Ya bu platiyum üyeliğin getirisi açar mısınız? Babam 13 senedir turkcell kullanıyor ve her ayda güzel fatura ödüyor. Daha şu güne kadar bi getirisini görmedik, cep teşefonu vermiyorlar mı hediye felan :)
Printable View
Ya bu platiyum üyeliğin getirisi açar mısınız? Babam 13 senedir turkcell kullanıyor ve her ayda güzel fatura ödüyor. Daha şu güne kadar bi getirisini görmedik, cep teşefonu vermiyorlar mı hediye felan :)
Bu adreste ayrıcalıkları okuyabilirsin dostum.
bu hafta mezun oldum sakaryada yaşıyorum, olanaklar güzel olursa istanbula yerleşebilirim.mail adresinizi alabilir miyim ?
normal olarak girsek şuan ne kadar ücretle başlatıyorlar ? yani m. temsilcisi olarak girsek ?
p.m. atabilirmisiniz mail adresimi paylaşayım.
Pm gönderiyorum.
arkadaşlar platinum ekip için şöyle
servis + yemek + sosyal haklar zaten standart özellikler
en az ön lisans mezunu olmak aranan bir şart.
08-17 / 10-19 / 17-02 gibi vardiya düzeni ile çalışırsınız. nadirde olsa 00-08 gelir ama 5-6 ayda 1 ancak gelir.
platinum ekip güzel prim alır. biraz yorucudur ama yüksek performans ile oturarak yapacağınız iş için güzel para alabilirsiniz.
özel mesaj atarsanız cv yollamanız için mail adresimi paylaşabilirim.
dostum zaten platinum müşteri temsilcisi sen platinum hizmet ekibi ile karıştırıyorsun. oraya daha sonradan eğer uygun görülürsen sınavlarına girip geçebiliyorsun.
Platinum Çağrı Merkezi müşteri temsilcisi için günceldir arkadaşlar.
günceldir arkadaşlar. Mobil Teknoloji Merkezi için çalışma arkadaşı arayışımız devam etmektedir.