çok geçmiş olsun. yakın zamanda çözülür inşallah...
bu sefer de parayı alanın noter satışını yapmadan kaçma, oyalama gibi durumları olabilir.
Printable View
cok gecmıs olsun arkadasım allah ıns en yakın zamanda yakalanmalarını nasıp eder kazasız belasız aracınıza kavusursunuz.
geçmiş olsun güncelliği için ufak bi faydam olsun
twitter'dan rt :
https://twitter.com/rezilkisi/status/337838869607223296
bende face üzerinden paylaştım..
Tavsiyem İkitelli Oto Sanayi Ye Bir Bakın Benim bildigim Kadarıyla Araçların Çogu Orada Parçalanıyor Bmw Parçaları Satanlara Bakın Dükkanın İçini Gezin
Borçlar Kanunun İradenin fesadı halleri bu konuda devreye girer.
Hata, hile , tehdit
Sizin başınıza gelen olayda örnek veriyorum evrakta sahtecilik yapmış olsalardı hile yaptıklarına dair bilgileri, kanıtları oluşturduğunuz takdirde işlemin iptali söz konusu olabilirdi.
Tehditte yine aynı şekilde size silah zoruyla burayı sattırmış olabilirlerdi.Bu durumda da yine aynı şekilde işlemin iptali söz konusu olurdu.
Sizin işleminizde hata söz konusu, olmaması gereken birşey olmuş tanıkla, telefon kayıtları vb. bilgilerle işlemin iptalini yaptırabilirsiniz.
Tabi ki meşakatli bir iş hop diyince olacak şeyler değil ama umut var.
Satisini almislar adamlar bence parcalarmazlar.. Gozumuz yollarda hep facebbok ve twitter uzerinden paylastim cok gecmis olsun..
çok geçmiş olsun,umarım en kısa sürede aracınız bulunur.
90.000 kisilik facebook sayfasinda bu konuyu paylastik, destek olmak amaciyla. Misafir sayisinin coklugu ordan gelenler sayesinde.
Geçmiş olsun inşallah bulunur
Arkadaşlar ilgi ve alakanız için çok teşekkür ederim
edinebildiğimiz son bilgiler şu şekilde, dün akşam 5 civarı araç tekrar satış görmüş
şu an satış alan şahsın ismi Dursun DEMİR ve Yenibosna Kuyumcukent semtinden trafik sigortası
yapılmış şimdilik edinebildiğimiz bilgi bu kadar şu an savcılığa gidiyorum
ilgi ve alakanız için tekrardan teşekkür ederim
adamlar ucuz fiyattan müşteri bulup satmışlar bile muhtemelen. genelde taktikleri bu. ucuz araba bulunca almakda tehlikeli memlekette.
şimdi allahın izniyle yakalandılar diyelim.. bunları öldürmek dövemk sövmek suç oluyor dimi.. kahpe çocukları insanların zayıf anlarını çözmüşler hep bu kumpası kaçkere çalışmıştır o adi şerefsizler.. en uyanığım diyen insan düşer bunların tuzağına.. bence okadar sisitem yapılan noterler aynı anda para alışverişini görüp tasdik etmeli veya alışverişin tamam olduğuna dair karşılıklı ufak bir protokol eklemeli böyle durumlar için..
bence banka havalesi yapılmadan satış yapılamamalı. satıcı kişide satış kağıdını göstermeden bankadan aktarılan parayı çekememeli. en kolay sistem bu.
yoksa kanunen şuan ki kurallar aslında gayet açık. parayı almadan satışı verme. yani devlete sorsan sistem kusursuz. ancak değil işte. olmadığı bu konu gibi onlarca gördüğümüz olaydan anlaşılıyor.