Öncelikle geçmiş olsun hocam,şimdi almak istediğim kasa ve arac bu işte e46 kasa bmw maşşallah diyorum ama satılmaz bence bu araç,iii duruyor çunku..
Ben izmire gittim şu anki aracımı almak için.galerideydi araç.biz gitmeden aracı orda yetkili servise göstertmiştik ,serviste usta bizim tanıdıktı..aracı gittik gördük,notere gidelim dedik.parayı alt kattaki mercedes galerisine saydırıp teslim ettik.sonra notere gittik satış olmadı tabi,aracın üzerinde rehin varmıs ilk sahibindendi arac,o gece izmirde kalmak gerekti,galeriye döndük paramı geri aldım,bu da bir hata diyebilirsiniz ancak,yetkli satıcı mercedes,adam oranın sahibi,yer dükkan belli,yanımda 4 kişi vardı,biri izmirliydi, arkadaşım değildi sadece tanıdıktı.ama o parayı notere gitmeden neden teslim ettim diye düsünmedim değil :) ertesi gün rehin kalktı notere gittik parayı notere verdim biz imzaları attık noter parayı verdi saydım adama verdim.adam saydı işlem bitti.adam açısındanda önemliydi bence ilk gün notere gidişimz,cunku biz 4 kişiydik.adam tek galerici.uzerimde paramı var aracı almak içinmi geldim niyetim ne vs bunu bilemezdi.. ama hersey kısmet.inşallah senin açından olumlu olur hocam.yolda giderken butun e 46 kasaları resmen tarıyorum,umarım denk gelirim sana haber uçurrum buradan..