noter paranı aldın mı diyor sende evet diyip imzalıyosun.. bu saatten sonra bulunsada pek kanunen hakkın olduğunu sanmıyorum. adam ben verdim parayı dese napcaksın. bu şerefsizlerde en kısa sürede bulunur inşallah geçmiş olsun.
noter paranı aldın mı diyor sende evet diyip imzalıyosun.. bu saatten sonra bulunsada pek kanunen hakkın olduğunu sanmıyorum. adam ben verdim parayı dese napcaksın. bu şerefsizlerde en kısa sürede bulunur inşallah geçmiş olsun.
sürekli böyle haberler okuyordum ama burdan birisinin başına gelince gerçekten içim sızladı. bu işi yapanların ilk hırsızlığı değil ve kendilerini sağlama almak adına her şeyi yapmışlardır diye tahmin ediyorum. en basitinden noter kamera kayıtlarından eşgallerinin belirleneceği ve kendilerine ulaşılacağını biliyorlar. asıl iş sonrasında biz parayı verdik vs. gibi dümenlere girerlerse durum zorlaşır. başka arkadaş yazmış 2 senedir mahkeme devam ediyor diye. yapanların sicil bozuk ve buna benzer şikayetlerden sabıkaları varsa işiniz kolaylaşır diye tahmin ediyorum.
Allah yardımıcınız olsun. Eksiksiz, sorunsuz aracınıza kavuşursunuz inşallah.
Çok geçmiş olsun emek hırsızları allah cezalarını verir inşallah.
Bende Aralık 2012 de sahte parayla dolandıldım sıfır kapalı kutu iPhone 5 lerim gitti.Savcılıkta tanıdık olduğu için 1 ay içinde telefonu buldurttum şuan kimde nerede olduğunu biliyorum sadece polislerin gidip el koymasını bekliyorum ama gerçekten çok zor bi durum seni anlayabiliyorum geçmiş olsun çok.bir daha insanlara güvenmek mi asla töbe..
Büyük geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda çözülür.
Facebookta paylaşıldığı için misafir üye sayısı fazla sanırım...
normalde noterde imza atmadan soruyor para alışverişini yaptınızmı diye
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
Geçmiş olsun,inşallah birimize denk gelir de yardımcı olabiliriz. En kısa zamanda bulunması dilegiyle.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
iki araba sattım ikisinde de bana noter memuru önce parayı al sonra satışı yapalım diye uyarı yaptı , bu sefer uyarılmaması kötü olmşu sanırım geçmiş olsun umarım kısa zamanda bulunur,
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
bununla ilgili bir kanun cikarilmali aslinda.
notere gitmeden alicinin hesabindan saticinin hesabina (xxxxxxx plakali aracin satisi icin odeme) notu ile para koyulmali, bu makbuz olmadanda noter satisi gerceklestirmemeli.
hem bu durumda notere gitmeden saticinin kacmasi gibi bir durumda soz konusu olamaz diye dusunuyorum.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
buyuk gecmis olsun ayni olay 2-3 ay once bi arkadasimin basina gelmisti yeni dolandiricilarin taktigi bu![]()
artık dolandırcılık bile boyut atladı, adam gayet rahat telefonu acabiliyor, ne var? paramı verdim arabamı aldım, istedigin yere sikayet et diyebiliyor. küfür etsen ne olacak, aklı basında adam araba icin kimseye bir sey yapmayacagına göre. kanunen de bir adım önde.
fakat, felaket tellalığı yapmamak lazım. adamın kanunen önde olması, sucsuz olduğu anlamına gelmiyor. ikisinin arasında para trafigini ispatlayacak bir banka dökümanı yok, elden verdim dese, nerden buldun diye derin arastırmalara girebilirler. sigorta, calıstıgın yer vs..
sicil, sabıka kaydı da önemli bir etken.
zaten en kötü ihtimalle, o arabaya el konulacak bulundugu an. mahkeme kararıyla noter satışı iptal edilir. polis onları aldığı an secersine bakıp olayı çözer. dolandırıcılık subesine bir gitsinler bakalım. yeter ki yakalansınlar.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
geçmiş olsun,
bu arada aracınızı ilgili ilan sitelerindede bakın hemen elden çıkarma durumu olabilir...
Çok geçmiş olsun. İnşallah bulunur...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)