ulan o değilde dikkat ettim bu zeki baytarın sol eli ters duruyor lan :D:D:D:D
https://www.facebook.com/photo.php?f...1983231&type=1
Printable View
ulan o değilde dikkat ettim bu zeki baytarın sol eli ters duruyor lan :D:D:D:D
https://www.facebook.com/photo.php?f...1983231&type=1
Bu arada araç modeli nedir kaç model? Belki sahibinden'de görürüz.
(geçenlerde forumda bir arkadaşın kız kardeşine sarkıntılık yapan elemanı bile buldu bu forum :d )
valla techturkey olarak Emniyetten savcılıktan daha iyi çalışıyoruz.Bence savcı polisi aramızdan seçmeleri lazım helal olsun herkese
Herkesin canı yanıyor burada kendi aracı gibi didiniyorlar.
Yalnız benim anlamadığım nokta SAVCI,POLİS ne iş yapıyor.Cemilinde dediği gibi polis bu işin içinde demek oluyorki yazık halimize vursan şimdi suç olur:(
konuya açıldığından beri 51 bin kez bakılmış
siz belki göremiyorsunuz ama bu konuya başka yerlerden en az 20 farklı link var.
bir çoğumuz bu problemi kendi sayfalarımızda paylaştık.
herkesin tek isteği aracın sağlam bir şekilde bulunması
burayı okuyan herkimse hangi forumdan olursa olsun
bir şekilde problemimizi heryerde paylaşsın
belki emniyette bu yazıyı görürde harekete geçer
zaten bu çürük elmaların sonu bellidir
haberlerde görüyoruz, araç dolandırıcıları yakalanıyor eninde sonunda
geçmiş olsun, en kısa zamanda bulunması dileğiyle
böyle kanı bozuk tipler olmasa şu ülkede ne güzel yaşar giderdik ama bitmiyorlar bir türlü
twitter üzerinden calısmalarımız devam ediyor:
https://twitter.com/rezilkisi/status/337890115294744576
Allah yardım etsin bi an kendi arabamı hayal ettimde :( İşallah kısa zamanda bulunur.
Daha once basima gelen olayi anlatayim
Adam gozumun onunde atm den hesabimiza para yatirdi . Gittik notere satisi yaptik.adam araci alip gitti. Aksam hesaba tekrar baktigimizda para yoktu. Saka gibi ama sok gecirdik.
POlise gittik. Azar yedik. Adam itin gotune soktu.neyse dedik
Adamlara ağla zirla savcilik karariyla takip koydurttuk(karakoldaki burokrasi ve o igrenc muameleyi anlatmaya gerek yok.nerdeyse adam dolandirildim diye beni suclu bulacak. Gotlerini kaldirmamak icin her ağzına geleni solediler allah belalarini versin o.c. lari. Hepsi ayni degil ama bi cogu boyle arkadaslar)
SOnrasi mi noldu? Pezevengin evladi cevirmeye yakalaniyor ve plakadan yakalaniyor sonra aracla sikee sike izmire geri donup araci bize karakolda geri verdi. Adam tabiki elini kolunu sallaya sallaya siktrdi gitti. Sene 2008 ama hala aklima geldikce sinirlnirim. Ozamanin parasıyla 300 400 tl de masraf cikti. Arac tempraydi
VElhasil kelam hukuken bazen cok zor olabiliyo. Ya bi tanidikla yada para yedirip baglama yapacaksiniz yada illegal yollardan....
ya arkadaşalar aracın sahibi arkadaş kendisi için önemli mesajları okuyamıyordur, gereksiz mesaj yazmayın lütfen...
TR'de ne yazıkki hukuk İlkel olduğundan dolayı, bir sonuca ulaşamadık. desek yeri midir ?
Onu anlayamadik bizde. Araba 2 hafta sonra bize dondu. Adami inanin sorgulamadilar bile. Yanlis anlasilma olmus deyip bizi baristirmaya calistilar. Karakoldan ciktigimizda 6 7 arkadadisim bekliyodu adami .ölumune dayak yicekti ama karakoldaki muameleyi gorunce hakliyken haksiza duscez diye adami tartaklarlerken ben kurtardim ve gönderdim. Adam tek gelmisti zaten burnu kanamadan da geri gitti
konuyu açıldığından beri takip ediyorum gerçekten çok üzücü bir durum umarım en kısa zamanda bulunur dualarımız seninle
Yokmu bir haber gelişme ?