Bugün abimin üzerine bi araç aldık..Alıcı taraf olmamıza ragmen baya tedirgindim bu olaylardan dolayı.. Noterdeki bayana parayı verip vermeme durumunu sordugumuzda; "biz parayı aldın mı diye sormuyoruz,buraya geldiyseniz para işini halletmişinizdir diye düşünüp direk işlemi yaparız dedi" şayet şu durumda cok büyük bir açık var..En akıllı,uyanık adam bile bu durumda tongaya gelebilir.. Bi şekilde önüne geçilmesi lazım bu durumun..
Aynen öyle. Noterin para verilmediği durumda imza attırması satış vermesi kanunsuz diye biliyorum. Noterin işi zaten sizin parayı alıp almadıgınıza göre duruma müdahale etmektir yoksa ne anladım orada durup imza atmaya mı maaş alıyor ? Bunu bi araştırın notere iftira atmak istemem ama işin içinde olma ihtimalleri ?
dün aracı davutpaşada gördüm , yeğenimin hastane işleri yüzünden daha şimdi yazabiliyorum.
araç böyle meyhane tarzı yerdeydi..
İlk önce geçmiş olsun kardeşim dolandırmak nedir çok iyi bilirim halen devam eden karşılık çıkmamış çek mahkemelerim var lanet olsun bu şerefsizlere.aslında bizim tck'mızda dolandırılan mağdurlara yönelik doğru düzgün bir madde yok.ve senin olayında adamlar kanuna aykırı suç teşkil edecek bir şeyde bulunmamış gibi görünüyor sen ne kadar paramı almadım desende bunu ispatı olmadı sürece mahkeme huzurunda bir geçerliliği yok.yapılacak tek iş aracını yeri buldunmu çekiciye koyup bilinmeyen bir yere götürmek zaten aracı alanlar aynı şebekeden ise onlar seninle iletişime geçerler hatta bırak savcılığa karakola gitsinler illaki bu adamların daha önce suç kayıtları vardır.yada hakkında şikayet vardır.ne oldukları ortaya çıkar.baktın kimse aracın arkasını aramıyor binemesende gözünün önünde olsun kimseye yar olmasın!
Bayrak belli, Kitap belli çok şükür.
Araba okadar alakasiz yerlerde gorulduku hangisi gercek belli deil. Aralarinda en kesin olan beylikduzuydu sanirim insallah bir an once cozulur bu olay gercekten moral bozucu![]()
34 HH 9458
MK6 JETTA
empati kuruyorum senin yerine kendimi koyuyorumda abi çok zor durum olsa gerek. sen o kadar çalış, çabala, zorluk çek , emeğin gitsin bir anda. ama 'helal parayla alınan mal' diyede bir şey vardır ki inşallah sorunsuz halledeceksin. çok çok geçmiş olsun abi..
Arabayı bu sabah Esenler tarafında gördüm.Bu 2.görüşüm geçen sefer uykulu oldugum için emin olamamıştım ama bu sefer eminim. Yıldız teknik üniversitesinin kampüsüne giden cadde üzerinde park halinde duruyordu .
ben msj attım, inşallah bulabilir arabasını..
aradım cemili ama araç devamlı yer değiştiriyor görüldüğü anda bilgi verilmesi gerekiyor arkadaşlar araç şuan belirtilen yerde değil
Gören direk arasın yani buraya yazmanın bir faydası yok.
O zaman numarası olmadıgı için arayamadım ama numarayı aldım şimdi yarında inşallah aynı taraflarda olurda hemen ararım..
Çok çok geçmiş olsun.Şu aracı bulalım arkadaşlar artık.Ben hırs yaptım okurken.Umarım sonuca ulaşılır.
araç ortalıkta dolaşıyor. görenlerde oluyor. ben senin yerinde olsam ilk fırsatta arabanın bir yerine araç takip sistemi yerleştirim. tampon içi olabilir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)