Forum doldurulmustu fakat ucreti yatirmadik acaba yarin istanbul park ta kaydi yaptirabilirmiyiz forum doldurulduktan sonra gelen mail de o sekilde yaziyordu ama sizlere de sorayim istedim
Printable View
Forum doldurulmustu fakat ucreti yatirmadik acaba yarin istanbul park ta kaydi yaptirabilirmiyiz forum doldurulduktan sonra gelen mail de o sekilde yaziyordu ama sizlere de sorayim istedim
Türkiye bu şekilde ayaklanmışken ben etkinliğin ertelenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Etkinlik ertelendi sanırım. Bilgi verirmisiniz?
Ertelenme varmıdır nedir durum?
Erteleme yok arkadaslar erteleyip bu isi seven sizlere mi tepkimizi gosterelim ? Farkli dusunmuyoruz bizim etkinligimiz konser vb. Olsa zaten iptal ederdik ancak bu iptal size karsi tavir koymaktan ote biryere gitmeyeceginden piste cikiyoruz yarin . Bayraginizi kapin gelin derim ;)
.............................
aynen caddelerde değil pistlerdeyiz yarın ordayız insallah
ilk start 8 demi ve son seans kaçta ?
Yarın bayrağımızla ordayız ..
İptal yoksa yarın oradayız
Yav niye ertelensn kap bayragini git illa sokakta yurumkmi lazm gaz acip bayraginla turla oda bi tepki
Bu organizasyon medyada yer alabilir bence ertelenmemesi daha doğru
Yarim saat once karterden yag sizdigini fark ettik. O saatte conta bulamadigimizdan onarmak mumkun degil. Nice eksikler giderildi, heveslenildi fakat hic alakasiz yerden vurdu bizi Silvia.
Ne yazik ki yarinki organizasyona odemesini yaptigim halde katilamayacagim. Canimiz sagolsun vardir bir hayir...
Beyler !!! Yarin gelirken herkes bayragini yanin da getirsin ...
Beylikduzunden cikiyoruz simdi yola :)
Birazdan yola cikicaz ama yagmur basladi
bostancıdan yola çıkıcaz birazdan ama yağmur yağmış yerler ıslak pistin otaraf ne durumda acaba:(?
Islak sanırım
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...28349419_n.jpg