Bütün yorum yazan , arayan , yardım edebilen edemeyen acımızı paylaşan aynı acıyı yaşayan tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum hepinizden Allah razı olsun.
BEYLIKDUZUNDE oturuyorum aklımda arac.ınsallah gorururuz
Cenab-ı allah yardımcın olsun kardeşim.Umarım tez vakitte kavuşursun arabana.
memlekette o.ç mu yok, az önce de bizim arabaya girmişler camı kırıp teyibi almışlar :ofk:
Geçmiş olsun çok can sıkıcı bir durum.
Böylelerine ne yapsan azdır haram zıkkım olsun insanın emeğini iyi niyetini saniyeler içinde yok edip gidiyorlar
şiddete karşıyız falan boş hikaye bunlara şiddet bile az çukur kazıp betona gömeceksin ş..refsizleri.
Tekrardan geçmiş olsn inş bulunur..
çok çok geçmiş olsun umarım bir an önce sonuç alırsınız
Ben televizyonda çalışıyorum. Eğer haber yapmak faydalı olursa haber merkeziyle görüşebilirim hatta direk sunucu Serdar Cebe ile de görüşebilirim.
özellikle devlet makamlarının tavırlarının
bu işi yapanlara nasıl cesaret verdiğine değinirseniz çok mutlu oluruz
baksanıza karakol a savcıya gidilmesine rağmen
adamların umurlarında değil
yazık aldığı maaşlara
Allah bunu yapanların yanına inş bırakmaz.mutlaka bulunacaklar.
Bir gelişme yok anlaşılan :( umarım en kısa zamanda sonuçlanır, belirsizlik daha da zorlaştırıyor durumu, Allah yar ve yardımcınız olsun.
Moral bozmak gibi olmasın ama e-devletten plakayı arattırınca hiçbirşey çıkmıyor, aracın tekrar bir satışı yapılmış olmasın :S