User Tag List

Sayfa 38/65 İlkİlk ... 28363738394048 ... SonSon
1218 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: Dolandırıldım Lütfen Yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman bahsi geçen Zeki Baytar bu kişi.

Doğrudur dolandırıcı zeki baytar bu kişi

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi gelde legal yönden hakkını ara ? vallaha hayretler içindeyim adamlar göz göre göre aynı taktikle milleti dolandırıyor ama senden benden rahat dışarda geziyor. hani adalet ? sen ben yapsak varyaaa eyvallar olsun diyorum. daha önce anlatmıştım. benimde başıma böyle bı dolandırıcılık gelmişti.karakola gidiyosun adamlar resmen laflarıyla s.... allah kımseyı dusurmesın savcıya polıse. haklı gidiyosun haksız cıkıyosun aşşağlamanın hakaretin bini bin para. yokmu bu adilere dur diyecek biri ? bu adamlar çete olmuş yakalansa müebbetle çıkmamaları lazım ya. kaç kişinin canını yaktı şerefsiz pezevenkler

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana sorarsanız en temizi bu konuyu falan kaldırıp bunları yemlemek, dikkatlerini çekip bir şekilde araç koyup satışa giderken tam arazi olacakken suç üstü yapmak.

Başka türlü bu ülkede adalet sistemi süründürüyor, savcılık falan çok beklersiniz aylar yıllar sürüyor en boktan davalar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MBuğra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galerici arabayı nerede tutuyor, bi gece ansızın yedek anahtarla araba alınıp sote bi yere götürüp saklanamaz mı? diye düşünüyordum ama

bu ülkenin kanunlarında hırsızın zilyet olduğu, yani çaldığı malın tekrar ondan çalınması halinde bile hırsızın şikayet hakkı var ki; bu adamlar her şeyi kitabına, usulune uygun yapmışlar. yani en ufak kamera görüntüsünde hırsızlıktan hakkınızda işlem yapılabilir.
    Yedek anahtar hala bende bu dediğini aynı gün o sinirle yapacaktım fakat iş demiş olduğun gibi haklıyken haksız duruma düşme olayın dönüyor.

myworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    google da son 24 saat içindekilerde arama yapınca zeki baytar diye direk bu konu çıkıyor
    samsun,cihan,28

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi gelde legal yönden hakkını ara ? vallaha hayretler içindeyim adamlar göz göre göre aynı taktikle milleti dolandırıyor ama senden benden rahat dışarda geziyor. hani adalet ? sen ben yapsak varyaaa eyvallar olsun diyorum. daha önce anlatmıştım. benimde başıma böyle bı dolandırıcılık gelmişti.karakola gidiyosun adamlar resmen laflarıyla s.... allah kımseyı dusurmesın savcıya polıse. haklı gidiyosun haksız cıkıyosun aşşağlamanın hakaretin bini bin para. yokmu bu adilere dur diyecek biri ? bu adamlar çete olmuş yakalansa müebbetle çıkmamaları lazım ya. kaç kişinin canını yaktı şerefsiz pezevenkler
    Bu işin yapan birini buldum adamın anlattıklarına göre bu şekilde 10 dolandırma olayı konusundan dosyası var sonunda bir şekide ispatlanıyor ve 6 ay yatmış çıkmış paşalar gibi geziyor diyor. Adalete kızıyoruz fakat herşey resmi olayın tersini düşündüğümüzde aracı birinden aldık parasını verdik ama adam parayı almadığını söyleyip şikayet ediyor bu şekilde baktığınızda madur sizseniz sizi koruyor. Adamlar herşeyi kılıfına göre yapıyor o yüzden savcılıkta kesin delil yoksa adama birşey yapamıyor. Polis alıyor ifadesini gönderiyor geri.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana sorarsanız en temizi bu konuyu falan kaldırıp bunları yemlemek, dikkatlerini çekip bir şekilde araç koyup satışa giderken tam arazi olacakken suç üstü yapmak.

Başka türlü bu ülkede adalet sistemi süründürüyor, savcılık falan çok beklersiniz aylar yıllar sürüyor en boktan davalar.
    Yapılmalı derim başka türlü olmaz gibi bu işin sonu

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferhatsen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı bütün herşeyi ayrıntılı bi şekilde araştırdım okudum bütün yorumlarına kadar bunlardan 2 3 kişi istanbul a gelmişler vandan vanda bir rent a car var birde galeri var zaten profilleri inceleyince anlarsınız techturkey forumunda önceden megane 2 çalınmıştı ordaki kadın bende megane 2 var demiş gülerek bunlar sürekli hat değiştiren birileri belli bunların birde telefoncuları var ne tesadüfki birazdaha ayrıntıya arkadaş listelerine bakıcak olursakda resimlerdende astradan aşşağısına binmiyorlar jb jackdanielsden aşağısınıda içmiyorlar bana göre bunlar 1 kişiden yola cıkarak ki tarık çakar adlı kişinin resimlerinde avcılar e-5 ' i çektiği bi görüntü var avcılar tarafında yapılmış işlem. Biraz daha araştırma ve beyini yormaya devam edersek herşey cıkar piyasaya saygılar

