User Tag List

Sayfa 42/65 İlkİlk ... 32404142434452 ... SonSon
1218 sonuçtan 780 ile 798 arası

Konu: Dolandırıldım Lütfen Yardım

BuğraTuna34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TarikTarik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklıma gelmedi değil mantıklı fikir ancak önce çevresindekileri eklemen lazım bir dünya arkadaş toplaman lazım akabinde bunu kabul eder çakmadan
    Buradaki olayları görünce nette biraz araştırma yaptım. Merak ettim bu tarz çeteleri bir tanesi bu şekilde yakalanmış. Profil gizliğini en üst seviyede tutun , birkaç abaza ekleyin oda balıklama atlayacaktır eminim.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu son fikir baya iş yapar yalnız msjları editleyin bence abi çünkü bunlar illah konuyu takip ediyodur uyandırmayalım işe
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu son fikir baya iş yapar yalnız msjları editleyin bence abi çünkü bunlar illah konuyu takip ediyodur uyandırmayalım işe
    Bunlar bu konuyu bulsa aşağıdan-yukarıdan numaraları bulup sayfa çeviremeyecek tipler. ama gel görki bu adamlar dolandırdı bizi.

Purmol35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bmwstyle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    https://www.facebook.com/bulenttekin...on=friends_tab

bu şahıs "One Rent a Car" ın sahibi olarak görünüyor. Cezmi adın da bir ortağı var sanırsam.

One Rent a Car' da aynı şekilde kazımkarabekir caddesinde bulunmakta. Ne tesadüf ama..

https://www.facebook.com/OneRentACar/info

Abi yalnız arkadaşlar istanbulda kazım karabekirden bahsediyorlar sanırım . Bu dükkan van da . Yada ben yanlış anladım .

Alıntı BuğraTuna34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işte abazalık çok işe yarar. Fake bayan profili açıp bilgi toplamaya çalışılmalı. Bu tiplerin balıklama atlayacağından şüphem yok.
    Kabul ederler kesinlikle kuşkunuz olmasın . Arkadşın palaştığı linkler e bakarken face profillerine yani . Beğenilen gruplar solda gözüküyor adamlar travesti gruplarını bile beğenmiş , bukadar miğdesiz bukadar hayvandan hayvanlar . İğrenç pislik şerefsizler inşallah çoluk çocukları ölür .

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tariktarik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kimlikte mehmet zeki baytar geçiyor
    bunların kıraçta bir cd dükkanı var o resimde gördüğümüs cd dükkanı. Tarık çakar adındaki şahıs bu dükkanda çalışıyor gibi sürekli fotograf paylaşmış zekinin çektirdiği o ilk gördüğümüz foto önceki tarihlerden bir foto resimdeki monitörler varklı fakat arka fon aynı.

Bu savcıların işlerini doğru düzgün yapmadığını göz önüne çıkarmak için sosyal medyada bu olayları sürekli paylaşmak lazım
    kıraç mı ? Ulan diyorum bu dükkanı bi yerden tanıyorum diye...
    Gözümde ısırıyor bi yerlerden genç olan elemanı...

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu adamları bulmakta sorun yok zaten. 1 saat sürmez bulunmaları fakat bulduktan sonra ne yapılır asıl sorun o. polis ve savcılık biraz s*klerse durumu birşeyler olacak.
    M. The most powerful letter in the world.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kıraç mı ? Ulan diyorum bu dükkanı bi yerden tanıyorum diye...
    Gözümde ısırıyor bi yerlerden genç olan elemanı...
    Dükkanın yeni görüntüsünü tarık çakar adında biri var face'de oradan görebilirsin resimleri arasında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Purmol35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yalnız arkadaşlar istanbulda kazım karabekirden bahsediyorlar sanırım . Bu dükkan van da . Yada ben yanlış anladım .

Kabul ederler kesinlikle kuşkunuz olmasın . Arkadşın palaştığı linkler e bakarken face profillerine yani . Beğenilen gruplar solda gözüküyor adamlar travesti gruplarını bile beğenmiş , bukadar miğdesiz bukadar hayvandan hayvanlar . İğrenç pislik şerefsizler inşallah çoluk çocukları ölür .
    Van'daki tanıdıklar gitti konuştu kendisiyle bakalım sonuç bekliyoruz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aranızda bu konudaki gelişmeleri facebook veya pm yoluyla konuşsanız daha yararlı olacağı kanaatindeyim. Bu sütü bozuk şerefsizler yazılanları okursa bir adım önünüzde olurlar çözüm arayalım derken daha da zora girmiş olmayın. Kendi başıma gelmişcesine üzgünüm, Allah yardımcınız olsun umarım tez zamanda ortaya çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.Sözge Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar konuyu başıdan beri kendi arabammış gibi merakla takip ediyorum her açtığımda inşallah hayırlı bir haber alırız diyordum. az önce ergenekon savcısı olan dayıma konuyu bildirdim anlattım fakat maalesef olumsuz bir cevap aldım olay şundan ibaret bana aracın noterden devri yapıldığı için yasal yollardan yapılacak birşey kalmamış,araca tedbir koydurabilmek için neler yapabiliriz dediğimde satış verildiği için koyduramassınız dedi. ama ben ümit ediyorumki mutlu haber alacağız peşini bırakmamak lazım. isterseniz telefonu vereyim sizde anlatın yapılacak birşey varsa direk olarak irtibata geçin
    Avukatlarda aynı kanaatde davayı kazansan bile adamın üstünde birşey olmadığı için alamıyorsun parayı

