:D çok iyi anlatmışsın istanbulda onların hepsi şuanda
Printable View
Ankara'da olursa değerlendiririz :)
Bizde diyorduk adamlar güzel para kazanıyorlar Diyarbakır'da ama harcayacak yer yok filan diye dedikodu yapardık.:D Benim zamanımda yeni bir sisteme geçilmişti. Arada sıkıntı yaşatıyordu kitleniyordu filan. Benim en korktuğum anlardı. Hızlı bir şekilde yardımcı olmaya odaklanırdık, Çat kitlenirdi.:D Ancak o zamanlar yeniydi sistem gayet doğal bunlar şu anda takı takır çalışıyormuş sanırım.:)
Bazen keşke bırakmasaydım diyorum. Çoğu arkadaşım bıraktı ancak devam edenlerde çok. Back office vardı efsaneler orada olurdu.:D SCR ye denk gelmişti bizden bir arkadaş baya zor durumlar olmuştu. Vay be...:D:D Anılar anılar.:) Kolay gelsin sana.:D
lokasyon uzak olmasa kesinlikle başvrurdum :)
Elektrik elektronik müh. de okuyorum okulun bitmesine 1 hafta kaldı başvurmayı düşünüyorum ama?:D
Firmanın %80 popülasyonu bayandır başvurmak isteyen erkek adaylara benden selam olsun :D
Doğuhan deşifre etme :D
bugün bazı arkadaşlarımızın aranmasını sağladık. 1 arkadaşımızda görüşmeye geldi :D
ankara da olsaydı 1 arkadaşım vardı :S
Bütün özellikler uyuyo fakat Ankaradayım :)
Günceldir arkadaşlar. Platinum ekip öncelikli olmak üzere çalışma arkadaşları aramaya devam ediyoruz.
bana hala dönüş olmadı :(
eski kız arkadaşım platin üyelere bakıyordu.
maddi getiri az ama psikolojik götürüsü inanılmaz fazla bir iş.