ya bunlar neyin kafasını yaşıyor acaba?
neyin peşindeler ?
işçi yada doktor
sen üzerinedeki kıyafete bak, tipe bak
bu bir aşağılama değilki , tabiki almayacaklar, sanayi girişimi orası? ahıra girer gibi giremezsin.
Eğer işin varsa arka kapıdan, malzeme kapısından, yük asansöründen bilmem nereden gireceksin.
yani bunu tartışmak bile saçma
haber paste etmeyin arkadaslar, 21931029302193 kere yazdim su an 21931029302193 +1 = 21931029302194 oldu
Built to fall....
yani bir miktar evet..
en azından belinde silah ile giremezsin.
çok değil bundan bilmem kaç sene önce bizde de güvenlik yoktu
sadece avm ler değil birçok iş merkezi girişinde güvenlik var
niye türedi bunlar? çünkü bir çok patlama oldu, adam yaralama oldu, silahlı çatışma oldu ölenler oldu, istersen araştır bak.
buraya konusunun açılması ne kadar gereksizse bu haberde o kadar gereksiz ve saçma ve yanlı. İşsiz gazetecilerin bir oyunu.
Zamaninda profilo benide iceri almamistikirmizi mohikan sacim, pantalonumda zincirlerim yirtik pirtik converselerim var diye
valla anilarim canlandi.
74 model sehpa...
Burada avm yönetimi haklı bencede, içerdeki insanları rahatsız edebilir bu kıyafetler.
Yalnız bu güvenliklerinde doğru işler yapmadığını görüyorum, karşılaştıklarımın %90ı kendilerini başkomiser falan sanıyorlar gittiğim çoğu avmde bu üniformalı arkadaşlarla sorun yaşıyorum.
Güvenlik firmalarının yeterince eğitim vermediğini ve denetlemediklerini düşünüyorum, azıcık yetkileri var diye sonuna kadar kullanıp insanı çileden çıkarıyorlar.
Önümde arkadaşım w140 S ile durdurulmadan geçerken, ben megane ile sırf dikkat çektiğim yada yanımda kız arkım olduğu için kaba bir el hareketiyle durdurulup bagaj kontrolü yapılmaya çalışılıyor falan bunu defalarca yaşadık mesela..
Okulumda bile tartışmadığımız güvenlikçi yok en sonunda güvenlik amiriyle abi kardeş gibi olduk eski emniyet amiriymiş zaten, adamın bana sürekli söylediği ' Volkan, bu adamların kapıda durmasının nedeni içerde gezmelerine ve sizi rahatsız etmelerine engel olmak yani en vasıfsız en konuşmayı bilmeyen tipleri girişe koyuyoruzki içerde sorun çıkarmasınlar size diyesiz muhattap olmayın beni arayın der sürekli
Hele o meşhur ''beyfendiheee'' deyişleri varya, eğitim sırasında öğretiyorlar herhalde nasıl insana 'amk çocuğu baksana' tonlamasıyla beyfendi denir diye
Arada çok düzgün insanlara denk geliyorum mesela onlarda belliki burada yetişmiş, kültürlü, özellikle seçilmiş oluyorlar ama genelde büyük şirketlerde otellerde vs. uzun süreli çalışan insanlar, avmler kim kime dum duma biraz![]()
diyemedim ya la
zaten gazete haberi de çok enteresan... sonuçta bu adamın iş kıyafeti, sabah gayet giyimli gelirler, akşam çıkarken de çoğu duşunu alır (tabi imkanlar çerçevesinde), giyinir gider... öyle bir anlatılıyor ki bu adamlar sanki hep bu modda yaşıyor boya sıva içinde
daha geçen hafta şantiyeye giderken yolun kenarında bizim eleman çantasını almış gözlükleri takmış caprilerle gidiyor yanımda da benim hatun var, korna çaldım hatun 'nerden tanıyorsun?' dedi, 'benim eleman işte şantiyeye gidiyor' dedim, şaşırdı, dedim şaşırma, sen adamları hep şantiyedeki haliyle geziyor sanıyorsun
dediğim gibi işçinin bu halde girmeye çalışması ve de içeri alınmaması gayet normal, oranın kuralları var, mimlenmişlik var, olayı bu hale getirmeye çalışıp haber yapanlara hayret ediyorum...
yoksa kilit mi?
Evet evet kilit?
emin misin kilit olduguna
Evet ya kilit.
10 karakter
Built to fall....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)