Buradaki olayları görünce nette biraz araştırma yaptım. Merak ettim bu tarz çeteleri bir tanesi bu şekilde yakalanmış. Profil gizliğini en üst seviyede tutun , birkaç abaza ekleyin oda balıklama atlayacaktır eminim.
Printable View
Bu son fikir baya iş yapar yalnız msjları editleyin bence abi çünkü bunlar illah konuyu takip ediyodur uyandırmayalım işe
Abi yalnız arkadaşlar istanbulda kazım karabekirden bahsediyorlar sanırım . Bu dükkan van da . Yada ben yanlış anladım .
Kabul ederler kesinlikle kuşkunuz olmasın . Arkadşın palaştığı linkler e bakarken face profillerine yani . Beğenilen gruplar solda gözüküyor adamlar travesti gruplarını bile beğenmiş , bukadar miğdesiz bukadar hayvandan hayvanlar . İğrenç pislik şerefsizler inşallah çoluk çocukları ölür .
bu adamları bulmakta sorun yok zaten. 1 saat sürmez bulunmaları fakat bulduktan sonra ne yapılır asıl sorun o. polis ve savcılık biraz s*klerse durumu birşeyler olacak.
Aranızda bu konudaki gelişmeleri facebook veya pm yoluyla konuşsanız daha yararlı olacağı kanaatindeyim. Bu sütü bozuk şerefsizler yazılanları okursa bir adım önünüzde olurlar çözüm arayalım derken daha da zora girmiş olmayın. Kendi başıma gelmişcesine üzgünüm, Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda ortaya çıkar.
Sayın savcıya siz sorar mısınız, hileli hareketlerle, kendisine veya başkasına ekonomik çıkar sağlamak hangi suçu oluşturuyor? Bu adamların sabıkası varsa, 2 ayrı vatandaşı da bu adamlar dolandırdıysa mahkeme noterde yapılan araç satış sözleşmesine bakmamalı. Ortada bir kamu davası var. İnşallah hapse mahkum olacaklar ve bu arkadaşlarda arabalarına geri kavuşacak.
D.N: Sizin böyle birşey paylaşmanız ayrıca karşı tarafa cesaret verir bunu da ek olarak belirteyim.
ozaman yapılıcak ne kaldı ki ? suç üstüde yapılsa giden gitmiş mi oluyor? ya silah zoruyla alınıcak araç geri yada unutulucak başka yol ne kalmıs kı baksanıza hakimi avukatı cevabı vermiş...adamların yeri yurdu belli ama kitabına göre oldugu ıcın durum dokunmuyorlar oluru ne şimdi bu işin kumpas yapıp zorla alıcaz diyorsanız pm atın bana ben gelirim,şu an kim ne için ugrasıyor onu anlamadım ben yasal olarak.
Bu adamlarin 4sq kullanma ihtimalleri var midir acaba? En azindan mekanlari ogrenilir..
Bence artik mod'larin konusmaya bi el atmasi lazim. 80k goruntulenmeden adamlar resmen ifşa oldu. Burda hersey alenen konusuluyor cunku. O adamlar veya adamlari illaki burayi takip ediyorlardir. Kaş yapalim derken konusulan paylasilan bilgilerle goz cikaricaz.Pm atilarak bilgiler paylasilsa bnce cozum odakli olur.
Valla arkadaşlar şu saatten sonra her türlü konuşuldu keşke ergenekon savcısının
yorumu editlenebilse... Konu fazla deşifre olmadan yılanı çok daha fazla
uyandırmadan hallolsa.
Bu adamlarla kendi kanalları üzerinden elemanlarla irtibata geçip
kendi arabanızın satışını üç beş anlaşıp üzerinize almak ve şikayetlerinizden
vazgeçmek tek yol gibi görünüyor....
Abi bu işi sürekli yaptıklarına göre , burdan savcının dediğini görüp haa tamam sıkıntı yokmuş diyecek halleri yok.. zaten herşeyin farkındadırlar... senden benden çok daha iyi biliyodur durumu. bişeyi editlemeye gerek yok bence o yüzden..Allah ıslah etsin yanlışa düşenleri.
Konuyu ağzım açık okumaya devam ediyorum resmen. Tarık Bey geçmiş olsun sizede. İnşallah bu kadar uğraşın sonunda hayırlı şeyler olacaktır.