alıcı da şöyle düşünebilir: parayı bankaya yatırdık da, ya adam bankadan kaçıp giderse, ne yaparım o zaman? :D
Printable View
noterde imza atmadan önce paramı alırım, sayarım, imzamı öyle atarım.
gerisi paranoyak eder adamı :)
Dostum moralini bozmak istemem ama
Noterde ''paramı aldım'' ibaresi yazdığın için birsey yapamazsın.Telefon kayıtları olur ama dur bakalım kimin üstüne kayıtlı ve sonra o tlf duruyor mu hala?
İnşallah en kısa zamanda çözülür herşey
İşte o çok farklı bir olay parayı yatırırken not düşüyorsun şu plakalı araç diye. O plakalı araç otomatik olarak o parayı yatıran kişinin üstüne olmalı. Olmadığı takdirde anında şikayetçi olarak 1 paraya bloke koydurabilir 2 çatır çatır parasını geri alır ve mahkemeyide %100 kazanır.
Dipnot: Telefon kayıtları ve video görüntüleri artık mahkemelerde kanıt olarak geçmemektedir arkadaşlar bunu unutmayın.
ben genelde arabamı evimin yada fabrikamın bahçesinde gösteririm ordan alıcak adamın tipi bozuksa vazgeçtim der gönderirim yok normal bi adamsa servise götürürüm bakarlar o saatten sonra bana güvenmiyosa ben zaten o adama araba satmam :) noterin içinde para alışverişi olmaz çünkü orda insanların içinde para mı sayılır hadi saysam sahte olmıcağını nerden bilcem :)
Saglam tanidik bi polis veya mobese merkezine gidin biraz rica ederek plakayi sorgulatin en son hangi eds olan isikdan gecmis aninda sisteme dusuyor ceza yazilmasa bile hatta mobeselerede dusuyor en yakin cevrede bulursunuz diye umut ediyorum
Gecmis olsun
cok geçmiş olsun ınsanın anlık zayıflıgından yararlanmakda böylesi p...çlerde alıskanlık oldu ama bunları bulunca gereken yapılmalı paylaştım facemde takıpteyiz
bu konuyla alakalı forumda 10 kere konu açılmıştır. aman kanmayın böyle böyle adamlar var piyasada diye.
ama insanın basireti bağlanınca bir an boşluğa düşebiliyor demekki. çok geçmiş olsun. burdan sonrası artık iş mahkemelik. şuan için aracın bulunmasıda çözüm değil. umarım kazanırsınız.
Çok geçmiş olsun çok zor bir durum ancak mahkemesiz bu durum çözülmez gibi duruyor. :( Noterde soruyor çünkü paranı aldın mı diye.
Benim anlamadığım olay konudaki misafir sayısı niye rekor seviyede? İlginç geldi..
aynı olayı benım bır musterımede yaptılar ama adam son anda uyanmıs
notere gıdıyolar sen satısı ver para gelıyor dıcek dıyolar adam uyanıyor ısın ıcınde bıseyler dondugune
ıclerınde bır tanesı bunları bana araba borcu var sen aracı alıp bana verıcekler satısı ben alıcam paranı fılan mutlaka al dıyınce adam uyanıyor
senın olayda mutlaka böyle bı tuzaktır gecmiş olsun bu şebeke yeni türedi ...
Hukuki süreci bilmem ama araç plaka kapatıp anadoluya geçmiş olabilir yada olaylar yatışsın diye 10 gün kapalı bi yerde muhafaza edilebilir yeniden bir satışla başkasının üzerine geçmiş olabilir bence en iyi yöntem telefon takibi ve mobese bunun dışında bir polis yakınınız bir şeyiniz varsa yardımcıda olur... Allah yardımcınız olsun inşallah bulunur..
ibretlik bir durum olduğu için BURDAN link yollanmıstır insanlara, çok kişinin okuması bir avantaj. ben sabah işyerinde herkese yolladım mesela.
yöntemi kuralı kanunu var. parayı almadan parayı aldım diye imza atmak yanlıştır.
parayı aldım diye imza atarsan parayı almışsındır. yani güvenmemek lazım. kanuna uygun yapmak lazım herşeyi. parayı alırsın, sonra parayı aldım dersin. parayı aldım diye imza atıp, sonra ben parayı almadım dersen devlette yanında durmaz malesef :(
Bu memlekette alım-satım işleri de zor valla. çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulursunuz o kişileri..