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar konuyu başıdan beri kendi arabammış gibi merakla takip ediyorum her açtığımda inşallah hayırlı bir haber alırız diyordum. az önce ergenekon savcısı olan dayıma konuyu bildirdim anlattım fakat maalesef olumsuz bir cevap aldım olay şundan ibaret bana aracın noterden devri yapıldığı için yasal yollardan yapılacak birşey kalmamış,araca tedbir koydurabilmek için neler yapabiliriz dediğimde satış verildiği için koyduramassınız dedi. ama ben ümit ediyorumki mutlu haber alacağız peşini bırakmamak lazım. isterseniz telefonu vereyim sizde anlatın yapılacak birşey varsa direk olarak irtibata geçin
    Sayın savcıya siz sorar mısınız, hileli hareketlerle, kendisine veya başkasına ekonomik çıkar sağlamak hangi suçu oluşturuyor? Bu adamların sabıkası varsa, 2 ayrı vatandaşı da bu adamlar dolandırdıysa mahkeme noterde yapılan araç satış sözleşmesine bakmamalı. Ortada bir kamu davası var. İnşallah hapse mahkum olacaklar ve bu arkadaşlarda arabalarına geri kavuşacak.

D.N: Sizin böyle birşey paylaşmanız ayrıca karşı tarafa cesaret verir bunu da ek olarak belirteyim.
    men dakka dukka.

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avukatlarda aynı kanaatde davayı kazansan bile adamın üstünde birşey olmadığı için alamıyorsun parayı
    ozaman yapılıcak ne kaldı ki ? suç üstüde yapılsa giden gitmiş mi oluyor? ya silah zoruyla alınıcak araç geri yada unutulucak başka yol ne kalmıs kı baksanıza hakimi avukatı cevabı vermiş...adamların yeri yurdu belli ama kitabına göre oldugu ıcın durum dokunmuyorlar oluru ne şimdi bu işin kumpas yapıp zorla alıcaz diyorsanız pm atın bana ben gelirim,şu an kim ne için ugrasıyor onu anlamadım ben yasal olarak.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bu adamlarin 4sq kullanma ihtimalleri var midir acaba? En azindan mekanlari ogrenilir..

FeVıDun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar konuyu başıdan beri kendi arabammış gibi merakla takip ediyorum her açtığımda inşallah hayırlı bir haber alırız diyordum. az önce ergenekon savcısı olan dayıma konuyu bildirdim anlattım fakat maalesef olumsuz bir cevap aldım olay şundan ibaret aracın noterden devri yapıldığı için yasal yollardan yapılacak birşey kalmamış,araca tedbir koydurabilmek için neler yapabiliriz dediğimde satış verildiği için koyduramassınız dedi. ama ben ümit ediyorumki mutlu haber alacağız peşini bırakmamak lazım. isterseniz telefonu vereyim sizde anlatın yapılacak birşey varsa direk olarak irtibata geçin
    bence bu tur bılgılerı arkadaşımıza özel pm olarak bıldırmek daha ıyı olur aksı takdırde karşı tarafa koz vermiş oluruz....

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bence artik mod'larin konusmaya bi el atmasi lazim. 80k goruntulenmeden adamlar resmen ifşa oldu. Burda hersey alenen konusuluyor cunku. O adamlar veya adamlari illaki burayi takip ediyorlardir. Kaş yapalim derken konusulan paylasilan bilgilerle goz cikaricaz.Pm atilarak bilgiler paylasilsa bnce cozum odakli olur.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke etmeseydin. Şimdi olayı çakarsa en yakın galericinin üstüne geçirecek arabayı bu yüzden tehlikeli olsada haber vermedik galeriye.
    Şikayet biçimimi farklı yaptım sahibindene km si yanlış vs. diye askıya alıyorlar o zaman ama galerici sürekli başında bu kadar kısa sürede yeni ilan açması olayın farkında olduğunu gösterir.
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla arkadaşlar şu saatten sonra her türlü konuşuldu keşke ergenekon savcısının
    yorumu editlenebilse... Konu fazla deşifre olmadan yılanı çok daha fazla
    uyandırmadan hallolsa.

Bu adamlarla kendi kanalları üzerinden elemanlarla irtibata geçip
    kendi arabanızın satışını üç beş anlaşıp üzerinize almak ve şikayetlerinizden
    vazgeçmek tek yol gibi görünüyor....

nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi bu işi sürekli yaptıklarına göre , burdan savcının dediğini görüp haa tamam sıkıntı yokmuş diyecek halleri yok.. zaten herşeyin farkındadırlar... senden benden çok daha iyi biliyodur durumu. bişeyi editlemeye gerek yok bence o yüzden..Allah ıslah etsin yanlışa düşenleri.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu ağzım açık okumaya devam ediyorum resmen. Tarık Bey geçmiş olsun sizede. İnşallah bu kadar uğraşın sonunda hayırlı şeyler olacaktır.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)