şimdi gelde legal yönden hakkını ara ? vallaha hayretler içindeyim adamlar göz göre göre aynı taktikle milleti dolandırıyor ama senden benden rahat dışarda geziyor. hani adalet ? sen ben yapsak varyaaa eyvallar olsun diyorum. daha önce anlatmıştım. benimde başıma böyle bı dolandırıcılık gelmişti.karakola gidiyosun adamlar resmen laflarıyla s.... allah kımseyı dusurmesın savcıya polıse. haklı gidiyosun haksız cıkıyosun aşşağlamanın hakaretin bini bin para. yokmu bu adilere dur diyecek biri ? bu adamlar çete olmuş yakalansa müebbetle çıkmamaları lazım ya. kaç kişinin canını yaktı şerefsiz pezevenkler
bana sorarsanız en temizi bu konuyu falan kaldırıp bunları yemlemek, dikkatlerini çekip bir şekilde araç koyup satışa giderken tam arazi olacakken suç üstü yapmak.
Başka türlü bu ülkede adalet sistemi süründürüyor, savcılık falan çok beklersiniz aylar yıllar sürüyor en boktan davalar.
google da son 24 saat içindekilerde arama yapınca zeki baytar diye direk bu konu çıkıyor
samsun,cihan,28
Bu işin yapan birini buldum adamın anlattıklarına göre bu şekilde 10 dolandırma olayı konusundan dosyası var sonunda bir şekide ispatlanıyor ve 6 ay yatmış çıkmış paşalar gibi geziyor diyor. Adalete kızıyoruz fakat herşey resmi olayın tersini düşündüğümüzde aracı birinden aldık parasını verdik ama adam parayı almadığını söyleyip şikayet ediyor bu şekilde baktığınızda madur sizseniz sizi koruyor. Adamlar herşeyi kılıfına göre yapıyor o yüzden savcılıkta kesin delil yoksa adama birşey yapamıyor. Polis alıyor ifadesini gönderiyor geri.
bu ülkede adalet böyle işlemeye devam etdiği sürece hırsızı iti uğursuzu çoğalmaya devam edicek bu oçlar kafasını yastığa nasıl rahat vurup uyuyolar bu olayın suç olması için illa milletvekili tanıdğımız mı olması gerekir inşallah en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız
valla bu olayın aynısı benim bi tanıdığımın başına 3-4 sene önce geldi.gitmediği resmi kurum kuruluş kalmadı adamlara dokunamadılar,en sonunda tepelerine çöktüler öle aldılar.dinsizin hakkından imansız gelir.Allah yardımcınız olsun
samsun,cihan,28
Arkadaşlar bu konuda yardımcı olmak isteyen yazdığı mesajların en az birinde dolandırıcı mehmet zeki baytar veya diğer şahısların adını geçirirse en azından bu konuda dili yanmış kişilerin bu forumda birleşmesini sağlayabiliriz. Ben işim gereği google'ı iyi kullandığım için zorda olsa buradaki bir kelimeden geldim maduriyetimi sizinle paylaştım. Google ile arası iyi olmayan kişiler en azından bu daha rahat ulaşabilsin diye bu şekilde bir yardım çok iyi olur.
beyler belki makara yapacaksnz ama bu işi müge anlı çözer kadını acayip dinleyen bir emnyet savcılık vs var... Orrada bi cinayet olmasada ıkı arkadasn yaklask 70 binliralık arabasına kıymışlar.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
iş yerinde olduğumdan eve geçiyorum gelişme olursa bir saat sonra bildiririm arkadaşlar ulaşmak isteyenler
https://twitter.com/tarikzengin
facebook.com/t4r1k adreslerinden ulaşabilirler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)