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002828884498

http://www.facebook.com/bytr65

http://www.facebook.com/bulenttekin065

http://www.facebook.com/davut.takva

http://www.facebook.com/yasemen4313

http://www.facebook.com/m.sefik.tuygun

http://www.facebook.com/baycan.cakar

http://www.facebook.com/murat.toraman.1610

http://www.facebook.com/baycan.cakar

http://www.facebook.com/zeki.baytar

bi bakarmısın aralarında olan varmıydı araç satış günü
    25, sayfa da paylaşıldı bu profiller...
    Cep tel cd satan bi dükkan burası... Semt nerede acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu ülkede adalet böyle işlemeye devam etdiği sürece hırsızı iti uğursuzu çoğalmaya devam edicek bu oçlar kafasını yastığa nasıl rahat vurup uyuyolar bu olayın suç olması için illa milletvekili tanıdğımız mı olması gerekir inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız

myworld - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bu olayın aynısı benim bi tanıdığımın başına 3-4 sene önce geldi.gitmediği resmi kurum kuruluş kalmadı adamlara dokunamadılar,en sonunda tepelerine çöktüler öle aldılar.dinsizin hakkından imansız gelir.Allah yardımcınız olsun
    samsun,cihan,28

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı hemen satış yapıyorlar muhtemelen galeriye satışı ile birlikte vermişlerdir
    focus galericinin üstünde

deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su olaylardan sonra parayı almadan kesınlıkle satış vermem.......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bu konuda yardımcı olmak isteyen yazdığı mesajların en az birinde dolandırıcı mehmet zeki baytar veya diğer şahısların adını geçirirse en azından bu konuda dili yanmış kişilerin bu forumda birleşmesini sağlayabiliriz. Ben işim gereği google'ı iyi kullandığım için zorda olsa buradaki bir kelimeden geldim maduriyetimi sizinle paylaştım. Google ile arası iyi olmayan kişiler en azından bu daha rahat ulaşabilsin diye bu şekilde bir yardım çok iyi olur.

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en azından arabayı saklarız. mahkeme işlemleri sonuçlandığında birimizden biri şurada gördüm diye ihbar eder aracı. polisler gidip alıp garaja çekerler sende gidip alırsın aracını.
    kardeşim aracı alırken bi kamera vs görüntüsü olursa hem mağdur hem hırsız konumuna mu düşeceksiniz yapmayın gözünüzü seveyim
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

..

Alıntı Atakan-A Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sahibinden.com'a vitrin ilanı versek 50 bin tl 'lik arabayı aciliyetten vs belirli mantıklı sebepler belirterek 35-40 bin vs gibi balık olta misali birşey yapılablir mi diye düşünüyorum ama bu kadar geniş kitleyeye yayılıp haberdar olduktan sonra böyle bir oltaya tav olacaklarını düşünmüyorum bu ****** çocuklarının.
    atakan bunu yapmak lazım arabaları ılana koyup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25, sayfa da paylaşıldı bu profiller...
    Cep tel cd satan bi dükkan burası... Semt nerede acaba ?
    Çok fazla detay vermek istemiyorum adamların zaten zar zor belli bilgilerine ulaştık şaşıp düşüp öğrenirlerse elimizdekindende oluruz. Bu şekilde sorun yaşan kişiler verdiğim sosayal medya adresinden bana ulaşsınlar telefonda görüşelim bu konuları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı spankme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atakan bunu yapmak lazım arabaları ılana koyup
    Ucuz araba değil piyasasının üstünde satış yapanları arıyorlar. Ucuz satanın müşteri çok bu sebeple satan kişinin gözü tok. Ancak pahalı satanı arayan az müşteriye açlar bundan faydalanı namussuzlar. Benim aracıma ilandayken 88.000 kişi bakmıştı 7 günde.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler belki makara yapacaksnz ama bu işi müge anlı çözer kadını acayip dinleyen bir emnyet savcılık vs var... Orrada bi cinayet olmasada ıkı arkadasn yaklask 70 binliralık arabasına kıymışlar.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iş yerinde olduğumdan eve geçiyorum gelişme olursa bir saat sonra bildiririm arkadaşlar ulaşmak isteyenler

https://twitter.com/tarikzengin
    facebook.com/t4r1k adreslerinden ulaşabilirler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)