User Tag List

Sayfa 26/65 İlkİlk ... 16242526272836 ... SonSon
1218 sonuçtan 476 ile 494 arası

Konu: Dolandırıldım Lütfen Yardım

bowerq
    Misafir
    Alıntı ferhatsen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunların hepsi birbirleriyle bağlantılı bütün herşeyi ayrıntılı bi şekilde araştırdım okudum bütün yorumlarına kadar bunlardan 2 3 kişi istanbul a gelmişler vandan vanda bir rent a car var birde galeri var zaten profilleri inceleyince anlarsınız techturkey forumunda önceden megane 2 çalınmıştı ordaki kadın bende megane 2 var demiş gülerek bunlar sürekli hat değiştiren birileri belli bunların birde telefoncuları var ne tesadüfki birazdaha ayrıntıya arkadaş listelerine bakıcak olursakda resimlerdende astradan aşşağısına binmiyorlar jb jackdanielsden aşağısınıda içmiyorlar bana göre bunlar 1 kişiden yola cıkarak ki Tarık Çakar adlı kişinin resimlerinde avcılar e-5 ' i çektiği bi görüntü var avcılar tarafında yapılmış işlem. biraz daha araştırma ve beyini yormaya devam edersek herşey cıkar piyasaya saygılar

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002828884498

http://www.facebook.com/bytr65

http://www.facebook.com/bulenttekin065

http://www.facebook.com/davut.takva

http://www.facebook.com/yasemen4313

http://www.facebook.com/m.sefik.tuygun

http://www.facebook.com/baycan.cakar

http://www.facebook.com/murat.toraman.1610

http://www.facebook.com/baycan.cakar

http://www.facebook.com/zeki.baytar

Bi bakarmısın aralarında olan varmıydı araç satış günü

Ben Vandayım bu araştırmayı neye göre yaptın.

ferhatsen
    Misafir
    Alıntı bowerq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben vandayım bu adresleri neye göre çıkardın ?
    http://www.facebook.com/zeki.baytar tek bi adresden herşey cıkıyor zaten bir resimde telefoncumuz diye üstüne basa basa açıklama eklemiş hatta avcılardan e-5 doğru bi foto çekilmiş biraz bakarsan anlarsın ya yorumlardan vandan istanbul a gelmiş biraz para kazanmaya geldim yazmışlar felan filan işte.

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ferhat aksam bnde bıraz bakmıstım zekı adındakı lavugun profılden,cogu sey senın anlattıgın gıbı.
    serefsızler kalkmısar gelmısler ist.a resmen arac çalma şirketi kurmuslar, ama hersey kılıfına göre.telf.cusundan ,galerısınden,arac kılamasına, amca oglu ,dayı oglu, sülalece bu işe girişmişler kansızlar.
    emniyet-savcı bu olayların ustune tam olarak düşse,yakalanmaları kolay ama...

resmı olarak arac bunlarda gözüktüğü için,yapck pek bsey gozukmuyo,
    bulup verıceksın pis işlerle ugrasan birine 4-5milyar bacaklarına sıktırıcaksın bunları sakat kalsın ****** cocukları.

ferhatsen
    Misafir
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferhat aksam bnde bıraz bakmıstım zekı adındakı lavugun profılden,cogu sey senın anlattıgın gıbı.
    serefsızler kalkmısar gelmısler ist.a resmen arac çalma şirketi kurmuslar, ama hersey kılıfına göre.telf.cusundan ,galerısınden,arac kılamasına, amca oglu ,dayı oglu, sülalece bu işe girişmişler kansızlar.

bulup verıceksın pis işlerle ugrasan birine 4-5milyar bacaklarına sıktırıcaksın bunları sakat kalsın ****** cocukları.
    bunlara öyle bi oyun oynanmalıki akılları başlarına gelsin arabayı bulanlar direk Cemil çelik e haber versin başka bişey yapmasın Cemil çelik bi plan bi proje ile arabayı bi arkadaşının bi tanığının üstüne al onları kendi oyunlarıyla vurmanız lazım

ferhatsen
    Misafir
    Alıntı Type-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ferhat ajanmısın bravo valla ))
    Onun gibi bişey araştırmayı çözümleri bulmayı severim her ne kadar liseyi bitiremesemde bir şeyi araştırmayı ve sonuçlandırmayı severim )

tosun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

aman birader delil olur bu yazdığın lütfen..
    en başından beri takip ediyorum gelişmeleri konu hakkında bilgi sahibi olmadığım için yorum yapmaktan çekiniyorum.
    yapabileceğim tek şey arkadaşımıza geçmiş olsun demekten öteye gidemezdi ancak bu yazdığını okuduğumda ister istemez yazma ihtiyacı duydum.
    umarım hayırlı bir şekilde arkadaşımız bu sıkıntıyı atlatır

