Bugün hayırlı bi haber gelir inşallah.
Printable View
Bugün hayırlı bi haber gelir inşallah.
Hocam yanlis dusunuyosun...adam sana kursun siksa napcan...bukdr yureklilige gerek yk ..kanunen cozulsun..sen diyosun asarim keserim nerden biliysn adamlr blki korkak degl kybtck biseyi yk..bizim oranin dogulu insani gbi konusuysn...asmak kesmek yakismaz sana....biz yasadgmz icin biliyrz ...sinirle hareket etmemk lazim
hayırlı haberleri bekliyoruz inşallah bugün...
Kaç gündür bende bir ümit sürekli girip bakıyorum, Allah hakkında hayırlısını nasip etsin, inşallah en kısa sürede çözülür.
Sanırım benim iletimle bu kadar "toplanın gidelim"e döndü mesele. Ben tek başına gidilmemesi konusunda uyarıda bulunmuştum. Maksat asla ve asla kavga gürültü çıkarmak değil sadece önlem almak.
Sonuçta adli makamları bulunan ve emniyet güçleri mevcut bir ülkeyiz, kaba dayılıkla iş yapmak bilgili ve bilinçli insanlara yakışmaz.
Bu arada konu yön değiştiriyor gibi oldu; araçtan bir ses seda var mıdır?
Arkadaşlar vurmak kırmak dövmek öldürmek gibi şeyleri lütfen aklınızdan çıkartın. Biz bu işin yasal yollar ile çözüme kavuşması için günlerdir uğraşıyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz
Dosyamız savcılığa iletildi şimdi savcılıktan çıkacak güzel bi haber bekliyoruz inşallah araca tedbir koyulur da hep beraber rahat bi nefes alırız
Bukadar insan tanımasada görüşmesede kendi aracıymış gibi üzülüyor . İnşallah güzel bir haber gelir de herkes in neşesi yerine gelir . Gerçek bir aile ortamı,forum ortamı kolay değildir . Herkes şuan tek yürek olmuş gelecek haberi bekliyor .
Dolandırılan arkadaşı tanımam ama c.tesi gecesi rüyama girdi aracın bulunduğu. O da hemen foruma " aracım bulundu " diye konu açmış. Sabah bi ümitle hemen foruma baktım ama sonuç rüyamda gördüğüm gibi çıkmadı.
Tech ailesi iyi günde kötü günde herzaman beraber..
Vallahi billahi çok etkilendim bu durumdan, acayip üzüldüm sanki kendi başıma gelmiş gibi.
Yasal yada olmayan tüm yolları araştırıyorum, telefonlar açıyorum neler yapabiliriz diye...
Hatta neyse isim ve rütbe vermeyeceğim olayı bi arkadaşıma anlattım, ilgileneceğini söyledi.
Adamın konumu gereği zırt pırtta arayamıyorum, haber bekliyorum valla....
Dualarım seninle Cemil... Helal para geri gelecek. Ben inanıyorum.
sürekli takip ediyorum ve paylaşabildiğim heryerde paylaşıyorum.. işallah çözümlenir olay..
Twitterda 5 ayrı otomobil konseptli fenomene mention attım. İkisinden RT aldık. Bu adamlar trafiğe çıktığı anda illaki biri görecektir.
Donanımda filanda paylaşmak lazım... Üyesi çok olan forumlarda paylaşırsak ses getirir
Birde konuyu radyo trafikle paylaşalım ***** İstanbul trafiği için program yapıyorlar.
Aracı gören olursa salih arkadaşımıza bilgi verirler.
Hala bir cozume ulasilmamasi cok uzucu, birkac gune bu is cozulur diye dusunmustum... Allah'tan umut kesilmez.