birde ilk gelecek arkadaslara tribünde oturaklar kirli yanınıza oturacak kagıt gazte alın:) ama cıkarken mutlaka birakmayın geçen sefer her yerde çöp vardı.biraz daha özen bizim için oraya gelen bura pis diye bir daha gelmez;)
Printable View
birde ilk gelecek arkadaslara tribünde oturaklar kirli yanınıza oturacak kagıt gazte alın:) ama cıkarken mutlaka birakmayın geçen sefer her yerde çöp vardı.biraz daha özen bizim için oraya gelen bura pis diye bir daha gelmez;)
Gazeteler hazir yoldayiz ;)
yagmur yagıyor ama bu pıste bısı olmaz zımpara gibi asfalt:D
Bizde geldik yagmur yagiyor ama sikinti yok :)
bende çıkıp gelicem yağmur durup guneş açsa yarım saate kurur heryer zaten :D
Bordo m6 nin sesi fenaydi:)
Gelmek hiç içimden gelmedi.
Çıkan herkese başarılar.
ben gelemiyorum ama gidenlerden rica ediyorum, sabah piste, aksam meydanlara.
güzel videolar bekliyoruz...
Sinav yuzunden katilamadik ama bi daha ki sefere lastiklerimi de yenileyip katilacagim kismetse. Simdi izlemek icin yola cikiyorum insallah gec kalmamisimdir.
kaçakadar devam edecek arkadaşlar bilen varmı?
Malesef gordugum iki arac kaza yapti sari corvette bide siyah 350z onceki seanstada yesil rocco gecmis olsun simdiden
Z ler en çok eğlenenlerdi sanırım havada açtı bence gelmeyenler yola çıksın
Yesil roccoyu goremedim ama sari corvet duzluge gelmeden onceki virajda direk karsiya vurdu.350z de ilk duzluk baslangici yanlayan cok oluyordu 350z yanlarken yan bariyere yasladi
bende şimdi hikmet kardeşime emanet edip dd typer'ı geldik eve sıkıntımız benzinden sanırım bakalım neler çıkıcak araçta benim gibi talihsizlik yaşayan tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun allah yardımcımız olsun...:(
devam ediyormu kac seans daha var