Type-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla olan şeyler bu adresleri isimleri gösteriyor..
    Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...

ferhatsen
    Misafir

Ve bunlar Perşembe gününden beri facebookda paylaşım adına bişe yapmamışlar

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inş en kısa zamanda bulunur cok kotu bı durum sonucta cogumuzun arabası var kendı basımıza gelmıs gıbı dusunmemız lazım

sercanavcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    savcı acaba bunları delil olarak görebilirmii en azından süpheli olarak tedbir koyabilirmi acaba araca nebileyim pekte anlamadıgımdan fikir yürütüyorum walla çok zor bi durum üzücü inş güzel sonuçlanır

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ferhatsen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunlara öyle bi oyun oynanmalıki akılları başlarına gelsin arabayı bulanlar direk Cemil çelik e haber versin başka bişey yapmasın Cemil çelik bi plan bi proje ile arabayı bi arkadaşının bi tanığının üstüne al onları kendi oyunlarıyla vurmanız lazım
    Bu dediğiniz ilk başta mantıklı gibi görünüyor ancak sıkıntı doğurabilir. Bu adamlar bildiğin suç örgütü kurmuş, ellerini kollarını sallayarak notere gidip araba satacaklarını düşünmüyorum. Polis ve savcı ile ilerlemek tek çare gibi görünüyor.
    men dakka dukka.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Şüpeli yorumlardan ekran görüntüsü alınsa şüpeli kişilerin isimleriyle falan savcılığa başvurulabilir aslında onlarda mecburen arabaya tedbir koyabilir soruşturma açıldığı için ama yinede kesin bir bilgim yok
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

glockevo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence yakında bulunur techturkey üyeleri bu işi çözer valla ajan gibiler...

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi fotoğrafta yazıyor bu açıklamalar yahu bi link verin çıldırdım. bulamadım birtürlü.
    M. The most powerful letter in the world.

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence aracını çaldıran arkadaş tv ye çıksın polis ilgilensin yoksa bunlar durmaz devam ederler bu işe hep milletin canı yanmasın.
    SENSİN.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar konuyu başından beri takip ediyorum...

savcısı polisi osu şusu busu hiçbir şekilde ilgilenmemiş bu olayla kestirip atmışlar evet, ancak sanmayınki devletin polisin bir mercisi bunların peşimde değil. bu tarz organize suç örgütlerini belli bi müddet serseri mayın gibi bırakırlar, bırakırlarki dosyaları kabarsın, daha fazla delil elde edelim, daha fazla zanlıya suçluya ulaşalım, daha fazla suçtan dolayı yargıya verelim... çünkü bu şekilde en ufak bi işten bu adamlar yargı önüne çıkınca, denildiği gibi araç adamların üzerine, noterde parayı aldığına dair kağıda atılan imza var, eee? bak noldu şimdi hiçbirşey, hooop hemen serbest, yarın yine aynısı olur öbürgünde, ama bu adamların dosyası kabarır adalet önüne bunun gibi 20 30 tane suçla çıkarsa işin boyutu çok ama çok farklı olur sağlam bi ceyayı geçirirler... ve tekrar söylüyorum emin olun devletin bi kurumu illaki bu adamların peşindedir emin olun...

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence aracını çaldıran arkadaş tv ye çıksın polis ilgilensin yoksa bunlar durmaz devam ederler bu işe hep milletin canı yanmasın.

bende bunu düşündüm diğer mağdurlarla olabilir tv işi

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ya bi dünya kanal bu tarz haberler yapmak için mağdur vatandaş arıyor. Arasın herhangi birini illaki bi kanal araya bu tarz haber sıkıştırmak için ropörtaj yapacaktır.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyrun örnek bir haber, polis admaları 10 aylık takibe alıp bilgilere ulaşmak için sanal taktik uygulamışlar...
    Çete liderine 1530 yıl hapis! - Sabah - 25 Mayıs 2013

başka bir örnek bunlarda araba dolandırıcısı ve yöntem aynı
    Muş'ta araç çetesi çökertildi - Polisiye vakalar Haberleri

yine başka arabayla ilgili örnek....
    http://www.turkiyegazetesi.com.tr/ha...x?NewsID=36670

ve bunun gibi ararsanız internette sürüyle haber bulmak mümkün, hiçbir çeteyi şak diye yakalmıyorlar uzun uzun takibe alıyorlar dikkat edin...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)