Çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur gereken yapılır. Merak ediyorum ne düşünerek yapıyorlar böyle birşeyi
çok geçmiş olsun gerçekten, çok can sıkıcı bir durum. İnşallah aracınız sağ salim bulunur da derin bir oh çekersiniz. sabah ben de aracımı satacağım. umarım böyle bir sorunla karşılaşmam
Çok geçmiş olsun umarım aracınız bulunur bide aklıma bir şey geldi biraz saçma olabilir ama ben tanımadığım sadece ismini bildiğim veya sadece soyadığını bildiğim kişilerin facelerini bulmuştum sizde bir aratırsanız belki bulursunuz orda adres veyaa fotolardan en kötü yer bildirimi gibi detay bulabilirsiniz fikrim biraz saçma gelebilir ama denemeye değer
Cok gecmiş olsun allah yardımcınız olsun yine türediler dolandırıcılar en kısazamanda umarım sonuc sevindirici olur![]()
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
En acilinden birileri Facebook, twitter gibi sosyal medyada konuyu paylassin bizde devamini getirelim.
Cok gecmis olsun umarim en kisa zamanda bulunur serefsizler.
Büyük gecmis olsun. Okurken içim acıdı resmen. Umarım en kısa sürede bulunur ve mağduriyetiniz gider![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
can sıkmak istemem tabiki ama sahte kimlikle almıs olabilirler suan aracı paramparca edip yedek parcaya donusturmus olabilirler.En son buna benzer bir durum Ankarada Mete abinin Turbo 106 sına olmustu sonuc olarak arac derbeder bir halde bulundu ancak suclular yakalandımı bilmiyorum birdiger olasılık Sahte Plakayla aracı suan farklı bir renge kaplayıp sahte bir ruhsat cıkartıyor olabilirler Bu işin en hızlı çözümü Bu konuyu okuyan bütün üye arkadasların facelerinde ve diger tüm sosyal aglarında paylasmaları gerekmektedir bugun sde30 arkadasımızın basına gelen yarın bizimde basımıza gelebilir. Bu konuda duyarlı olalım arkadaslar bu konu nekadar cabuk duyulursa okadar az hareket edebilirler.
Polis aslında telefon sinyalinden yer tespitinde bulunabilir sanırım bunun icin savcılık izni olmalı. Madem kötü niyetliler neden sizi arıyolar yada neden sizin telefonlarınıza cevap verip durumu halledeceklerini parayı getireceklerini söylüyorlar.Bir diger arkadasımıznda dedigi gibi satıs sözlesmesindeki adres bilgisini paylassanız o adres bilgisi tarafında ikamet eden arkadaslar bakarak olurlar
" Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da. Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?"
http://www.techturkey.com/forum/sohb...nk-geldim.html
Ayni adamlar beni de dolandirmaya kalkmisti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)